Massive træbordplader

Få et godt tilbud på en massive bordplade. Det er nemt og vi skal kun have oplyst:

- Hvilken massiv træsort du ønsker
- Hvilke mål bordpladen skal have
- Hvilken vask du evt. ønsker

Derfor skal du vælge en køkkenbordplade i massivt træ

Træ er et populært valg som bordplade i køkkener – og med god grund. Det er tidsløst, varmt og indbydende. Med en eksklusiv træbordplade tager du et stykke af naturen med ind i køkkenet, og den er faktisk nemmere at holde, end mange måske lige går og tror.

Takket være det naturlige indhold af syre, er mange træsorter bakteriehæmmende, og de kan nemt repareres eller slibes ned, hvis der opstår skader. Med en hurtig oliebehandling holder din træbordplade sig flot, og den udvikler sig og får personlighed i takt med, at du bruger køkkenet.

Vælg for eksempel en træbordplade i hvidtonet ask til det minimalistiske køkken, en træbordplade i valnød til det romantiske køkken eller en egetræsbordplade til det klassiske køkken.

Ved du allerede hvilken træbordplade du skal bruge?
Så kontakt os på info@kitchn.dk eller 97 43 05 00 og få en tegning og et tilbud.

Vælg træsort til din bordplade

Ask Hvidolie
Lys og hvidtonet med striber i strukturen. Bordpladerne vil beholde en ensartet hvidtonet overflade ved jævnlig vedligehold.

Hårdhed: 760

Ask Natur
Lys og gylden træsort med markante striber i strukturen. Som oliebehandlet overflade vil bordpladerne ved påvirkning af sol blive mere gullige med tiden.

Hårdhed: 760

Eg Natur
Brugervenlig træsort med en tydelig og karakteristisk årestruktur. Den gyldenbrune farve giver pladen dybde og varme. Metal kan give afsmitninger i overfladen på pladen.

Hårdhed: 690

Eg Hvidtolie
Eg er en meget egnet trætype til behandling med hvidolie, som fremhæver egetræets flotte struktur. Ved jævnlig vedligehold bibeholder ege bordpladen den lyse overflade.

Hårdhed: 690

Eg Sort
Mørk træsort med tydelig og grovtegnet årestruktur. Den mørke sort/brune farve giver pladen dybde og varme. Metal kan give afsmitninger i overfladen på pladen.

Hårdhed: 690

Amerikansk Valnød
Relativ mørk træsort med en mørkebrun/gråbrun årestruktur. I sollys kan pladen over en længere periode blive lysere.

Hårdhed: 420

Mahogni
Tidløs mørk rødbrun farvetone, som med tiden bliver lidt mørkere.

Hårdhed: 520

Bestil din bordplade

Når du har valgt træsort, tykkelse og eventuel vasktype, er du klar til at få et tilbud på din nye træbordplade. Lav en simpel tegning i stil med skitsen til højre – så laver vi på den baggrund et tilbud til dig. Sørg venligst for, at følgende oplysninger er på din skitse:

- træsort og tykkelse på pladen
- forkant markering og type
- tydelige udvendige mål
- samlinger og afskæringer
- vasktype (kun ved underlimet vask)
- vaskplacering til midten af vaskskab

Send skitsen til info@kitchn.dk. Vi vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Hvis du søger en anden type massivtræ, tykkelse, bagkantsliste eller andre specielle løsninger kan du kontakte os og høre nærmere.
Besøg os i vores
Modtag inden for 24 timer
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*