Om Kitchn

Find kontaktoplysninger, vores historie og oversigt over medarbejdere.

Kitchn er din online køkkenforhandler

KITCHN A/S
Vævervej 33-35
7490 Aulum

Mail: info@kitchn.dk
CVR: 31599555

Kitchn.dk er en dansk køkkenvirksomhed i Midtjylland, der har solgt køkken, bad, bryggers og garderober i høj kvalitet siden 2012. Fabrikken i Aulum har dog eksisteret siden 1973 og har derfor mange års erfaring i produktion af køkkenelementer. Produkterne bliver solgt online via hjemmesiden og kan leveres i hele Danmark.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelse af 1990’erne var fabrikken blandt de første til at introducere køkkener, som forbrugerne med lethed selv kunne samle. Dette har vi arbejdet videre på og har derfor udførlige og lette samlevejledninger sammen med produkter, som fra starten af er lavet til saml-selv. Hvis du hellere vil have fiks og færdigsamlede elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe samler vi gerne produkterne for dig fra fabrikken.

Som køkkenforhandler under koncernen TCM Group(tcmgroup.dk) er du sikret køkken, bad, bryggers og garderobeløsninger i dansk design, som er produceret i Danmark med udgangspunkt i en stolt tradition for god kvalitet og godt håndværk.

Høj kvalitet koster ikke ekstra hos os. Du kan få opfyldt dine drømme langt billigere end du tror, fordi vi sælger direkte fra vores fabrik i Aulum.

Det er os, der betjener dig

Brian Christensen
Salgskonsulent
bch@kitchn.dk

Brian varetager kundepræsentation, tegning og tilbudsgivning ved Kitchn.dk. Han rådgiver gerne i alt omkring optimal indretning af køkken, bad, bryggers og garderobe.

Pia Arndt
Marketing & salgssupport
par@kitchn.dk
Anne Bjørndahl Toft Sørensen
E-commerce koordinator
anb@kitchn.dk

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*