Om Kitchn

Find kontaktoplysninger, vores historie og oversigt over medarbejdere.

Kitchn er din online køkkenforhandler

KITCHN A/S
Vævervej 33-35
7490 Aulum

Telefon: 97430500
Mail: info@kitchn.dk
CVR: 31599555

Kitchn.dk er en dansk køkkenvirksomhed i Midtjylland, der har solgt køkken, bad, bryggers og garderober i høj kvalitet siden 2012. Fabrikken i Aulum har dog eksisteret siden 1973 og har derfor mange års erfaring i produktion af køkkenelementer. Produkterne bliver solgt online via hjemmesiden og kan leveres i hele Danmark.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelse af 1990’erne var fabrikken blandt de første til at introducere køkkener, som forbrugerne med lethed selv kunne samle. Dette har vi arbejdet videre på og har derfor udførlige og lette samlevejledninger sammen med produkter, som fra starten af er lavet til saml-selv. Hvis du hellere vil have fiks og færdigsamlede elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe samler vi gerne produkterne for dig fra fabrikken.

Som køkkenforhandler under koncernen TCM Group(tcmgroup.dk) er du sikret køkken, bad, bryggers og garderobeløsninger i dansk design, som er produceret i Danmark med udgangspunkt i en stolt tradition for god kvalitet og godt håndværk.

Høj kvalitet koster ikke ekstra hos os. Du kan få opfyldt dine drømme langt billigere end du tror, fordi vi sælger direkte fra vores fabrik i Aulum.

Det er os, der betjener dig

Allan Overgaard Jensen
Salgskonsulent
aoj@kitchn.dk

Allan har mere end 15 års erfaring i køkkenbranchen, og varetager tegning og tilbudsgivning på shoppen. Han rådgiver i alt omkring optimal indretning af køkken, bad og garderobe.

Brian Christensen
Salgskonsulent
bch@kitchn.dk

Brian varetager kundepræsentation, tegning og tilbudsgivning ved Kitchn.dk. Han rådgiver gerne i alt omkring optimal indretning af køkken, bad, bryggers og garderobe.

Kamilla Breinbjerg
Salgskonsulent
kbm@kitchn.dk

Kamilla har stor erfaring fra køkkenbranchen hvor hun igennem de sidste 6 år har vejledt og solgt kreative løsninger. Kamilla varetager tegning og tilbudsgivning på shoppen.

Pia Arndt
Marketing & salgssupport
par@kitchn.dk

Pia sidder med vores marketing. På travle dage møder du hende også på telefonen, hvor hun kan svare på de fleste produktspørgsmål, takket være sin baggrund i køkkenbranchen.

Anne Bjørndahl Toft Sørensen
E-commerce koordinator
anb@kitchn.dk

Besøg os i vores
Modtag inden for 24 timer