Quooker

En Quooker giver dig koldt, varmt og ikke mindst kogende vand fra én og samme armatur. En af Quookers elegante taphaner kan altid forsyne dig med kogende vand, og giver dig mange nye og praktiske muligheder i køkkenet.

Finder du ikke den Quooker du leder efter, skal du kontakte os på info@kitchn.dk eller Tlf. 97 43 05 00 og så laver vi et super tilbud med det samme.

Masser af muligheder med en kogende vandhane fra Quooker

Få kogende vand direkte fra vandhanen med Quooker. Det letter det daglige arbejde i køkkenet, og du vil aldrig fortryde købet. Al den tid, du plejer at vente på kogende vand er pist borte. Og det gælder ikke kun når du skal have te eller kaffe. Det er kun fantasien der sætter grænser for brugen af en Quooker.


Brug den for eksempel til at:
Blanchere grøntsager og fisk
Flå tomater
Koge kartofler og grøntsager
Desinficere sutter, sutteflasker, skærebræt, glas, etc.
Fjerne stearin
Skolde glas til syltning
Opvarme kopper/tallerkner til servering
Bage
Vaske op
Opvarme termokander


Spar på energien


Når vi koger vand i elkedler, er der ofte en minimumsgrænse for vandmængden, og vi har en tendens til altid at koge alt for meget vand i forhold til det, vi reelt skal bruge. Det betyder, at der går både vand og energi til spilde under opvarmningen. Quooker giver kun den mængde vand, der skal bruges, og det er derved et energibesparende alternativ til den daglige brug af kogende vand i køkkenet.

En undersøgelse foretaget af det hollandske energiinstitut Van Holstein en Kemna (VHK) viser, at ved en elpris på 1,80 kr. pr. kWh koster det 410 kr. for en Quooker kogende vandhane at koge 1.000 liter vand. Tilsvarende koster det på et induktionskomfur 490 kr. og 562 kr. på et elektrisk komfur. I standby funktion bruger Quooker ca. 45 øre strøm i døgnet – hvilket svarer til ca. 175 kr. om året.


Quooker er børnesikker


Alle Quooker haner er naturligvis børnesikret med en smart dreje- og trykmekanisme, så den er absolut ikke farlig at have og bruge i køkkenet, heller ikke selvom der er børn i hjemmet. Der er ingen ledning i vejen, der er ikke nogen kande, der kan vælte, og hanen i sig selv bliver heller ikke ubehagelig varm.


Stilrene Quooker passer i alle køkkener


Quookers armaturer er enkle, stilrene og leveres i flere forskellige design og farver, så du kan opnå netop det look, du ønsker, i dit køkken.
Der medfølger en 3 liters beholder, som placeres under vasken. Takket være beholderens størrelse er der plads til Quooker i selv de mindste køkkenskabe.


Quooker lover fuld tilfredshed


På alle Quooker-sæt er der fuld tilfredshed eller pengene retur. Bliver du ikke tilfreds med din nye Quooker i løbet af den første måned, kan du få alle dine penge retur og ovenikøbet få en sæbedispenser til at dække hullet efter Quookeren med. Alt sammen afinstalleret uden bøvl og beregning.


Quooker priser og modeller


Finder du ikke lige den Quooker model du ledte efter, er du meget velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk eller på Tlf. 97 43 05 00. Vi vil med det samme lave en god pris på den model, du gerne vil have. Vi forhandler hele sortimentet fra Quooker til absolut konkurrencedygtige priser.