RABATKODER OG KAMPAGNER

25% rabat på skræddersyede bordplader

I hele februar kan du få 25% rabat når du køber skræddersyede bordplader med en underlimet vask. Du kan vælge frit mellem vores laminat-, kompaktlaminat-, massivtræ-, Coretop- og Corian bordplader. Det eneste du skal er at sende en tegning med mål, hvilket materiale og farve ønske du har til den bordplade du ønsker tilbud på til info@kitchn.dk.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, og i forvejen nedsatte varer.


Bordplader i laminat & kompaktlaminat: Vores laminatbordplader findes i næsten enhver farve, du kan se nogle af de mest poulære designs her, og skulle det være et andet look du søger, så kontakt os endelig for et større udvalg.

Massivtræsbordplader: Drømmer du om en bordplade i massivtræ, så kan de se vores udvalg af massivtræsbordplader her.

Coretop & corian: Du kan også spare 25% rabat på de eksklusive matereialer Coretop og Corian. Har du ønsker til en specifik farve så kontakt os og få et tilbud.

Underlimet vask: En lækker detalje ved en ny bordplade er klart at få vasken underlimet. Det letter både både rengøringen og sikrer en flot finish. Her kan du se hvilke vaskemodeller du kan vælge til underlimning.


FÅ GRATIS TEGNING


Få besked som de første når vi har gode tilbud og rabatter hos Kitchn

Her på siden kan du altid se vores atuelle rabatter og tilbud. Der kan være mange penge at spare på dine køb til køkken, bad, garderobe eller bryggers- som er en ret stor invistering for de fleste mennesker.

Hvis du ønsker at vide når vi har kører kampagner er der mange muligheder for dig som du kan følge eller tilmelde dig, for at vi kan holde dig opdateret.


NYHEDSBREV     FACEBOOK

INSTAGRAM    PINTEREST


Nyhedsmail: Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsmail, er du altid sikret at få nyheden om vores tilbud som en af de første.
Vi bestræber os på at komme med relevante nyheder og sender nyhedsmails ca. 2 gang i måneden, og ellers kun ved ekstraordinære kampagner.

Facebook: På vores Facebook profil, deler vi også når der er gode rabatter at hente, samt en masse lækre inspiation og tips til at anvende vores produkter.

Instagram: Kan du godt lide at blive inspireret på de moderne køkken, bad og  garderobetrends, kan du følge vores Instagram, hvor vi løbende deler nyheder.

Pinterest: Er du i opstartsfasen, og samler på ideer til dit nye køkken, bad eller garderobe, kan du oprette en profil på Pinterest og pinne inspirationsbilleder fra vores Pinterest profil, og gemme på din inspirationsopslagstavle.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven