Skræddersyet bordplade med underlimet vask

Hos Kitchn kan vi tilbyde at levere en skræddersyet bordplade med underlimet vask helt efter dine ønsker.

Her beskriver vi mulighederne og hvad du skal tage stilling til, før du sender din forespørgsel til os. Når du har en god idé om, hvad du skal have, sender du blot en mail til info@kitchn.dk, hvorefter vi kan beregne en pris til dig på lige nøjagtig den bordplade, du står og mangler.

Dine muligheder med skræddersyede bordplader

Materialer

Vi har et stort udvalg af materialer, vi kan fremstille din bordplade i. De fleste af vores kunder vælger lamiantbordplader eller massive træbordplader, som du kan læse mere om her:

Massive træbordplader
Laminatbordplader (alle stangvarefarver kan leveres på mål)

Vi kan dog også levere bordplader i sten, corian og keramik. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om de forskellige materialer: Køkkenkonsulenterne guider: Valg af bordplade

Mål på bordpladen

For at kunne lave et tilbud til dig, skal vi bruge de mål, du ønsker bordpladen i. Det er vigtigt, at du måler nøjagtigt, så din bordplade kommer til at passe perfekt. Vi foretrækker, at du angiver det stramme mål, da der afhængigt af materiale skal trækkes en smule fra.

Det er vigtigt for os at vide, hvis der er skæve vinkler, væggen er skæv eller andet, som har betydning for bordpladens mål. Vi vil også gerne vide, om bordpladen støder op til en væg eller et skab.

Har du ikke mod på selv at måle, kan du med fordel få en håndværker til det.


Bordpladens forkant

Bordplader kan leveres med rette kanter eller afrundede (postfaset).

Vores bordpladestænger i laminat har afrundet kant, men i de skræddersyede bordplader sælger vi oftest rette kanter, som giver et mere moderne udtryk.

Bordpladens tykkelse

Bordplader findes i 10, 20, 30 og 40 mm., og valget afhænger af materialet og din smag.

10 mm er en meget tynd bordplade, og det ses typisk på corian. Det giver et utrolig elegant look.

20 mm er stadig en tynd bordplade, men rigtig fin til laminatbordplader, hvis du ønsker et let udtryk.

30 mm er det mest almindelige, og førhen var det standard. Det er også den tykkelse ,vores stangvarer leveres i, netop fordi den er så almindelig. Med andre ord er 30 mm en klassisk bordpladetykkelse, som du kender den.

40 mm må betegnes som en tyk bordplade, og den egner sig især til massive træbordplader.

Vask

Vi kan levere et stort udvalg af vaske, så det sværeste er at vælge. Du kan se vores modeller her, hvor de er vist til nedfældning. Det er dog samme form og materialer, vi kan levere som underlimet.

De fleste vægler en stålvask, fordi den er forholdsvis let at holde, men kan man bedre lide en sort vask, kan man også sagtens vælge det.

Vil du vide mere om, hvordan vaske i forskellige materialer skal rengøres og vedligeholdes, før du vælger?

Læs mere: Rengøring af køkkenvask


Montering af vask

Til laminatbordplader, der skal bruges i køkkenet anbefaler vi altid en underlimet vask. Det giver en flottere bordplade, som er nem at holde ren og hygiejnisk, fordi du let kan tørre bordpladens skidt direkte ned i vasken.

Der er dog også andre muligheder for montering af vaske: planlimning, som minder om underlimning, men bruges i massive træbordplader, og nedfældning, som vi ofte ser i bryggersløsninger.

Har du spørgsmål til din bordpladebestilling?

Er du i tvivl om, hvilket materiale, du skal vælge, hvilken vask, der egner sig bedst til dit behov eller hvordan du måler op, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*