Tegn selv i vores tegneprogram

Vil du designe og tegne din egen løsning, kan du komme i gang med vores tegneprogrammer.

Tegn køkken, bad og bryggers

Det er dog ofte svært at forestille sig, hvordan det præcist vil komme til at se ud, og måske vil du gerne prøve en masse løsninger og små detaljer af, inden du tager den endelige beslutning?

For at imødekomme lige præcis det ønske, har vi lavet en online løsning, hvor du kan tegne dit eget køkken, bad eller bryggers. Du kan indsætte skabe, borde og skuffer forskellige steder, teste forskellige farver og placeringer af de forskellige elementer af, inden du tager den store beslutning.

Vores tegneprogram finder du her og det er 100% gratis at prøve dig frem derinde. Når du er nået frem til lige den kombination, som passer dig og dine behov, kontakter du Kitchn på info@kitchn.dk, og så hjælper vi dig med at bestille den løsning, du har tegnet i vores tegneprogram.


Tegn skydedørsløsning

Vil du gerne have skydedøre i din nye garderobe, i aktivitetsrummet eller på børneværelset? Så kan du også designe din egen skydedørsløsning. Med tegneprogrammet kan du afprøve forskellige løsninger og farver, så du finder netop det look, der passer bedst til dig og dit hjem.

Bemærk at programmet kræver Silverlight

Fra tegneprogram til virkelighed

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken, så har vi dygtige konsulenter, der kan hjælpe dig helt i mål. Du kommer nemt igang ved at tage et billede af dit nuværende køkken og sende det til os på en mail med et par ord om dine ønsker. Så kontakter vi dig i løbet af 24 timer med et uforpligtende og super godt tilbud.