Tegn selv i vores køkken-tegneprogram

Vil du designe og tegne din egen løsning, kan du komme i gang med vores tegneprogrammer.

Tegneprogram til køkken, bad og bryggers

Det er ofte svært at forestille sig, hvordan det præcist vil komme til at se ud, og måske vil du gerne prøve en masse løsninger og små detaljer af, inden du tager den endelige beslutning?

For at imødekomme lige præcis det ønske, har vi lavet en online løsning, hvor du kan tegne dit eget køkken, bad eller bryggers. Du kan indsætte skabe, borde og skuffer forskellige steder, teste forskellige farver og placeringer af de forskellige elementer af, inden du tager den store beslutning.

Vores køkken tegneprogram finder du herunder og det er 100% gratis og uforpligtende at prøve sig frem derinde. Når du er nået frem til lige den kombination, som passer dig og dine behov, kontakter du Kitchn på info@kitchn.dk, og så hjælper vi dig med at bestille den løsning, du har tegnet i vores køkken tegneprogram.


Fra tegneprogram til virkelighed - design dit eget køkken

Når dine køkkendrømme skal blive vil virkelighed, er det en god idé at begynde med vores køkken tegneprogram, hvor du kan designe dit eget køkken præcist som du har lyst til - husk det store målebånd! Tegn dit eget køkken-design, og brug det som udgangspunkt for at få pustet nyt liv i dit køkken. Det kan være du kan nøjes med at udskifte dine køkkenlåger, men i mange tilfælde vil man også gerne have opgraderet funktionaliteten i køkkenet, hvilket ofte vil kræve udskiftning af det meste af køkkenet. Det kan være en stor opgave, og det er en god idé at få professionel hjælp, når du begynder at nærme dig bestilling.

Få hjælp til at tegne dit køkken-design færdigt - vi er klar til at assistere!

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken-design, så har vi dygtige konsulenter, der kan hjælpe dig helt i mål. Du kommer nemt igang ved at tage et billede af dit nuværende køkken og sende det til os på en mail med et par ord om dine ønsker. Så kontakter vi dig med et uforpligtende og super godt tilbud.

Hvordan indretter man et køkken?

Du har måske prøvet at bestille et nyt køkken for mange år siden og synes at du har nogle erfaringer, du vil bygge videre på. Men der er sket utroligt meget på køkken-fronten over de seneste årtier. Køkkenerne er blevet åbne og integrerede dele af vores dagligliv, og smarte, innovative løsninger udbygger hele tiden køkkenets funktionalitet. Vi vil gerne hjælpe dig med at få et moderne køkken, som er indrettet med alle de smarte features, som du ved, du har brug for. Og alle dem, som du aldrig har hørt om, men ikke kan undvære efter du har prøvet et Kitchn-køkken.

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*