Udskiftning af køkkenlåger

Har du et køkken, der funktionelt lever op til dine ønsker, men trænger til en opfriskning på overfladen? Så kan du med udskiftning af køkkenlågerne få et næsten helt nyt køkken. Læs vores guide!

Undersøg, om dine låger er standardmål

Det er normalt ret ligetil at udskifte køkkenlåger, hvis dit køkken har låger i vores standardmål.

Vær opmærksom på, at lågemål er angivet i mm, fordi lågerne skal være en lille smule mindre end skabene, for at der skal være plads til lågerne kan åbnes ved siden af hinanden. Eksmpelvis er en standard låge 700 mm høj og 596 mm i bredden, og korpus er 704 høj og 600 mm bred, så der er 2 mm luft omkring lågen i forhold til korpus.

Har du låger i vores standardmål? Her kan du frit vælge blandt alle vores lågemodeller:Hvis dit køkken er fra en anden køkkenforhandler, som ikke deler vores standardmål, kan du vælge at opsøge din oprindelige køkkenforhandler for et tilbud, eller du kan vælge en specialløsning hos Kitchn.

Skal nogle af dine låger laves på specialmål?

Hvis du skal have lavet nogle af lågerne på specialmål, er det muligt hos Kitchn, men der er desværre nogle begrænsninger og meromkostninger. Det betyder, at vi i udgangspunktet kun anbefaler specialmålslåger, hvis det drejer sig om en enkelt låge eller to – ikke hele køkkener.

Du kan læse mere om speciallågers muligheder og begrænsninger her:

Hvilke låger skal det være?

Låger har forskellige udtryk og materialer. Det kan være en svær beslutning, men du kan for eksempel starte med at læse nærmere i vores lågeoversigt, hvor alle vores låger er beskrevet nærmere. Har du spørgsmål til de forskellige modeller, så er du altid velkommen til at kontakte vores konsulenter på 97 43 05 00 eller info@kitchn.dk.

Har du mulighed for det, så anbefaler vi, at du kigger forbi et af vores showrooms, hvor du har mulighed for at se alle vores låger an, før du bestiller.

Har du ikke mulighed for det, kan du overveje at bestille prøvelåger hjem. Vi har en skuffefront, som har tilstrækkelig størrelse til, at alle detaljer er vist på udskæringslåger. Du finder prøvelågen her:
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Modtag inden for 24 timer