Udskiftning af køkkenlåger

Har du et køkken, der funktionelt lever op til dine ønsker, men trænger til en opfriskning på overfladen? Så kan du med udskiftning af køkkenlågerne få et næsten helt nyt køkken. Læs vores guide!

Udskiftning af køkkenlåger i standardmål

Det er normalt ret ligetil at udskifte køkkenlåger, hvis dit køkken har låger i vores standardmål. Det kræver lidt opmåling og optælling, men ellers kan de fleste selv udskifte deres køkkenlåger på en weekend. Er du i tvivl, eller har du ikke lyst til at gøre det selv, så kan enhver tømrer eller snedker klare sagen for dig på få timer.

Vær opmærksom på, at lågemål er angivet i mm, fordi lågerne skal være en lille smule mindre end skabene, for at der skal være plads til lågerne kan åbnes ved siden af hinanden. Eksmpelvis er en standard køkkenlåge 700 mm høj og 596 mm i bredden, mens korpus (selve skabet) er 704 høj og 600 mm bred, så der er 2 mm luft omkring lågen i forhold til korpus.

Har du låger i vores standardmål? Her kan du frit vælge blandt alle vores lågemodeller:Hvis dit køkken er fra en anden køkkenforhandler, som ikke deler vores standardmål, kan du vælge at opsøge din oprindelige køkkenforhandler for et tilbud, eller du kan vælge en specialløsning hos Kitchn.

Udskiftning af køkkenlåger i specialmål

Hvis du skal have lavet nogle af lågerne på specialmål, i forbindelse med at du udskifter dine køkkenlåger og skuffefronter, er det muligt hos Kitchn, men der er en række begrænsninger og meromkostninger forbundet med specialløsninger. Det betyder også, at vi i udgangspunktet kun anbefaler specialmålslåger, hvis det drejer sig om en enkelt låge eller to – ikke hele køkkener. I det tilfælde skal du overveje, om udskiftning af køkkenlåger er det rigtige for dig, eller om det vil være bedre med et helt nyt køkken i standardmål.

Du kan læse mere om speciallågers muligheder og begrænsninger her:

Brug for hjælp til at bestille?

Låger har forskellige udtryk og materialer. Det kan være en svær beslutning, men du kan for eksempel starte med at læse nærmere i vores lågeoversigt, hvor alle vores låger er beskrevet nærmere. Har du spørgsmål til de forskellige modeller, så er du altid velkommen til at kontakte vores konsulenter på 97 43 05 00 eller info@kitchn.dk.

Har du mulighed for det, så anbefaler vi, at du kigger forbi et af vores showrooms, hvor du har mulighed for at se alle vores låger an, før du bestiller.

Har du ikke mulighed for det, kan du overveje at bestille prøvelåger hjem. Vi har en skuffefront, som har tilstrækkelig størrelse til, at alle detaljer er vist på udskæringslåger. Du finder prøvelågen her:

TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Modtag inden for 24 timer
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*