Valby showroom

Grundet Covid-19 virussen er administrationen hos kitchn.dk blevet bedt om at arbejde hjemmefra. Produktion og forsendelse kører fortsat som normalt indtil videre.

Af samme årsag er det heller ikke muligt at besøge vores showroom i Aulum frem til min. 13/04-20, men det ubemandede showroom i valby kan fortsat besøges. Se hvordan herunder.

Vi opfordrer til at i henvender jer på mail og ikke pr. telefon, så ringer vi dig gerne op, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.


På Valby Langgade 211 i Valby, har vi indrettet et hyggeligt lille ubemandet showroom, hvor vi præsenterer et udsnit af vores sortiment. Idéen er, at du kan komme forbi og se og røre ved produkterne, inden du bestiller på nettet. Det kan være en fordel at vurdere skuffer, bordplader og låger, så man ikke bliver overrasket over det, man får leveret. Vi har udvalgte produkter udstillet i vores showroom, men som minimum altid vareprøver af hele sortimentet inden for låger og bordplader.

Adresse & åbningstider

Valby Langgade 211
2500 Valby

Ubemandet, og kan besøges når du har tid.
Du skal blot sende en sms til tlf: 44 10 60 63 hvori du skriver Køkken, så låses døren op indenfor 10 sekunder og låsen er åbent 1 minut.

Når du skal forlade showroomet kan du sende koden igen, eller anvende låsen på døren.

Værd at vide om vores Valby showroom

Vi har udstillet både køkken- og badmiljøer, så du har mulighed for at vurdere vores kvalitet, før du køber. Der er endvidere komplette prøver af følgende produkter: låger, greb, bordplader, skuffer og diverse skabsindretning. Har du spørgsmål til, hvorvidt specifikke produkter er udstillet er du velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*