Valby showroom


På Valby Langgade 211 i Valby, har vi indrettet et hyggeligt lille ubemandet showroom, hvor vi præsenterer et udsnit af vores sortiment. Idéen er, at du kan komme forbi og se og røre ved produkterne, inden du bestiller på nettet. Det kan være en fordel at vurdere skuffer, bordplader og låger, så man ikke bliver overrasket over det, man får leveret. Vi har udvalgte produkter udstillet i vores showroom, men som minimum altid vareprøver af hele sortimentet inden for låger og bordplader. Du kan også ringe og spørge os til råds og få et skarpt tilbud, hvis du ønsker det.

Adresse & åbningstider

Valby Langgade 211
2500 Valby

Ubemandet, og åbent efter forudgående aftale.
Vi kan åbne døren via SMS med det samme på hverdage 8.30-15.30.

Ønsker du at besøge os uden for dette tidsrum, så kontakt os på 97 43 05 00 eller info@kitchn.dk indenfor vores normale åbningstid, for at lave en aftale så vi kan åbne for dig, når det passer ind i dine planer.

Værd at vide om vores Valby showroom

Vi har udstillet både køkken- og badmiljøer, så du har mulighed for at vurdere vores kvalitet, før du køber. Der er endvidere komplette prøver af følgende produkter: låger, greb, bordplader, skuffer og diverse skabsindretning. Har du spørgsmål til, hvorvidt specifikke produkter er udstillet er du velkommen til at kontakte os på 97 43 05 00.