Walk in garderobe

Hos Kitchn laver vi også walk in løsninger. Uanset om du er ude efter en åben løsning eller en komplet amerikansk-inspireret løsning med skydedøre, så kan vi hjælpe dig.

Et walk in closet har rigtig mange fordele, og tit har man et værelse eller et pulterrum der står ubrugt hen. Du får det fulde overblik over din garderobe, og har nem adgang til alt dit tøj, når der ikke er låger foran hvert enkelt skab. Alle walk in opstillinger er tilpasset det rum, du ønsker at udnytte, så du får det maksimale ud af den plads, du har til rådighed.

Et walk in closet behøver ikke være dyrt. Der er som udgangspunkt kun brug for nogle tværgavle som kan adskilles af hylder og bøjlestænger, og så er du faktisk i gang med din walk in løsning. Ofte gør man det ekstra lækkert med smarte udtræk og funktionelle detaljer til opbevaring af for eksempel bælter, slips og accessories. Alt dette har vi i vores sortiment, så du kan få alt det lækre udstyr, der gør forskellen på et klædeskab og et ægte walk in closet.

16 mm garderobeindretning

Til den helt almindelige walk in løsning tilbyder vi 16 mm hvid melamin, i korpus dele og hylde tilbehør. Dette er den "normale" tykkelse når man snakker køkken, bad og garderobeskabe, og bruges også ofte som skelet i walk in løsninger. 16 mm er et godt valg, når du vil holde prisen nede på din løsning, for her får du virkelig meget værdi for pengene.

22 mm garderobeindretning

22 mm er uovertruffen lækker indretning til din walk in garderobe. Indretningen fås i flere farver og overflader, og den har en lækker blød og afrundet forkantning. Her er der virkelig kælet for detaljerne. Der fås uendeligt meget udstyr til vores 22 mm indretningslinje, og kun fantasien sætter grænse for, hvordan du kan få din helt personlige walk in løsning. Alle mål i vores 22 mm serie kan tilpasses og fleksibiliteten er derfor enorm.

Kontakt os på info@kitchn.dk eller 97 43 05 00, hvis du ønsker et tilbud på vores lækre 22 mm serie.