Walk in garderobe

Hvis du drømmer om et walk in closet, som skal hjælpe dig med at skabe overblik over dit garderobe i hverdagen, er det vigtigt at du tænker over dine behov, så du får alle de praktiske funktioner med, som du ville nyde at have ved hånden i dit påklædningsværelse.

Du kan tilføje lækkert tilbehør til dit walk in closet med spejle, skuffer, vasketøjskurve, lys i garderoben og meget mere, det vigtigste er at du finder ud af hvad du bruger i det daglige.

Du kan også gøre dit walk in personligt ved at tilføje ting du holder af, såsom en lampe du elsker, en puf til at sidde og tage strømper på, en vasketøjskurv i siv eller hvad end du har lyst til at have i dit walk in closet.

Her viser vi en lækker, funktionel løsning, som kombinerer 2 standard garderobeindretningssæt ved hjælp af en hjørnehylde, og så har vi fyldt op med vores favoritilbehør. Du kan selv gøre det samme.
Vi viser her vores bud på en løsning, men med vores inspiration kan du sammensætte din egen.

Der er mange gode grunde til at skabe sin egen walk in fra bunden. I en walk-in garderobe som denne er det meget nemmere og sjovere at finde tøj om morgenen. Hele rummet giver en følelse af velvære og indbyder til, at man skal opholde sig der. Puffen i midten er både dekorativ men også praktisk, til at sidde og tage tøj eller sko på.

Der er godt med bøjleplads og hylde plads til både hendes og hans tøj. Øverst er der tænkt ekstra opbevaring ind til kufferter og sæsontøj, som man med fordel kan pakke væk og opbevare til det skal bruges. De mange udtræksskuffer og trådkurve giver god opbevaringsmuligheder af undertøj, tørklæder, smykker og meget mere.

Hvis du har pladsen og muligheden for at lave en walk-in garderobe i dit hus, behøver det hverken at være dyrt eller at være så kompliceret, at du ikke selv kan montere det. Walk-in garderoben her sammensat af vores garderobeindretningssæt, som er fleksible og kan sammensættes så det passer til din garderobe. Du kan tilkøbe flere korpusser (skabe uden låge) og tilføje flere til systemet. hvis sættene ikke går op med dine mål.

Det er også individuelt, om man bedst kan lide at opbevare sit tøj på bøjler, hylder, i skuffer, trådkurve eller en kombination. Vi har lavet det nemt, så du kan indrette din garderobeindretning med det tilbehør du ønsker.


Kunne du tænke dig at få en flot og funktionel walk in garderobe som denne?
Du kan helt selv bestille en opstilling som dette på webshoppen:

» Garderobeindretninger
» Tilbehør til garderobe


Hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Billig walk in løsning

Et walk in closet behøver ikke være dyrt. Der er som udgangspunkt kun brug for nogle tværgavle som kan adskilles af hylder og bøjlestænger, og så er du faktisk i gang med din walk in løsning.

Til den helt almindelige walk in løsning tilbyder vi 16 mm hvid melamin, i korpus dele og hylde tilbehør. Dette er også standardtykkelse når man snakker køkken, bad og garderobeskabe. 16 mm er et godt valg, når du vil holde prisen nede på din løsning, for her får du virkelig meget værdi for pengene.
Relaterede løsninger
Smart og praktisk skydedørsgarderobe ideelt til børneværelset
Elegant walk-in-løsning med skydedøre
Luksusløsning med masser af plads til tøj og sko
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*