Walk in garderobe

Hos Kitchn laver vi også walk in løsninger. Uanset om du er ude efter en åben løsning eller en komplet amerikansk-inspireret løsning med skydedøre, så kan vi hjælpe dig.

Et walk in closet har rigtig mange fordele, og tit har man et værelse eller et pulterrum der står ubrugt hen. Du får det fulde overblik over din garderobe, og har nem adgang til alt dit tøj, når der ikke er låger foran hvert enkelt skab. Alle walk in opstillinger er tilpasset det rum, du ønsker at udnytte, så du får det maksimale ud af den plads, du har til rådighed.

Walk in closet ideer

Hvis du drømmer om et walk in closet som skal hjælpe dig med at skabe overblik over dit garderobe i hverdagen, er det vigtigt at du tænker over dine behov, så du får alle de praktiske funktioner med, som du ville nyde at have ved hånden i dit påklædningsværelse.

Du kan special tilpasse dit walk in closet med spejle, skuffer, vasketøjskurve, lys i garderoben og meget mere, det vigtigste er at du finder ud af hvad du bruger i det daglige.

Du kan også gøre dit walk in personligt ved at tilføje ting du holder af, såsom en lampe du elsker, en puf til at sidde og tage strømper på, en vasketøjskurv i siv eller hvad end du har lyst til at have i dit walk in closet.

Billigt walk in closet

Et walk in closet behøver ikke være dyrt. Der er som udgangspunkt kun brug for nogle tværgavle som kan adskilles af hylder og bøjlestænger, og så er du faktisk i gang med din walk in løsning. Ofte gør man det ekstra lækkert med smarte udtræk og funktionelle detaljer til opbevaring af for eksempel bælter, slips og accessories. Alt dette har vi i vores sortiment, så du kan få alt det lækre udstyr, der gør forskellen på et klædeskab og et ægte walk in closet.

Hvis du søger en billig gør-det-selv løsning har vi sammensat garderob indretninger på webshoppen, som er lavet på forskellige bredder. Disse sæt er sammensat af vores standard garderobeskabe, så du kan få leveret ny garderobe på kun 2-4 hverdage - SE GARDEROBE INDRETNING » Du kan tilpasse indretningernes bredde ganske simpelt ved at nedskære en sektion med bøjlestænger og hylder. Når du anvender disse garderobe sæt kan du tilkøbe trådkurve, hylder og bøjlestænger på webshoppen - SE GARDEROBE TILBEHØR »

Du kan også få lavet dit walk in closet på special mål, så det er tilpasset dit rum. Hvis du ønsker at holde prisen nede anbefaler vi dig at få lavet et tilbud i vores 16 mm garderobeindretning, vælg hylder og bøjlestænger så vidt muligt fremfor skuffer og udtræk.
Du kan selv tegne dit nye walk in closet i vores online tegneprogram HER » Når du sender din tegning til os får du et tilbud retur med pris på din walk in garderobe.

16 mm garderobeindretning

Til den helt almindelige walk in løsning tilbyder vi 16 mm hvid melamin, i korpus dele og hylde tilbehør. Dette er den "normale" tykkelse når man snakker køkken, bad og garderobeskabe, og bruges også ofte som skelet i walk in løsninger. 16 mm er et godt valg, når du vil holde prisen nede på din løsning, for her får du virkelig meget værdi for pengene.

Drømmer du om et nyt walk in closet?

Vi tegner og regner gerne et forslag og tilbud ud fra dine ønsker, send os en mail til info@kitchn.dk, med en plantegning og dine ønsker til materiale og funktioner.
Hvis du har spørgsmål kan du sende os en mail på info@kitchn.dk.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*