Bad inspiration

Plano Grå Badeværelse med skydedøre

Enkelt badeværelse med stor prioritet på opbevaring og plads. Hele rummet er bygget op omkring 3 hovedelementer: et elegant 120 cm bredt vaskearrangement, farverige Clic Cubes på gulv og væg samt et stort skydedørsskab med grå glasskydedøre.

Vaskearrangementet med det tilhørende spejl er 120 cm bredt og med to dybe skuffer til opbevaring. Skufferne har det elegante Formia greb, som er monteret på bagsiden af skuffen og derved kun er synlig som en gribeliste. Det giver en lethed i designet, som understøttes af den helt hvide og kun 10 mm tykke Getacore/Corian vask, som er formpresset ud af ét stykke.

Der er valgt en fleksibel løsning med ekstra opbevaringsplads på væg og gulv med Click Cubes, som - ud over at være både praktiske og dekorative - samles helt uden brug af værktøj. Der er brugt en enkelt cube på væggen sammen med et skab i samme materiale som vaskearrangementet. På gulvet er der placeret en trolley bestående af 3 sammensatte Click Cubes med en Getacore/Corian plade på toppen. Herved får badeværelset både ekstra opbevaringsplads og en praktisk bænk.

Indretningen giver også plads til et stort opbevaringsskab med glasskydedøre, hvorved opbevaring af håndklæder og toiletartikler er gemt godt af vejen sammen med vasketøjskurven – det giver mulighed for altid at have et ryddeligt og pænt badeværelse.

Kunne du tænke dig et moderne og funktionelt badeværelse som det her?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af dit nye badeværelse.Moderne Badeværelse - Cleveland Sort

Moderne skandinavisk badmiljø i sort træstruktur med integrerede greb pryder dette store badeværelse. På låger og skuffefronter er der integrerede børstede greb, som udgør hele toppen eller bunden af fronten – alt afhængig af hvordan fronten vendes. Derved kombineres det traditionelle grebs brugervenlighed med det grebløses rene linjer. Samtidigt er det en yderst slidstærk og holdbar konstruktion.

Den taktile sorte overflade står i smuk kontrast til den kridhvide blanke vask og bordplade på 28 mm. Den samme helstøbte 28 mm kraftige plade går igen på toppen af de høje og halvhøje skabe samt den 160 cm brede bænk, der indeholder fire dybe opbevaringsskuffer med fuldt udtræk og softclose.

Over bænken er der 4 loftshøje overskabe med indbygget LED-spot. Overskabene er med aluminium vitriner med matteret glas. Der er anvendt push beslag, så det grebsfrie look går igen i hele badmiljøet. Blandingsbatteriet er Grohe Eurostyle, og brusenichen er muret i glassten.

Kunne du tænke dig at få et lækkert Cheveland bad som her?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.Hvid Højglans Badsæt model Chicago

Glat hvidt højglans badsæt med dybe softclose skuffer. Skufferne er udstyret med praktiske badskuffeindsatse, som giver god opbevaringsplads samt overblik og orden i skufferne.  Vasken og hylden under vasken er i 22 mm helstøbt marmor i silkemat hvid.

Blandingsbatteriet er det futuristiske Pura Vida fra Hans Grohe. Der er monteret en svævende laminathylde i 38 mm tykkelse ved siden af spejlet. Over spejlet hænger 2 elegante lyskuber – det er Cube LED med lavt energiforbrug.

Kunne du tænke dig et elegant badsæt i hvid højglans som her?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af dit nye badeværelse.Utraditionelt Badmiljø model Cleveland hvid

Minimalistisk badeværelse med helstøbt hvid vask. Meget utraditionelt er de dybe skuffer forskudt, hvorved der skabes en bekvem siddeplads i badeværelset. Bemærk at skuffesektionen med siddepladsen er understøttet af en flisesokkel, som går i et med gulvet.

I den rå betonvæg er der to indmurede skabe med indvendige skuffer og hylder. De indvendige skuffer giver et fantastik overblik og letter adgangen til de små ting. Toilettet er væghængt, og sammen med glasvæggen til brusenichen, afløbsristen langs muren samt de integrerede gribelister på skuffer og låger giver det et badeværelse med helt rene linjer.

Spejlet er med indbygget lavenergi LED lys, og i dette badeværelse er der valgt et stilfuldt Hans Grohe Talis 80 blandingsbatteri.

Kunne du tænke dig et super smart Cleveland badmiljø som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.Romantisk Badeværelse - Madison Hvid

Romantisk og lyst badeværelse med terrazzo bordplade og vask. Fronterne er produceret i MDF-plader, som er omviklet med en slidstærk folie, der forsegler pladen 100%.  Det nostalgiske look understøttes af terrazzo bordplade/vask og topplade over side-by-side vaskemaskinerne.

Det brede vaskearrangement rummer dybe opbevaringsskuffer med fuldt udtræk og et rummeligt hyldeskab – hele arrangementet er monteret på elegante koniske ben i stedet for sokkel. Det store facét-slebne spejl er flankeret af flotte glasvitriner, og over det hænger de smarte Cube Led lamper.

Vaskemaskine og tørretumbler er monteret i ergonomisk korrekt højde med store skuffer under, der giver ekstra plads til opbevaring. Til trods for den meget praktiske indretning er det lykkedes at bevare den landlige idyl i dette harmoniske badeværelse.

Ønsker du dig et nostalgisk og klassisk badeværelse som model Madison?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af dit nye badeværelse.Design badsæt i Washington Eg - Skydedøre med sprosser

Eksklusivt badmiljø med massive egefronter i flot design. Det 80 cm brede badskab med antracitgrå helstøbt vask indeholder to dybe skuffer med softclose og fuldt udtræk, så selv det inderste af skuffen kan udnyttes.

Washington serien er bygget op af massive trælameller, der er formet som gribelister. Denne konstruktion er et klassisk skandinavisk design, som stadig er yderst populær 30 år efter sin lancering. Der er integrerede skabssider, således egelooket er gennemført.

Der er valgt en skydedørsløsning i dette badeværelse, der giver gode opbevaringsmuligheder. Den sorte overflade med træstruktur på skydelågerne komplementerer vask og badmiljø perfekt.

På bagsiden af halvmuren er der monteret et væghængt toilet, og det høje spejl mod ydervæggen giver fantastisk dybde i rummet. Brusenichen er muret op i glassten og udstyret med loftsmonteret brusehoved. Alt i alt en futuristisk indretning med klassisk design.

Kunne du tænke dig at få et designer-badsæt som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.Grebsfrit Badmiljø model Boston - Cleveland Grå Eg reoler

Skandinavisk design når det er bedst - det er karakteristikken af dette grebsløse badeværelse. Der er arbejdet med luft og plads i denne indretning. Omdrejningspunktet er det fristående badekar, som er støbt i Granulon. Samme materiale er brugt til bordplade og vask.

Under vasken er der 6 dybe skuffer med masser af opbevarings plads. Der er monteret stik til føntørrer med mere i de yderste skuffer. Den grebsløse front er en kraftig 22 mm møbelplade med udfræsede gribespor. Pladen er efterfølgende malet med mat hvid polyurethan toplak.

De rene linjer understøttes af de 3 frithængende reoler med mærkbar grå træstruktur, der også giver en flot kontrast til de hvide elementer i badeværelset. Over det facetslebne spejl sidder 2 Kube LED lamper, og der er valgt et Grohe Concetto blandingsbatteri i krom.

Kunne du tænke dig et grebsløst bad i skandinavisk design som her?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af dit nye badeværelse.Elegant Badeværelse - Houston Hvid Satin

Klassisk badmiljø med hvid satin overflade. Fronterne er konstrueret af en ubrudt plade, der ligner en traditionel rammelåge. Den ubrudte og forseglede konstruktion er yderst velegnet til fugtige rum som et badeværelse. Badmiljøet understøtter rummets romantiske stil med frilagte bjælker og fyldningsdøre.

Det forholdsvis brede vaskearrangement er vægmonteret, hvorved både sokkel og ben kan undværes. Der benyttes et specielt kraftigt ophængsbeslag, som både stabiliserer badmøblet og fordeler vægten fra vask og bordplade. Opbevaring er prioriteret højt i dette badeværelse, men letheden er bevaret ind mod den murede bruseniche med et halvhøjt skuffeskab, der er udstyret med topplade magen til den 28 mm kraftige sort nistrede Granitex vask og bordplade.

De mange skuffer er udstyret med praktiske kosmetikindsatse, som letter overskuelighed i de dybe skuffer med fuldt udtræk. Der er valgt et enkelt knopgreb i stål, som elegant komplementerer håndklædekroge, blandingsbatteri, bruser og toiletpapirholder.

Kunne du tænke dig at få et badeværelse i shaker stil som her?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.Klassisk Hvidt Badsæt model New York

Trendy og enkelt badmiljø på 120 cm med lakerede skuffefronter i mat hvid polyurethan toplak, som er yderst holdbar og slidstærk. Vasken er i helstøbt hvid marmorkomposit. Spejlet, der leveres med badmiljøet, er med indbygget lys og i samme bredde som badmiljøet, hvilket giver badmiljøet et flot finish.

Badmiljøet er monteret med brede bøjlegreb i børstet stål. Vask og fronter fås i flere farver.

Kunne du tænke dig at få et trendy og enkelt bad som det her?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af dit nye badeværelse.Grebsfrit Badeværelse - Boston Hvid

Spændende hvidt badmiljø med grebsfrie skuffer, hvor fronterne er malet med en mat hvid polyurethan toplak. Her er der indrettet et stort badeværelse, men Boston fronterne går også fint til et lille kompakt badeværelse.

Der er valgt 2 identiske vaskeskabe med 2 dybe skuffer og store spejle med lys på begge sider. Der er lagt en glasbordplade med løs porcelænsvask på. Mellem vaskene er der monteret et halvhøjt skab med skuffer og aluminiums glasvitrine.

Kunne du tænke dig et spændende grebsløst badsæt som vist her?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.Lille Badsæt - Cleveland Sort

Enkelt og billigt badmiljø på 120 cm. Skuffefronterne er udført i mat sort med mærkbar træstruktur. Der er tale om et robust badmiljø, der tåler hård daglig brug. Vasken er i helstøbt hvid marmorkomposit, der giver en flot kontrast til de sorte skuffer.

Badmiljøet er monteret med brede bøjlegreb i børstet stål. Spejlet, der leveres med badmiljøet, er med integreret lys og 120 cm bred som badmiljøet. Dette giver et flot finish.
Vask og fronter fås i flere farver.

Hvad med et billigt og enkelt badmiljø som dette?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af dit nye badeværelse.Enkelt badsæt – Hvid New York

Enkelt og elegant badmiljø i smalt design. Sættet her består af et lavt vaskeskab og en Visia vask i Slimline design (60 cm). Fronterne er udført i 18 mm MDF-plade med mat hvid polyurethan toplak

Sættet er væghængt og har indbygget skjult ophæng. Det er fuldendt med lange hvide Kvadro greb og et spejl med indbygget LED lys. Slimline sættet giver god plads i dit badeværelse, da skabene kun er 32 cm i dybden.

Det elegante og enkle design er fuldent med brusenichen, der er halvt muret og halvt glasvæg. Dette bevarer letheden og det åbne udtryk i rummet.

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.Bad - Houston Stone Grey

Et elegant badmiljø i shaker stil med mange flotte detaljer. Der har med dette miljø været fokus på at kombinere det flotte design med funktionalitet og opbevaringsplads samt på at integrere rummets skrå væg i udførelsen.

Vaskearrangementet er frithængende og har to smalle skabe samt den elegante slimline Visia vask. Vaskearrangementet er flankeret af et lækkert højskabsarrangement med både skabe, skuffer og hylder. Derudover er der indbyggede skuffer og hylder under vinduet, der giver ekstra opbevaringsplads og en flot effekt på væggen uden at optage plads i rummet.

Spejlet er indbygget i væggen, hvor det flot følger det skrå loft. Der er indbygget spot i loftet, der giver hele spejl-opsætningen et eksklusivt look.

Er du interesseret i et elegant shaker badmiljø som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.Stilrent og moderne badsæt - Sebring hvid

Stilrent og moderne badsæt, der er holdt i et enkelt og klassisk design, der altid vil være aktuelt, og som er nem at tilpasse til de fleste indretninger.

Fronten er en Sebring hvid med hvidt greb. Sebring er en hvid folie låge med påsat metal greb, som kan varieres i sort, hvid eller alu, så man har mulighed for at vælge et greb, der passer til netop den stil, man ønsker.

I dette badmiljø er der valgt skuffer, for at sikre optimal udnyttelse og overblik. Der er skåret ud for vandinstallationer i øverste skuffe, og der er brugt skuffeindretning i træ for at organisere de små elementer, som det ellers kan være svært at holde styr på i badeværelset.

Ønsker man ikke skuffer i hele miljøet, kan man stadig beholde de elegante linjer, da lågerne er tredelte og laves med de samme fronter som skufferne. Bordpladen er helstøbt og har integreret vask.

Spejlet med indbygget lys fuldender stilen.

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på et nyt bad.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven