Garderobeskab m. bøjlestang og trådkurve

Garderobeskab m. bøjlestang og trådkurve
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 1.675,00
Antal
   På lager
Varenummer: GHTX-
Garderobeskab m. hylder, bøjlestang og trådkurve

 • 1 stk. låge H:1948 mm
 • 2 stk. flytbare hylder
 • 2 stk. Trådkurve m. fuldudtræk
 • Metal bøjlestang m. beslag
 • Hvidt korpus/skab m. fuld kantning
 • Blum clip-on hængsler
 • Skabshøjde 1952 mm
 • Skabsdybde 580 mm (m. låger 600 mm)
  Bemærk at nederste trådkurv skal monteres over nederste hængsel
 • Skabet lagerføres


  SE MODELTYPER HER!

  Vi mener at..
  Praktisk indrettet højskab med fokus på let tilgængelighed. De fikse trådkurve i bunden af skabet gør det let at bruge bunden af skabet, og bøjlestangen i midten af skabet holder skjorter og bluser i en perfekt højde. De to hylder kan placeres i skabet efter behov, og udnytter den sidste plads i skabet maksimalt. Skabet kan bruges alene eller i sammenhæng  med andre højskabe, og overvej dæmpere på hængsler, så der ikke er nogen der får klemte fingre bag de store låger.

 • Relaterede varer
  Mest populære
  Andre har også købt
  Højskab m. 5 hylder
  Højskab m. 5 hylder
  DKK 1.304,00
  Kosteskab
  Kosteskab
  DKK 1.288,00
  Combi garderobeskab
  Combi garderobeskab
  DKK 2.045,00
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven