Garderobeskab m. bøjlestang

Garderobeskab m. bøjlestang
Før musen henover billedet for at zoome
Garderobeskab m. bøjlestang
Garderobeskab m. bøjlestang
DKK 1.061,00
Antal
   På lager
Varenummer: GHX-
Garderobeskab m. hylde og bøjlestang,

 • 1 stk. låge H:1948 mm
 • 1 stk flytbare hylde
 • hvidt korpus/skab m. fuld kantning
 • Metal bøjlestang m. beslag
 • Blum clip-on hængsler
 • Skabshøjde 1952 mm
 • Skabsdybde 580 mm (m. låger 600 mm)
 • Skabet lagerføres

  (Skabsbredde 800 og 1000 mm bredde leveres m. 2 låger)

  SE MODELTYPER HER!

  Vi mener at..
  Meget traditionelt Garderobeskab med bøjlestang og en hylde ovenover der kan flyttes efter behov. Her er der plads til jakker, frakker, bluser og skjorter, og på hylden øverst er der plads til skotøjsæsken eller alt det andet man opbevarer som ikke skal bruges så tit. Skabet kan uden problemer monteres alene på ben eller sokkel, men bruges også i sammenhæng med andre højskabe i f.eks. et garderobemiljø. Vær obs på at alle bredderne over 600 mm altid leveres med to låger. Overvej at købe dæmpere til hængslerne for at undgå smæk fra de høje låger, og suppler måske med en ekstra hylde eller trådkurv i bunden af skabet, hvis der kun skal hænge skjorter, bluser eller korte jakker i skabet.

 • Mest populære
  Andre har også købt
  Højskab m. 5 hylder
  Højskab m. 5 hylder
  DKK 1.304,00
  Tilpasninger 1952mm
  Combi garderobeskab
  Combi garderobeskab
  DKK 2.045,00
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven