Gør det selv projekt

Gør det selv og spar mange penge!

Danmark er en nation fuld af erfarne gør-det-selv folk der kaster sig ud i alle former for renovationer og ombygninger af huse og lejligheder. Hos Kitchn vil vi ikke stå i vejen for dine gør det selv drømme, og vi kan levere alt hvad du behøver direkte hjem til dig - endda i løbet af få dage, da vi har det meste på eget lager i jylland.

Har du mod på selv at give dig i kast med at montere dine nye elementer, så kan der naturligvis være masser af penge at spare på et gør det selv køkken, da du ikke får udgifter til håndværkerne oven i prisen. Vær dog obs på, at der kan være ting, du ikke selv må montere af forsikrings-hensyn. Det kan være VVS- og el-relateret arbejde. Du bør ihvertfald altid som minimum kontrollere af med en fagmand, hvad du må og ikke må.  

I vores webshop kan du i ro mag hjemme fra sofaen bestille alle de dele, du har brug for til dit projekt, og vi leverer dem hurtigt direkte hjem til dig. Se udvalget lige her

De penge, du sparer, kan du jo så vælge at bruge på lækrere løsninger til dit nye køkken, lidt ekstra gode madvarer der skal tilberedes i det nye køkken, eller måske bare spare lidt penge op.

Er du i tvivl om noget angående et forestående projekt, så tøv ikke med at spørge os, vi glæder os til at hjælpe dig.

 • Mail: info@kitchn.dk

 • Tlf: 97 43 05 00

 • Chat med os her på siden, nederst til højre.

 • KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven