Kantmonterede greb

Greb til montering på over- eller underkanter af låger og skuffefronter i alle standard bredder. Fås også til sammensætning af fronter.

Disse greb er udført i børstet rustfri stål overflade med høj finish. Alle relevante skruer til montering medfølger.
Bredde
Dybde
Højde
Sortering

Vores greb til kantmontering

Hos Kitchn fører vi to forskellige greb til kantmontering: Formia og Trivento. Formia har et blødt, rundt formsprog, mens Trivento har mere kant. Begge greb findes i børstet stål.

Vores kantmonterede greb er moderne og lækre, og de passer godt til mange forskellige lågedesigns. De giver glatte, hvide låger lidt modspil og de giver en lækker finish.

Kantmonterede greb er en trend, som efterhånden har bidt sig godt fast i køkkenbranchen. De kan visuelt meget af det samme som en grebsfri løsning, men samtidig beskytter de også lågens overkant mod hverdagens slid. De er også typisk lettere at benytte end de fleste grebsfrie låger, som har en mindre grebsliste.

Glem ikke samlegrebene


Du kan vælge at købe højskabe med todelt låge og samle de to dele med et samlebeslag, så højskabslågens deling følger underskabene højde og får greb i samme højde som underskabene. Det giver et roligt udtryk.

Bredde på kantmonterede låger


De kantmonterede greb gør sig bedst, hvis du vælger den bredde, der passer til lågen, så grebet dækker hele lågens overkant. Til et almindeligt 60 cm skab skal du altså vælge et greb i bredde 59,6 cm.

Har du brugt for hjælp til at vælge greb? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi giver altid et godt råd med på vejen, også i forhold til monteringen.