Hylder og glashylder

Herunder kan du se vores store udvalg af hvide hylder og glashylder i standardmål.

Med hylder får du optimale opbevaringsmuligheder i dine skabe – uanset om det er højskabe, overskabe, underskabe eller garderobeskabe, så kan du finde en hylde, der passer til netop dit behov.

Vi producerer også hylder efter specialmål.

Hylder i glas og hvide melamin hylder

Man kan aldrig få hyldeplads nok – uanset om det er i køkkenet, bryggerset eller garderoben, så kan man altid bruge mere opbevaringsplads. Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af både glas- og melaminhylder – og der findes også en hylde, der passer i netop dit skab.

Hylder er stort set altid i brug, og de skal derfor kunne tåle hård brug og slitage. Alle vores hylder produceres i højeste kvalitet, så du altid er sikret den længste holdbarhed, uanset hvor i hjemmet de bruges og hvor meget slitage de udsættes for.  

Vores melaminhylder leveres i 16 mm tykkelse med kraftig og slidstærk forkant. Glashylderne er i 6 mm klart glas med lille slebet fas på alle kanter.

Hylder til skabe i køkken og andre rum


Et køkken skal ikke kun se flot ud – det skal også være praktisk. Med vores store udvalg af hylder, kan du nemt få praktisk opbevaringsplads i alle dine skabe.

Med hylder i dine skabe er det nemt at få overblik over dine ting. I køkkenet kan du få nem adgang til tallerkner, kopper og glas eller praktisk opbevaring af køkkenmaskiner eller ildfaste fade; og i bryggerset er det nemt at finde ekstra plads til cykelhjelmen eller gummistøvlerne.

Vores store udvalg af hylder kan bruges i alle typer skabe – både i køkken, bad, bryggers og garderobe, hvor de kan give det bedste overblik.

Billige hvid hylder


Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af hvide melamin-hylder. Melamin er et oplagt materiale til hylder, da det er utrolig holdbart og tåler hård brug. Melaminhylder er ikke nemme at ridse, de har en glat og rengøringsvenlig overflade, så dine ting ikke hænger fast på hylderne, og så er melamin et relativt billigt materiale.

Vores melaminhylder findes i mange standardbredder til meget konkurrencedygtige priser. Standardhylderne er lagervarer og kan leveres i løbet af 2-4 hverdage.

Hylder efter mål


Ikke alle skabe er ens – og ikke alle skabe er lavet på standardmål. Hvis du skal bruge hylder i specialmål, så kan vi sagtens lave en løsning til dig. Kontakt os på info@kitchn.dk eller på tlf. 97 43 05 00 og få et godt tilbud på hylder.

Husk: du kan også finde hyldebærere til dine hylder på shoppen.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*