Køkkenindretning

Skræddersyet køkkenindretning

Du har sikkert set tilbud på billige udstillingskøkkener eller faste opstillinger til spotpriser, men hos Kitchn.dk synes vi ikke, du skal nøjes med det. Her kan du få en komplet køkkenindretning skræddersyet efter lige netop dit køkken og din families behov – til de helt rigtige priser.

Køkkenet er hjemmets nok vigtigste rum, og der er meget at tage højde for, når det handler om køkkenindretning. Derfor står vores indretningseksperter altid klar til at vejlede om den bedste løsning til lige netop dit køkken.

Stil krav til din køkkenindretning

Hverdagslivet stiller store krav til køkkenets funktionalitet og holdbarhed. På samme måde har du lov til at stille krav til din køkkenindretning. Hvorfor tage til takke med en standardopstilling, når du til tilsvarende billige priser kan få et skræddersyet køkken i dansk kvalitet?

Hos Kitchn.dk er det dig og din familie, der er i fokus. Har I små børn, kan I vælge rengøringsvenlige overflader, som skjuler fedtede fingre. I kan også vælge skuffer og skabe med softclose, som både minimerer støj og risikoen for klemte fingre. Er børnene flyttet hjemmefra, foretrækker du måske en mere luksuriøs køkkenindretning med eksempelvis vitrineskabe og en indbygget kaffemaskine.

Ved du allerede, hvilke køkkenelementer du skal bruge til din køkkenindretning, kan du gå direkte til vores shop, hvor du kan se hele sortimentet. Alle skabe hos Kitchn.dk kan selvfølgelig vælges med forskellige fronter og mål.

Energivenlig køkkenindretning er også meget populært

Et moderne og funktionelt køkken skal selvfølgelig være flot og præsentabelt, men det skader absolut heller ikke, at køkkenet er energivenligt. Derfor kan du med fordel tænke ”energi” ind i din indretning af køkkenet, hvis du gerne vil spare lidt på varmeregningen og gøre miljøet en tjeneste.

Energivenlig køkkenindretning handler især om at tænke i høje energimærkninger, når du vælger hårde hvidevarer. Det er nemlig hvidevarerne, der bruger ekstraordinært meget energi i køkkenet. Derfor kan der være en verden til forskel på at vælge en energimærkning A++ frem for B.

Derudover handler energivenlig køkkenindretning også om at lave et rum, der er velisoleret og er udstyret med nogle gode vinduer, hvor varmen ikke blot siver ud i den blå luft.

Indret dit køkken efter dine aktuelle behov

Når børnene er flyttet hjemmefra, bør man måske overveje at sætte et mindre køleskab ind og de mange høje skabe med plads til cornflakes og pasta i store mængder bør måske erstattes med lidt luksus, som eksempelvis en indbygget espresso kaffemaskine sammen med en indbygget combi-dampovn. Det bliver pludseligt lettere at designe en lækker køkkenindretning, når man kan se lidt bort fra praktisk opbevaring. Forhold som helbred og forventninger til fremtidigt helbred kan med fordel tages med i indretningen af det nye køkken – grebsløse fronter er superelegante, men ikke et ideelt valg til f.eks. gigtramte fingre. Her vil et gedigent bøjlegreb være at foretrække.

Er du i den situation at du allerede ved hvilke elementer du står og skal bruge til dit køkken-projekt, kan du uden problemer gå direkte i vores shop og se hele sortimentet. Alle skabene kan vælges i forskellige bredder og fronter, og du kan sågar selv bestemme om skabet skal leveres samlet eller usamlet.
Køkkenbordplader og vaske

Køkkenbordplader og vaske

Den rigtige bordplade fuldender din køkkenindretning. Sørg igen for at vælge en bordplade, der passer til jeres behov, og som kan modstå hårdt brug. Har du en aktiv familie, der holder af at bruge køkkenet, kan du med fordel indrette det med ekstra slidstærke overflader som eksempelvis en laminat bordplade. Foretrækker du varme trænuancer, kan du også vælge en køkkenindretning med massive træbordplader. Hos Kitchn.dk er valget dit, og vi kan tilbyde et hav af forskellige bordpladematerialer i forskellige prisniveauer. Fælles for vores bordplader efter mål er hygiejne og madsikkerhed i top. Her undgår du nemlig unødvendige kanter ved vask og samlinger, og du får dermed et køkken med rengøringsvenlige overflader.

Du kan også finde en underlimet køkkenvask til dit køkken eller bryggers hos Kitchn.dk. Laver du særligt mange grøntsager, kan du for eksempel vælge en køkkenindretning med en stor vask med to kummer, og du kan overveje en integreret køkkenkværn i vasken, således alt organisk affald håndteres på en effektiv og miljørigtig måde.

Få hjælp af indretningseksperter hos Kitchn.dk

Har du brug for hjælp til din køkkenindretning? Hos Kitchn.dk sidder vores professionelle indretningseksperter klar til at give dig råd og vejledning. Du kan også gå på opdagelse i shoppen, hvor du finder masser af køkkeninspiration og kan få udarbejdet en gratis køkkentegning over dit projekt. Vi skal bare bruge cirkamål og et par billeder af dit eksisterende køkken – så modtager du inden for 24 på hverdage et komplet køkkentilbud med tilhørende tegninger.

Kitchn.dk kan ligeledes arrangere opmåling af dit køkkenrum, og vi kan mod en merpris også hjælpe med montering. Her er køkkenindretning gjort nemt og billigt.
Fokusér på dine drømme - vi klarer resten

Fokusér på dine drømme - vi klarer resten

Så brug tiden på at tænke drømmene og brugen af den nye køkkenindretning igennem, og lad så den bekvemme teknologi og de dygtige konsulenter hos Kitchn.dk gøre selve købet effektivt og billigt. For der er meget at spare ved at købe direkte fra fabrikken i Midtjylland. Produkterne er af højeste kvalitet og fabrikken har eksisteret i mere end 30 år – for øvrigt samme længde som den garanti, der ydes på alle væsentlige dele...
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*