Køkkeninspiration & fede køkkener

Moderne køkken til billige priser

Synger jeres nuværende køkken på sidste vers og har I besluttet jer for at investere i et nyt lækkert køkken, vil I snart opdage en ny verden af uendelige muligheder inden for design og indretning.

Måske har I hidtil tænkt på køkkenet som et overvejende funktionelt rum, uden så meget tanke bag. Eller måske har I været af den opfattelse, at et nyt køkken ville koste jer en formue?

Der er dog mange fede køkkener til rigtig billige priser, så I kan sagtens tænke ud over det praktiske og erstatte tanken om orange-brune 70’er klinker med rene moderne linjer.

Billige køkkener kan godt være fede

Tidligere kunne det betyde en afgørende post i familiens budget med en investering i et nyt køkken. Ikke nok med, at der skulle købes skabsmoduler, greb, bordplader og alle de øvrige elementer, så skulle køkkenet også sættes op af håndværkere til 250 kr. i timen. Derudover skulle der bruges ikke så lidt tid på at kigge køkkener i fysiske butikker...

I dag har køkkenmarkedet udviklet sig i en mere praktisk retning, hvor det er muligt at søge køkkeninspiration og indkøbe de enkelte elementer online. I kan også vælge selv at sætte jeres køkken op og derved spare en del penge.
 
Nutidens muligheder inden for køkkener betyder også, at der eksisterer fede køkkener, selv om pengene er små. I kan stort set få et billigt køkken inden for de fleste populære stilarter, herunder retro køkkener, moderne køkkener og ikke mindst det franske bondekøkken.

Tænk over hvilken atmosfære, som I godt kunne tænke jer at fylde rummet med og tag udgangspunkt i jeres inderste køkkendrømme.

Ved du lige hvilke moduler du skal bruge, kan du finde dem LIGE HER!


Planlægning er vejen frem

En anden afgørende faktor er naturligvis størrelsen på dit køkken. Husk at måle rummet op, eller bestil os til at gøre det og planlæg indretningen af dit nye køkken. Her skal du for eksempel tænke over, hvor de forskellige arbejdszoner skal placeres i køkkenet, herunder vask, komfur og opbevaring.

Er du ikke den heldige ejer af et kæmpemæssigt industrikøkken, bør du måske genoverveje idéen om kogeøen og samtalekøkkenet. I stedet kan du overveje, at få en fed Leman-karrusel ind i hjørneskabet eller måske inddeling til service i skuffeskabe. Hver ting til sin tid.

Kunne du tænke dig at få lavet gratis tegninger og tilbud ? SE HER HVORDAN!


KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven