Køkkeninspiration & fede køkkener

Moderne køkken til billige priser

Synger jeres nuværende køkken på sidste vers og har I besluttet jer for at investere i et nyt lækkert køkken, vil I snart opdage en ny verden af uendelige muligheder inden for design og indretning.

Måske har I hidtil tænkt på køkkenet som et overvejende funktionelt rum, uden så meget tanke bag. Eller måske har I været af den opfattelse, at et nyt køkken ville koste jer en formue?

Der er dog mange fede køkkener til rigtig billige priser, så I kan sagtens tænke ud over det praktiske og erstatte tanken om orange-brune 70’er klinker med rene moderne linjer.

Billige køkkener kan godt være fede

Tidligere kunne det betyde en afgørende post i familiens budget med en investering i et nyt køkken. Ikke nok med, at der skulle købes skabsmoduler, greb, bordplader og alle de øvrige elementer, så skulle køkkenet også sættes op af håndværkere til 250 kr. i timen. Derudover skulle der bruges ikke så lidt tid på at kigge køkkener i fysiske butikker...

I dag har køkkenmarkedet udviklet sig i en mere praktisk retning, hvor det er muligt at søge køkkeninspiration og indkøbe de enkelte elementer online. I kan også vælge selv at sætte jeres køkken op og derved spare en del penge.
 
Nutidens muligheder inden for køkkener betyder også, at der eksisterer fede køkkener, selv om pengene er små. I kan stort set få et billigt køkken inden for de fleste populære stilarter, herunder retro køkkener, moderne køkkener og ikke mindst det franske bondekøkken.

Tænk over hvilken atmosfære, som I godt kunne tænke jer at fylde rummet med og tag udgangspunkt i jeres inderste køkkendrømme.

Ved du lige hvilke moduler du skal bruge, kan du finde dem LIGE HER!


Planlægning er vejen frem

En anden afgørende faktor er naturligvis størrelsen på dit køkken. Husk at måle rummet op, eller bestil os til at gøre det og planlæg indretningen af dit nye køkken. Her skal du for eksempel tænke over, hvor de forskellige arbejdszoner skal placeres i køkkenet, herunder vask, komfur og opbevaring.

Er du ikke den heldige ejer af et kæmpemæssigt industrikøkken, bør du måske genoverveje idéen om kogeøen og samtalekøkkenet. I stedet kan du overveje, at få en fed Leman-karrusel ind i hjørneskabet eller måske inddeling til service i skuffeskabe. Hver ting til sin tid.

Kunne du tænke dig at få lavet gratis tegninger og tilbud ? SE HER HVORDAN!


OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven