Køkkenlåger og skuffefronter

Vil du gerne skifte låger og skuffefronter i dit køkken, så er du landet det rette sted. Her finder du de løse låger, vi fører i vores standardsortiment.

Alle låger kan leveres i et væld af designs, så du kan opnå netop det look, du ønsker, i dit køkken, om det er moderne, romantisk eller helt enkelt.
Front
Bredde
Sortering

Stort udvalg af køkkenlåger i flere prisklasser

Er du på udkig efter nye køkkenlåger? Hos Kitchn.dk finder du et kæmpe udvalg af køkkenlåger i forskellige designs og materialer. Vi laver langt størstedelen af vores modeller på vores fabrik i Danmark.

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af forskellige låger i mange materialer og i ligeså mange prislag. Det siger sig selv, at jo mere der er gjort ud af en låge, jo mere koster den - men det betyder ikke at kvaliteten på vores billigste låger dermed er dårlige. Det betyder blot at der ikke har været ligeså mange forarbejdninger på den billige låge, og måske er materialet på den billige låge et andet end på den dyre låge. Uanset om du vælger en billig eller en dyr låge, så er kvaliteten helt sikkert i orden.

Du kan læse mere om alle vores designs i vores lågeoversigt, hvor der er et fuldt overblik over valgmulighederne.


Vælg de rigtige køkkenlåger til dit køkken


Når du skal vælge en ny køkkenlåge, er der flere ting at tage højde for. Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken stil du kan lide. Ønsker du en minimalistisk eller mere landlig låge? Skal køkkenlågen være rå eller afrundet? Og hvad med greb? Når du kender svaret på disse spørgsmål, skal du forholde dig til overfladen på køkkenlågen. Den kan både være malet, have påsatte kanter i træ eller være belagt med folie, melamin eller laminat. En låge kan også være fineret eller laves i massivt træ til det nostalgiske og eksklusive køkken.


Giv lågerne det rette greb


Fuldend dine nye låger med nye, flotte greb. Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af greb og knopper, som giver dine låger det helt rigtige udtryk. Der er både helt klassiske modeller og moderne, kantmonterede greb.

Vores låger kommer uden huller til greb, fordi der er så mange forskellige muligheder. Nogle greb kan placeres både vandret og lodret, andre monteres på lågens kant. Der er derfor forskel på, hvor mange huller, der skal bores og ikke mindst hvor de skal sidde. Vi forhandler en smart boreskabelon til greb, som gør det let at placere alle greb eller knopper korrekt og ensartet.


Nyt køkken eller bare nye køkkenlåger?


Nyt køkken eller bare nye køkkenlåger? Mange drømmer om et helt nyt køkken, men kan det betale sig blot at sætte nye køkkenlåger på de gamle skabe? Svaret er både ja og nej. Nye køkkenlåger fås i mange forskellige prisniveauer afhængigt af lågens materiale og producent. Derfor bør du træffe valget ud fra dine køkkenskabes stand. Har du solide køkkenskabe i god kvalitet, kan du sagtens sætte nye køkkenlåger på og på den måde give det gamle køkken nyt liv. Er skabene derimod slidte og i dårlig kvalitet, er det nok ikke den bedste investering at montere dyre, nye køkkenlåger på disse. Kort sagt bør du altid kigge på skabenes kvalitet, din køkkenindretning og beløbet, du ønsker at bruge på projektet.


Køkkenlåger på specialmål


Har du brug for en låge på andre mål end dem du lige kan finde i vores kategorier, så tøv ikke med at kontakte os vedrørende speciallåger. Da vi selv producerer nogle af vores låger, har vi mulighed for at løse mange specialopgaver, også uden at det medfører en lang leveringstid.

Læs mere: Låger på specialmål

Kontakt os på 97 43 05 00 eller på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker til vores lågeudvalg.