Nye Køkkenlåger

Vil du gerne udskifte køkkenlåger i dit køkken, så er du landet det rette sted. Her finder du alle de løse køkkenlåger, vi fører i vores standardsortiment. Her findes en række forskellige størrelser, og altid med adgang til en stærk række af modeller, farver og strukturer. Vælg mellem +20 designs.
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering
Viser 30 ud af 36 produkter

Stort udvalg af løse køkkenlåger i flere prisklasser

Er du på udkig efter nye køkkenlåger? Hos Kitchn.dk finder du et kæmpe udvalg af billige køkkenlåger i forskellige designs og materialer. Vi laver langt størstedelen af vores modeller på vores fabrik i Danmark, så vi kan levere hurtigt, effektivt og uden skader. Du kan læse mere om alle vores designs i vores lågeoversigt, hvor der er et fuldt overblik over valgmulighederne. Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af forskellige køkkenlåger i mange materialer og i lige så mange prislag.  Alle køkkenlåger kan desuden leveres i et væld af designs, så du kan opnå netop det look, du ønsker, i dit køkken - om det er moderne, romantisk eller helt enkelt.

Det siger sig selv, at jo mere der er gjort ud af en låge, jo mere koster den - men det betyder ikke at kvaliteten på vores billigste køkkenlåger dermed er dårlig. Det betyder blot at der ikke har været ligeså mange forarbejdninger på den billige køkkenlåge, og måske er materialet på den billige låge et andet end på den dyre låge. Uanset om du vælger billigt eller dyrt, så er kvaliteten 100% i orden.

Vælg de rigtige køkkenlåger til dit køkken


Når du skal vælge en ny køkkenlåge, er der flere ting at tage højde for. Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken stil du kan lide. Ønsker du en minimalistisk eller mere landlig låge? Skal køkkenlågen være rå eller afrundet? Og hvad med greb? Når du kender svaret på disse spørgsmål, skal du forholde dig til overfladen på køkkenlågen. Den kan både være malet, have påsatte kanter i træ eller være belagt med folie, melamin eller laminat. En låge kan også være fineret eller laves i massivt træ til det nostalgiske og eksklusive køkken. Vi fører fronter til både skabe og skuffer i mange farver og designs.

Passer Kitchn køkkenlåger til mit køkken?


Hos Kitchn kan vi ikke garantere, at vores låger passer til andre producenters skabe. Vi har dog hørt fra vores kunder, at lågerne er blevet brugt på blandt andre køkkenskabe fra HTH, Invita og IKEA Faktum. Det vigtigste er, at selve lågen passer, og det kan du let finde ud af ved at måle på dine eksisterende låger eller skabe. Vi kan ikke svare på, hvorvidt systemhullerne sidder ens, men det betyder heldigvis mindre, da hængslerne kan skrues direkte ind i skabssiderne.

Billige køkkenlåger? Vælg melaminlåger


Generelt kan det siges, at de billigste køkkenlåger er lavet i melamin (med en kerne af spånplade). Skal du bare have det billigste, henviser vi til vores Plano- og Cleveland- låger. Her får du billige køkkenlåger, lavet på vores egen fabrik i Aulum.

Giv lågerne det rette greb


Fuldend dine nye køkkenlåger med nye, flotte greb. Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af greb og knopper, som giver dine låger det helt rigtige udtryk. Der er både helt klassiske modeller og moderne, kantmonterede greb. Vores låger kommer uden huller til greb, fordi der er så mange forskellige muligheder. Nogle greb kan placeres både vandret og lodret, andre monteres på lågens kant. Der er derfor forskel på, hvor mange huller, der skal bores og ikke mindst hvor de skal sidde. Vi forhandler en smart boreskabelon til greb, som gør det let at placere alle greb eller knopper korrekt og ensartet.

Nyt køkken eller bare nye køkkenlåger?


Nyt køkken eller bare nye køkkenlåger? Mange drømmer om et helt nyt køkken, men kan det betale sig blot at sætte nye låger på de gamle skabe? Svaret er både ja og nej. Løse køkkenlåger fås i mange forskellige prisniveauer afhængigt af lågens materiale og producent. Derfor bør du træffe valget ud fra dine køkkenskabes stand. Har du solide køkkenskabe i god kvalitet, kan du sagtens sætte nye køkkenlåger på og på den måde give det gamle køkken nyt liv. Er skabene derimod slidte og i dårlig kvalitet, er det nok ikke den bedste investering at montere dyre, løse køkkenlåger på disse. Kort sagt bør du altid kigge på skabenes kvalitet, din køkkenindretning og beløbet, du ønsker at bruge på projektet. Det er også værd at være opmærksom på, om du har integrerede frisider, altså farvede skabssider. Hvis du skifter lågerne, anbefaler vi at de stilmæssigt matcher de faste skabssider.

Læs mere i vores guide: Udskiftning af køkkenlåger

Husk at Kitchn er en dansk producent, så vi sender dine nye køkkenlåger i løbet af få dage.

Kontakt os på info@kitchn.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker til vores lågeudvalg.