Lavt vaskeskab bad slimline

Lavt vaskeskab bad slimline
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 648,00Antal
   På lager
Varenummer: SBV57X-
Lavt vaskeskab til bad

 • 2 stk. låge H:572 mm
 • Hvidt korpus/skab m. fuld kantning
 • Indbygget skjult ophæng
 • Blum clip-on hængsler
 • Skabshøjde 576 mm
 • Skabsdybde 320 mm (m. låger 340 mm)
 • Skabet lagerføres

  OBS: Der er metalafstivning forrest foroven, så der er plads til vaskekummen ovenfra i skabet.

  SE MODELTYPER HER!

  Vi mener at..
  Pladsbesparende bad-vaskeskab til badeværelset. Slimline skabe giver god plads til i dit bad, da dybden kun er 32 cm. Skabet kan sagtens monteres alene med en slimline vask på toppen men bruges ofte sammen med et højskab i et komplet slimline badsæt. Overvej at tilkøbe lågedæmpere til hængslerne, for at undgå lågerne kan smække i.
 • Relaterede varer
  Mest populære
  Overskab bad
  Overskab bad DKK 497,00
  Lavt overskab bad
  Lavt overskab bad DKK 455,00
  Badsæt 120cm model 18-88
  Badsæt 120cm model 18-88 Før DKK 7.718,00
  DKK 5.170,00
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven