Skydedøre til mere end bare garderoben

Du kan bruge skydelåger til at lave en elegant og funktionel skydedørsgarderobe, men hvorfor ikke også bruge lågerne i dit bryggers, badeværelse eller udhus? Skydedørsskabe er fleksible og kan købes med en bred vifte af tilbehør, så skabet får præcis den indretning, du ønsker. De kan leveres i flexmål, således rumhøjden og -bredden udnyttes optimalt.

Vi producerer skydedørene på vores egen fabrik i Aulum og kan på denne måde stå inde for kvaliteten af vores skydedøre.

Vælg en skydedør med den rigtige stil


Hvilken type skydedør, du skal vælge, afhænger naturligvis af stilen i rummet og dit hjem. Er du til minimalisme og helt rene linjer, kan du vælge skydelåger uden sprosser og i en klassisk farve som Plano hvid. Det er ofte Plano hvid, der er vist på vores produktbilleder. Ønsker du en skydedør med flere funktioner, kan du overveje at vælge den med spejllåge. Dermed får du en garderobe med indbygget spejl, og det kan samtidig reflektere lys rundt i rummet og få det til at syne større.

Vores skydedøre er altid inklusiv topskinne og gulvskinne, og de leveres til kantsten over hele landet.

Bestil skydedøre online hos Kitchn.dk


Hos Kitchn.dk kan du selv bestille skydedøre online i sæt med to, tre eller fire låger. Du finder selvfølgelig også tilbehør til skydedøre og indretning bag skydedøre lige her på webshoppen.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*