Skydedøre
TILBUD SPAR 30%

Skydedøre er et populært valg i mange danske hjem. Det forstår vi godt hos Kitchn.dk. Når du sætter skydedøre foran et garderobeskab, behøver du nemlig ikke meget plads, og den store døråbning giver samtidig et godt overblik over indholdet af garderoben.

Skydelåger fås i et væld af farver og varianter, og de kan tilpasses lige præcis din smag og indretning.

Vil du tegne selv?


Bemærk at programmet kræver Silverlight

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud, eller du kan tage et kig på vores udvalg af skydedøre her på siden.

Skydedøre til mere end bare garderoben

Du kan bruge skydelåger til at lave en elegant og funktionel skydedørsgarderobe, men hvorfor ikke også bruge lågerne i dit bryggers, badeværelse eller udhus? Skydedørsskabe er fleksible og kan købes med en bred vifte af tilbehør, så skabet får præcis den indretning, du ønsker. Der er et stort udvalg af farver på skydelåger, og de kan leveres i flexmål, således rumhøjden og -bredden udnyttes optimalt.

Kontakt os gerne på info@kitchn.dk for at høre mere om vores udvalg af skydedøre og alle mulighederne. Vi producerer skydedørene på vores egen fabrik i Aulum og kan på denne måde stå inde for kvaliteten af vores skydedøre.

Vælg en skydedør med den rigtige stil


Hvilken type skydedør, du skal vælge, afhænger naturligvis af stilen i rummet og dit hjem. Er du til minimalisme og helt rene linjer, kan du vælge skydelåger uden sprosser og i en klassisk farve som Plano hvid. Det er ofte Plano hvid, der er vist på vores produktbilleder. Ønsker du en skydedør med flere funktioner, kan du overveje at vælge den med spejllåge. Dermed får du en garderobe med indbygget spejl, og det kan samtidig reflektere lys rundt i rummet og få det til at syne større.

Vores skydedøre er altid inklusiv topskinne og gulvskinne, og de leveres gratis til kantsten over hele landet.

Bestil skydedøre online hos Kitchn.dk


Hos Kitchn.dk kan du selv bestille skydedøre online i sæt med to, tre eller fire låger. Du finder selvfølgelig også tilbehør til skydedøre og indretning bag skydedøre lige her på webshoppen. Har vi ikke lige det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller info@kitchn.dk. Vi hjælper hver dag vores kunder med skræddersyede løsninger, og vi kan sikkert også lave den helt rigtige skydedør til lige netop dit behov.

Vil du have et konkret tilbud? Hos Kitchn.dk tilbyder vi at udarbejde gratis 3D tegninger over køkkener, bryggerser, badeværelser og selvfølgelig også garderober. Du skal blot sende os cirkamål og dine ønsker på en mail – så vender vores indretningseksperter hurtigt tilbage med både plantegninger, 3D tegninger og et tilbud på en ny garderobe med skydedøre. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*