Skydelåger

Skydelåger er et populært valg i mange danske hjem. Det forstår vi godt hos Kitchn.dk. Når du sætter skydelåger foran et garderobeskab, behøver du nemlig ikke meget plads, og den store døråbning giver samtidig et godt overblik over indholdet af garderoben.

Alle vores sæt kan vælges med 2, 3 eller 4 låger og i sort, hvid og spejl.

Skydelåger til hele hjemmet

Du kan bruge skydelåger til at lave en elegant og funktionel skydedørsgarderobe, men det er også opalgt at bruge lågerne i dit bryggers, badeværelse eller entré.


Skydelåger på mål


Vores skydelåger produceres altid på mål. Følg vores vejledning, når du måler op og husk at anføre de ønskede mål i bemærkningsfeltet ved checkout. Produktionen foregår på  vores egen fabrik i Aulum. På denne måde stå inde for kvaliteten af vores skydedøre.

Vores udvalg


Hos Kitchn.dk kan du selv bestille skydedøre online i sæt med to, tre eller fire låger. Skydelågeskabe er fleksible og kan købes med en bred vifte af tilbehør, så skabet får præcis den indretning, du ønsker.  Vores skydedøre er altid inklusiv topskinne og gulvskinne, og de leveres til kantsten over hele landet.

Du finder selvfølgelig også tilbehør til skydedøre og indretning bag skydedøre lige her på webshoppen.

Hvide skydelåger og skydelåger med spejl


Hos Kitchn har vi valgt udelukkende at føre hvide skydelåger og spejllåger. Du kan til gengæld selv vælge, om alle lågerne skal være hvide, spejllåger eller en blanding.

Spejle er uundværlige i enhver garderobe, og vores spejllåger er en elegant måde at få et spejl ind integreret i indretningen på. Dertil kommer, at spejle reflekterer lys og giver stemning i rummet.

Vores hvide låger er udført i hvid 1,6 cm tyk melaminbelagt spånplade, ligesom vores populære, prisstærke Plano-låger til køkkenet.

Bestil skydedøre online hos Kitchn.dk


Det er let at bestille online. Læg det ønskede sæt i indkøbskurven og skriv målene i bemærkningsfeltet ved checkout. Så snart vi har behandlet din ordre, får du besked om leveringsdatoen, som normalt er ca. to uger efter bestillingen er lagt. Leveringen foregår med fragtmand, og i udgangspunktet leveres dine skydelåger ved kantstenen med alt det tilbehør, du skal bruge for at komme i gang med monteringen.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*