Spejle med og uden lys

Se vores flotte udvalg af spejle. Lige nu trender de flotte spejle med lysfelter, og vi forstår godt hvorfor. Det er en flot detalje som selvfølgelig også giver et fantastisk lys. Du finder også et udvalg klassiske, firkantede spejle til en super skarp pris.

Spejlene leveres i flere mål og varianter. Kontakt os, hvis du ønsker et spejl lavet efter mål.
Bredde
Mærker
Sortering

Spejle til dit badeværelse

Især på badeværelset er det svært at undvære et spejl, da mange opgaver er nemmere at udføre foran spejlet.

Et spejl kan også være med til at give dit badeværelse det helt rigtige finish. Mange badeværelser er relativt små rum, så med et spejl kan du få et badeværelse, der visuelt virker større end det er. Her kan især de lidt større spejle være en god løsning. Med et velvalgt spejl kan du give dit rum et løft. Spejlene reflekterer lyset og det giver varme og blikfang i rummet.

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af spejle til alle dine rum. Du kan få et spejl, der passer præcist til dit rum og til dine behov. Du kan få spejle til badeværelset, gulv-til-loft spejle, spejle der er opdelt i felter i skydelåger, spejle i fuld størrelse til skydelåger, spejle med indbygget LED lys, etc. Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne med et spejl.

Vi kan levere alle typer spejle, både med almindelig kant, facetkant og ramme. Vores spejle er alle designet i Danmark, hvilket sikrer en god kvalitet og høj leveringssikkerhed.

Det er vigtigt at have et godt lys i forbindelse med spejlet, så der ikke er nogen skygger, der går i vejen, når barberingen skal klares eller makeuppen skal lægges. Der er flere muligheder for placeringen af lysene. De kan placeres over spejlet, bag spejlet eller ved siden af spejlet. Lyset kan også være indbygget i spejlet – en moderne løsning, som flere og flere vælger.

Spejle med indbygget lys


Uanset om det er barberingen eller makeuppen, der skal ordnes til perfektion, så er det rigtig dejligt med et spejl, hvor lyset er indbygget, så du får et minimum af skygger.

Spejle med lys er desuden en lækker detalje. De er smukke og kan give et godt, behageligt lys i rummet – og så er der ingen højhængende lamper, der skal støves af.

Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af spejle med indbygget LED lys. LED lys giver et flot og funktionelt lys, samtidig med at det er en energisparende lyskilde.

Spejle efter mål


Hos Kitchn.dk tilbyder vi et stort udvalg af spejle med faste mål. Har du brug for et spejl på specifikke mål, så kan vi naturligvis også hjælpe med dette. Du skal blot kontakte os på enten info@kitchn.dk eller på Tlf. 97 43 05 00, så laver vi hurtigt et godt tilbud inkl. levering til dig.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*