Topskabe

Vælg bredde og modeltype ved produktet.

Topskabe til køkken, bad, bryggers eller sågar stue. Topskabet kan hænge alene eller flere på stribe og der kan indbygges forskellige slags spots i skabene.

Topskabene kan også bygges ovenpå eksisterende højskabe hvorved restpladsen ovenover højskabe udnyttes maksimalt. Se udvalget herunder.
Front
Bredde
Sortering

Læs mere om topskabe her

Topskabene er super praktiske alle de steder hvor der ønskes opbevaringsplads uden at skabene må være for dominerende. Alle topskabe fra Kitchn.dk har indbygget ophæng, der bærer i hele skabets bredde, så skabet kan selvsagt bære utroligt meget hvis ellers væggen er solid.

Alle topskabe kan endvidere fås med forboring og indfræsning til forskellige indbygningsspots - er du i tvivl om hvordan du får de rette spot til at passe i netop det skab du ønsker, kontakter du os blot, så hjælper vi dig med dette.

Et topskab kan sagtens hænge alene, men du kan selvfølgelig også hænge flere skabe op i sammenhæng, og det kan være smart at kombinere topskabe med og uden låger, samt låger med og uden glas. Dette giver en pæn visuel variation, og øger brugsværdien. Har du brug for at se hvordan det kan se ud før du beslutter dig, så kontakt os på info@kitchn.dk eller på 97430500, så tegner vi gerne det ønskede op i 3D, så du kan se det endelige resultat inden du bestemmer dig.  

Ønsker du et topskab på mål du ikke lige kan finde i vores sortiment, kan du kontakte os, vi kan lave et skab på præcis de mål du ønsker, også uden at det behøver koste en formue.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*