Affaldssystemer


Her finder du vores store sortiment af affaldssystemer til brug i køkkenet eller bryggers. Et affaldssystem skal være opbygget i slidstærke materialer, for at kunne modstå det daglige arbejde i køkkenet og mange gentagne bevægelser. Hos Kitchn tilbyder vi derfor kun affaldssystemer i topkvalitet fra de bedste producenter. Se de forskellige systemer herunder, eller kig evt. ind i vores sektion om affaldssortering her.

OBS: Et affaldsystem fra kitchn.dk leveres altid med relevante beslag og skruer til fastgørelse.

Find det rigtige affaldssystem til dit køkken

Skal der vælges et affaldssystem til køkken eller bryggers er der en række ting der skal tages i betragtning. Overvejelserne kan dels gå på størrelsen af affaldssættet i forhold til pladsen i skabet. Det er her vigtigt at vurdere hvor meget plads der er til overs når affaldsløsningen er monteret og alle rør i vaskeskabet er monteret. Det er jo ærgerligt at montere et affaldssystem, hvor det så viser sig at der ikke er plads til eksempelvis en Quooker eller et rengøringsstativ eller lignende, der også skal monteres i skabet under vasken.

Når du køber et affaldssystem til køkken hos Kitchn.dk, medfølger der altid de nødvendige beslag og skruer til fastgørelsen.

Affaldssystemer giver mulighed for at foretage affaldssortering i køkkenet


Kan du få plads under vasken, kan det være en idé at investere i et affaldssorteringssystem, der gør sorteringen nem i hverdagen. Det er en lettelse med et opdelt system i dagligdagen, for så kan du foretage sorteringen allerede ved køkkenvasken i stedet for at stå ude ved affaldscontaineren og gøre det.  Det er en god idé at tage højde for reglerne om affaldssortering i den kommune, du bor i.  Efterhånden stiller flere og flere kommuner krav om, at plastik, glas, metal og papir sorteres separat. Undersøg reglerne på din kommunes website, hvis du er i tvivl.

Svært ved at finde de korrekte affaldsposer?


For nogle affaldssystemer kan det være en udfordring at finde affaldsposer i de rette størrelser. Kitchns systemer er bygget op om standardmål og her kan vi for vores udvalg af affaldssystemer henvise til de store supermarkeder i Danmark. De lagerfører alle skraldeposer i variable størrelser der passer til vores affaldsløsninger.

Få hjælp til at designe dit næste køkken eller bryggers
Mangler du inspiration, er Kitchn.dk også det helt rigtige sted at lede. Vi laver nemlig gratis 3D tegninger af dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe. Med tegningen får du et godt tilbud, der selvfølgelig er uforpligtende.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*