Affaldsstativer og affaldssystemer

Her finder du vores store sortiment af affaldsstativer til brug i køkkenet eller bryggers. Alle vores affaldsstativer er i god kvalitet og skabt i slidstærke materialer, som kan modstå det daglige slid. Vores affaldssystemer tilbydes i mange typer så der er helt sikkert også et system eller et affaldsstativ, som passer til dine behov.

Et affaldsystem eller affaldsstativ fra kitchn.dk, leveres altid med relevante beslag og skruer til fastgørelse.

Affaldsstativ til køkken
Affaldsstativ til køkken
Affaldsspand m. drejud
Affaldsspand m. drejud
Affaldsstativ dobbelt m. udtræk
Affaldsstativ dobbelt m. udtræk
Affaldsudtræk enkelt
Affaldsudtræk enkelt
Affaldsudtræk dobbelt
Affaldsudtræk dobbelt
Affaldssystem dobbelt
Affaldssystem dobbelt
Hailo affaldsystem 60 cm
Hailo affaldsystem 60 cm
Spandesæt til UAUX0- 300mm
Spandesæt til UAUX0- 300mm
Spandesæt til USTVX3- 600mm
Spandesæt til USTVX3- 600mm
Spandesæt til USTVX3- 800mm
Spandesæt til USTVX3- 800mm
Spandesæt til USTVX3- 1000mm
Spandesæt til USTVX3- 1000mm
Affaldsspand løs 5,5 ltr
Affaldsspand løs 5,5 ltr
Affaldsspand løs 12 ltr
Affaldsspand løs 12 ltr

Find den rigtige skraldespand til dit køkken

Skal der vælges en skraldespand til køkken eller bryggers, bør du tage flere ting i betragtning. Overvejelserne kan dels gå på størrelsen af affaldssættet i forhold til pladsen i skabet. Det er her vigtigt at vurdere hvor meget plads der er til overs når affaldsløsningen er monteret og alle rør i vaskskabet er monteret. Det er jo ærgerligt at montere et affaldsstativ, hvor det så viser sig at der bagefter ikke er plads til eksempelvis en Quooker eller et rengøringsstativ eller lignende, der også skal monteres i skabet under vasken.

Når du køber et affaldsstativ til køkken hos Kitchn.dk, medfølger der altid de nødvendige beslag og skruer til fastgørelsen.

Affaldssystemer giver mulighed for at  affaldsortering i køkkenet


Kan du få plads under vasken, kan det være en idé at investere i et affaldssystem, der gør sorteringen nem i hverdagen. Det er en lettelse med et opdelt system i dagligdagen, for så kan du foretage sorteringen allerede ved køkkenvasken istedet for at stå ude ved affaldscontaineren og gøre det.  Det er en god idé at tage højde for reglerne om affaldssortering i den kommune, du bor i.  Efterhånden stiller flere og flere kommuner krav om, at plastik, glas, metal og papir sorteres separat. Undersøg reglerne på din kommunes website, hvis du er i tvivl.

Vælg det rigtige affaldsstativ til dit køkken


Ingen skraldespand uden et affaldsstativ til køkken. Affaldsstativet kan du nemt skrue på lågen, så du i underskabet har plads til rengøringsmidler, opvaskebaljen ller andre nødvendige ting.

Du kan få et affaldsstativ til køkkenet med enkelt- eller dobbeltudtræk. Er du en del af en stor familie, kan et affaldsstativ med dobbelt udtræk være den rigtige løsning for jer. Alle affaldsstativer fra Kitchn.dk kan både vendes til højre og venstre, og de har en god dybde, så der er plads til en stor skraldepose.

Affaldsstativer og skraldespand til køkkenet fra Kitchn.dk


Er du interesseret i at få en ny skraldespand og et nyt affaldsstativ til dit køkken eller bryggers? Hos Kitchn.dk finder du et kæmpe sortiment, så du altid har en lang række produkter at vælge imellem. Vi fører kun produkter i de bedste materialer, så du ikke skal gå på kompromis, når du vil skabe det bedste køkken, bryggers eller badeværelse. Og heldigvis er alle affaldsstativer og skraldespande til at betale.

Svært ved at finde de korrekte affaldsposer?


For affaldsstativ i køkken og bryggers kan det for nogen være en udfordring at finde affaldsposer i de rette størrelser. Her kan vi for vores udvalg af affaldssystemer henvise til de store supermarkeder i Danmark. De lagerfører alle skraldeposer i variable størrelser der passer til vores affaldsløsninger og affaldsstativer. Har du problemer med at finde en præcis størrelse, kan du altid kontakte os på info@kitchn.dk - og så vil vi guide dig til en forhandler af de rette affaldsposer.

Få hjælp til at designe dit næste køkken eller bryggers
Mangler du inspiration, er Kitchn.dk også det helt rigtige sted at lede. Vi laver nemlig gratis 3D tegninger af dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe. Med tegningen får du et godt tilbud, der selvfølgelig er uforpligtende. Du skal blot udfylde formularen i pop-up-siden – eller kontakte os for at få mere at vide.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven