Bryggers

Bryggerset er hjemmets mest praktiske rum, og derfor skal det gerne kunne tåle en lidt hårdere brug. Her kan vasketøjet ordnes, du kan opbevare overtøj og beskidte sko, og hunden kan ligge og tørre efter en våd gåtur. Et godt bryggers er guld værd.
Læs mere om bryggers her
Selvom bryggerset skal være et praktisk rum, så betyder det heldigvis ikke, at det ikke kan være indbydende og hyggeligt. Med en velovervejet indretning og flotte bryggersskabe med god opbevaringsplads kan det faktisk være en hel fornøjelse at tage sig af praktiske gøremål.

Hos Kitchn kan du finde alt hvad du har brug for til bryggersindretning, og du kan bestille varerne til levering hjemme hos dig selv, enten samlet, eller som samlesæt. Har du brug for hjælp til at få bestilt alle de skabe og dele som du har brug for til dit nye bryggers, så kontakt os og få hjælp til en samlet løsning.
Front
Bredde
Højde
Mærker
Sortering

Få nyt bryggers

Nyt bryggers med smarte detaljer


I dag kan du lave et bryggers i samme flotte design som dit køkken og/eller badeværelse – det skaber en rød tråd gennem hele huset. Vælger du en indretning med smarte detaljer, så får du også et yderst funktionelt bryggers. Vælg for eksempel underskabe eller -skuffer, som kan placeres under vaskemaskinen og tørretumbleren. På den måde får maskinerne en ergonomisk korrekt arbejdshøjde, og det bliver både nemmere og hurtigere at klare vasketøjet. Du kan også vælge at gemme din vaskesøjle væk bag en skydelåge. Med de smarte detaljer kan du få plads til både tøj, rengøringsmidler og rene håndklæder i dit nye bryggers.

Når du kigger på bryggersskabe, må du heller ikke glemme højskabene.  Har du pladsen til dem, får du med et højskab masser af opbevaringsplads, som du kan disponere alt efter dit behov. Brug for eksempel et klassisk kosteskab, som har plads til både støvsuger, kost, spand og rengøringsartikler. Du kan indrette dine bryggersskabe med bøjlestænger, hylder, kroge og kurve, ligesom du kan vælge smarte udtræksystemer. Også sokkelskuffer kan være en god måde at få ekstra opbevaringsplads.


Få en gratis 3D tegning af dit nye bryggers


Der er meget at vælge imellem, når du vil lave nyt bryggers, og det kan måske være lidt overvældende. Skal du vælge skuffer eller skabe? Skal fronterne være grebsfri? Og hvad med bordpladen? Hos Kitchn.dk er der hjælp at hente. Vi tilbyder vi at udarbejde en gratis 3D tegning over dit projekt med tilhørende tilbud. Falder det i din smag, kan du nemt og hurtigt bestille dit nye bryggers online.


Køb nyt bryggers hos Kitchn.dk


Hos Kitchn.dk finder du inspiration til bryggers, og du kan bestille skabe, bordplader og andre elementer til dit bryggers online. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt bryggers, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk.

Hos Kitchn.dk har vi gjort det nemt at handle på nettet. Her kan du i ro og mag finde de elementer, der passer til lige netop dit drømmebryggers. Har du brug for hjælp undervejs, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe. Du slipper for ventetiden i fysiske butikker, og du skal ikke selv tage dig af den besværlige hjemtransport med ofte tunge varer. Hos Kitchn.dk tilbyder vi gratis levering, når du bestiller for mindst 5.000 kr. Har du brug for det, kan vi også hjælpe med opmåling og montering.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*