Sokkelskuffer

Sokkelskuffer bliver ofte glemt, når der handles køkkenelementer til det nye køkken. Det en skam, fordi sokkelskuffer er en gylden mulighed for at få mere opbevaringsplads i køkkenet, så pladsen udnyttes fuldt ud. En sokkelskuffe kan placeres i næsten enhver sokkel og giver plads ved gulvet til det, du gerne vil gemme af vejen, men alligevel have tæt på.

Højde 180mm x Dybde 530mm incl. front

Sokkelskufferne leveres usamlede - vi tilbyder at samle sokkelskuffer mod et mindre tillæg.

Mest populære
Sokkelskuffe
Sokkelskuffe DKK 670,00
Sokkelskuffe
Sokkelskuffe

Vælg den rigtige sokkelskuffe

Hos Kitchn.dk kan du selvfølgelig vælge sokkelskuffer med samme fronter som vores øvrige køkkenskabe og låger. Du vælger modeltypen, når du har klikket dig ind på den ønskede sokkelskuffe, hvor du også kan vælge bredde. Foretrækker du en skammel til børnene fremfor mere opbevaringsplads, kan du ved at være lidt kreativ faktisk også bruge din sokkelskuffe til det. Vender du skuffen på hovedet, så fungerer den som et trin, som gør det nemt for mindre børn at være en del af aktiviteterne i køkkenet.

Bemærk venligst, at sokkelskuffer fra Kitchn.dk som udgangspunkt leveres usamlede. Har du brug for hjælp til at samle skufferne, tilbyder vi at samle dem for dig på forhånd mod et mindre tillæg.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven