Sokkelskuffer

Sokkelskuffer bliver ofte glemt, når der handles køkkenelementer til det nye køkken. Det en skam, fordi sokkelskuffer er en gylden mulighed for at få mere opbevaringsplads i køkkenet, så pladsen udnyttes fuldt ud. En sokkelskuffe kan placeres i næsten enhver sokkel og giver plads ved gulvet til det, du gerne vil gemme af vejen, men alligevel have tæt på.

Højde 180mm x Dybde 530mm incl. front

Sokkelskufferne leveres usamlede - vi tilbyder at samle sokkelskuffer mod et mindre tillæg.
Bredde
Mærker
Sortering

Vælg den rigtige sokkelskuffe

Hos Kitchn.dk kan du selvfølgelig vælge sokkelskuffer med samme fronter som vores øvrige køkkenskabe og nye køkkenlåger. Du vælger modeltypen, når du har klikket dig ind på den ønskede sokkelskuffe, hvor du også kan vælge bredde. Foretrækker du en skammel til børnene fremfor mere opbevaringsplads, kan du ved at være lidt kreativ faktisk også bruge din sokkelskuffe til det. Vender du skuffen på hovedet, så fungerer den som et trin, som gør det nemt for mindre børn at være en del af aktiviteterne i køkkenet.

Bemærk venligst, at sokkelskuffer fra Kitchn.dk som udgangspunkt leveres usamlede. Har du brug for hjælp til at samle skufferne, tilbyder vi at samle dem for dig på forhånd mod et mindre tillæg.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*