Sokkelskuffer

Sokkelskuffer bliver ofte glemt, når der handles køkkenelementer til det nye køkken. Det en skam, fordi sokkelskuffer er en gylden mulighed for at få mere opbevaringsplads i køkkenet, så pladsen udnyttes fuldt ud. En sokkelskuffe kan placeres i næsten enhver sokkel og giver plads ved gulvet til det, du gerne vil gemme af vejen, men alligevel have tæt på.

Højde 180mm x Dybde 530mm incl. front

Sokkelskufferne leveres usamlede - vi tilbyder at samle sokkelskuffer mod et mindre tillæg.

Mest populære
Sokkelskuffe
Sokkelskuffe DKK 647,00
Sokkelskuffe
Sokkelskuffe DKK 647,00
Sokkelskuffe
Sokkelskuffe

Vælg den rigtige sokkelskuffe

Hos Kitchn.dk kan du selvfølgelig vælge sokkelskuffer med samme fronter som vores øvrige køkkenskabe og låger. Du vælger modeltypen, når du har klikket dig ind på den ønskede sokkelskuffe, hvor du også kan vælge bredde. Foretrækker du en skammel til børnene fremfor mere opbevaringsplads, kan du ved at være lidt kreativ faktisk også bruge din sokkelskuffe til det. Vender du skuffen på hovedet, så fungerer den som et trin, som gør det nemt for mindre børn at være en del af aktiviteterne i køkkenet.

Bemærk venligst, at sokkelskuffer fra Kitchn.dk som udgangspunkt leveres usamlede. Har du brug for hjælp til at samle skufferne, tilbyder vi at samle dem for dig på forhånd mod et mindre tillæg.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven