Køkkenskabe

Stort udvalg af skabe til dit køkken, både højskabe, overskabe, underskabe, og topskabe.  Vælg selv blandt vores kæmpestore udvalg af køkkenskabe. Vi har både underskabe, overskabe og højskabe i mange forskellige mål og med et stort udvalg af forskellige låger.

Et køkkenskab fra Kitchn er altid produceret i slagfast, hvid melamin, der tåler dagligt brug i mange år.
Front
Bredde
Sortering

Køkkenskabe til dit nye køkken

At købe køkkenskabe kan virke svært, men hos Kitchn hjælper vi dig gerne godt på vej.


Værd at vide om et Kitchn køkkenskab


Alle køkkenskabe er produceret på vores egen fabrik, der ligger i Aulum, Danmark, ligesom et udvalg af vores låger kommer fra samme sted. Det er også her, vi har vores lager, og det betyder, at de fleste skabe kan leveres få dage efter, du har bestilt dem.

Mål på køkkenskabe


Et køkkenskab fra Kitchn er produceret i slagfast, hvid melamin, og det har en tykkelse på 16 mm. Det vil sige, at skabets indvendige breddemål er det ydre skabsmål fratrukket to sider, altså 32 mm. Køkkenskabe findes i flere bredder, så du næsten altid vil kunne finde en løsning, der passer godt til det rum, du skal indrette.

De mest almindelige mål på køkkenskabe er, at de er 58 cm dybe (udvendigt mål), og dertil skal en eventuel låges tykkelse lægges oveni. Det mest almindelige er, at låger på køkkenskabe måler mellem 16 og 19 mm. Bagbeklædningen er placeret 22 mm. inde i skabet, hvorfor dette mål skal trækkes fra skabets udvendige dybde, for at kende det indvendige dybdemål i et hvilket som helst køkkenskab.