Højskabe

Vi har et stort udvalg af højskabe, som kan inddeles i følgende typer:

Standard højskabe: Højde: 195,2 cm x dybde: 60 cm inkl. låge
Ekstra høje højskabe: Højde: 214,5 cm x dybde 60 cm inkl. låge
Halv dybde højskabe: Højde: 195,2 cm x dybde: 34 cm inkl. låge
Designhøjskabe: Højde: 124,8 cm x dybde: 60 cm inkl. låge

Se vores store udvalg af højskabe, der egnede til brug overoveralt i hjemmet, men helt uundværlige i køkken og bryggers. Vi har både skabe med hylder, skuffer, udtræk og skabe til indbygning af af ovn, mikroovn og køleskab.

Vælg bredde, lågedesign og hængselside på det enkelte højskab.
Front
Bredde
Sortering

Mere om højskabe

Vi har et kæmpe udvalg af højskabe og vi har højskabe som kan integreres med blandt andet ovne, microvne og køleskabe og meget mere. Vi har selvfølgelig også højskabe som er velegnede til opbevaring med enten klassiske låger og hylder eller med udtræk og trådkurve.

Højskabe laves som udgangspunkt i følgende højde og dybde, og bredden vælger du selv ved produktet. Almindelige højskabe kan typisk leveres i bredde 40 cm, 50 cm og 60 cm, mens højskabe til indbygning af hvidevarer typisk har et fast breddemål.

Standard højskabe Højde: 1952 mm x Dybde: 600 mm inkl. låge
Ekstra høje højskabe Højde: 2144 mm x Dybde: 600 mm inkl. låge
Halv dybde højskabe Højde: 1952 mm x Dybde: 340 mm ink. låge
Designhøjskabe Højde: 1248 mm x Dybde: 600 mm inkl. låge


Hvilken størrelse højskabe skal du bruge?


Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af højskabe i standardhøjde 1952 mm, som er perfekte til opbevaring. Disse fås med smarte udtræk, hylder eller trådkurve. Find vores højskabe på 1952 mm til opbevaring her eller højskab på 1952 mm til integration af hvidevarer her.

Har du højt til loftet har vi ekstra høje højskabe på 2144 mm, så man kan udnytte loftshøjden og få ekstra plads til opbevaring. Disse ekstra høje skab kan man også integrere hvidevarer og købe med praktisk udtrækssystemer i. Find vores ekstra høje skabe på 2144 mm til opbevaring her eller ekstra høje skabe på 2144 mm til integration af hvidevarer her.

Nogle gange er der ikke altid plads til et fuld dybde skab, med vores halv dybde højskabe på 1952 mm i dybde 340 mm, kan man få god opbevaringsplads i eksempelvis gangarealer. Find vores halv dybde skabe på 1925 mm x 340 mm i dybden her.

Med vores designskabe, også kaldet halv-højde skabe, på 1248 mm, får du et skab som kan skabe et anderledes udtryk i dit køkken, eventuel med en hylder over til kaffe kopperne, eller som er praktisk til anvendelse under vinduer som sidder højt. Vi har også halv-højde skabe hvor der kan indbygges ovne og integrerbare køleskabe. Find vores halv-højde skabe, som vi kalder designskabe her.

Som udgangspunkt leveres dit højskab usamlet, men vi tilbyder selvfølgelig at levere samlede skabe mod et mindre tillæg.


Højskab til køkken eller bryggers


Højskabe kan bruges alle steder i hjemmet og giver masser af opbevaringsplads. Vælg for eksempel et indbygningsskab til køkkenet, som kan tilpasses ovnen, køleskabet og andre hvidevarer. På den måde får du et elegant og harmonisk køkken med ekstra mange opbevaringsmuligheder. Du kan også bruge højskabe som bryggersskabe eller som garderobeskab i soveværelset. Vil du udnytte loftshøjden fuldt ud, så sæt dit højskab sammen med et topskab.

Kitchn.dk har et stort udvalg af højskabe, som du finder her på siden. Du kan vælge bredde og modeltype, når du klikker dig ind på det ønskede højskab.


Billige højskabe med gratis levering


Hos Kitchn.dk er vi stolte af at kunne tilbyde billige højskabe i den bedste kvalitet. Her kan du få højskabe med smarte udtrækssystemer, hylder eller trådkurve og alligevel til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder gratis levering, når du handler for mindst 5.000 kr., og bestiller du for mindre end det, koster leveringen bare 299 kr. Som udgangspunkt leveres dit højskab usamlet, men har du brug for hjælp, kan vi selvfølgelig også levere samlede skabe mod et mindre tillæg.

Vi synes, det skal være nemt at handle på nettet, og vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*