Trådkurve & gryderiste

Trådkurve til køkkenskabe, bryggersskabe og garderobeskabe. Her på shoppen finder du et stort udvalg af trådkurve og gryderiste til alle slags underskabe og højskabe.

Trådkurve er en stor fordel til den daglige håndtering af alt fra vasketøj, huer og handsker og til opbevaring af gryder, potter og pander. Se også alle højskabe med udtræk til køkkenet her.

Alle trådkurve leveres med skruer og beslag. Alle trådkurve er udført i kraftig kvalitet i silver eller mat krom overflade.

Trådkurve til dine skabe

Vi tilbyder trådkurve og gryderiste i god kvalitet til alle typer underskabe og højskabe. Trådkurve giver dig utallige muligheder i dine skabe, og de kan bruges til alt lige fra køkkenskabet til bryggersskabe til garderobeskabet. Trådkurvene giver dig praktisk opbevaring, uanset hvor du har behov for det. Der findes trådkurve til både vasketøj, overtøj, sokker, gryder og pander, og de findes både som indvendige kurve med udtræk og til direkte montering bag front.

Hos Kitchn.dk finder du trådkurve til skabsbredderne 40, 50 og 60 cm, og de findes med både høj og lav front. Trådkurvene kan leveres i silver eller mat krom overflade. Der medfølger selvfølgelig skruer og beslag i alle pakker.

Trådkurve i høj kvalitet


Kitchn.dk leverer trådkurve i absolut højeste kvalitet. Vi giver 30 års garanti på vores trådkurve, der alle er lavet i kraftig trådkvalitet. Trådkurvene har en maksbelastning på mellem 10 og 30 kg.

Alle trådkurvene leveres med fuldudtræk, der giver ekstra tilgængelighed (skal tilkøbes til enkelte modeller).

Trådkurve til køkkenskabe


Med trådkurve i dine køkkenskabe har du nem adgang til dine køkkenredskaber under madlavningen. Gryder og pander er nemt tilgængelige og nemme at overskue, da de fleste af vores trådkurve er med fuldudtræk, så du også kan komme ind til det, der ligger bagerst i skuffen.

Trådkurve bag skydelåger


Trådkurve er også optimale at placere bag skydelåger. Her giver de utallige muligheder for opbevaring i både bryggers og garderobe. Du kan få trådkurve til vasketøj (både som udtræk med fuldudtræk og som monteret på front), sokker, håndklæder, handsker og huer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge trådkurvene til i dit hjem.

Vi ønsker at gøre nethandel nemt, så hvis du har nogen spørgsmål, så sidder vores kundesupportere klar på: info@kitchn.dk.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*