Trådkurve & gryderiste

Praktiske trådkurve med udtræk til køkkenskabe, bryggersskabe og garderobeskabe. Her på shoppen finder du et stort udvalg af trådkurve og gryderiste til alle slags underskabe og højskabe - passer perfekt ind i vores skabe og de fleste andre standardskabe på markedet.

Trådkurve giver dig stor valgfrihed til bl.a. den daglige håndtering af alt fra vasketøj, huer og handsker og til opbevaring af gryder, potter og pander. Se også alle højskabe med udtræk til køkkenet her. Alle trådkurve med udtræk leveres med skruer og beslag og er udført i kraftig kvalitet med enten silver eller mat krom overflade for optimal holdbarhed i mange år.

Trådkurve til dine skabe

Vi tilbyder trådkurve og gryderiste i god kvalitet til alle typer underskabe og højskabe. Trådkurvene giver dig praktisk opbevaring, uanset hvor du har behov for det. Der findes trådkurve til både vasketøj, overtøj, sokker, gryder og pander, og de findes både som indvendige kurve med udtræk og til direkte montering bag front.

Vores udvalg af trådkurve


Trådkurve giver dig utallige muligheder i dine skabe, og de kan bruges til alt lige fra køkkenskabet til bryggersskabe til garderobeskabet. Her guider vi dig gennem vores udvalg, så du finder den type, der passer bedst til dit behov.

Der medfølger selvfølgelig skruer og beslag til alle trådkurve, så de er helt klar til montering. I udgangspunktet leveres alle trådkurvene leveres med fuldudtræk, der giver ekstra tilgængelighed, men læs i varebeskrivelsen. Medfølger det ikke, kan det tilkøbes.

Billige trådkurve med udtræk


Hos Kitchn.dk finder du almindelige trådkurve til skabe i bredderne 40, 50 og 60 cm. Trådkurvene leveres i silver eller mat krom overflade. Der medfølger selvfølgelig skruer og beslag i alle pakker, så trådkurvene er helt klar til montering.

De almindelige trådkurve har et væld af anvendelsesmuligheder i hjemmet. Brug dem i køkkenet til konserves, i soveværelset til strømper og undertøj eller i bryggerset til huer og vanter.

Gryderiste


Den klassiske gryderist er en lav trådkurv, som i årevis er blevet brugt til at opbevare gryder og pander i skabet. De kan naturligvis også bruges til andre formål. Gryderiste findes til skabe i bredde 40, 50 og 60 cm.

Trådkurv til vasketøj


Vi fører en ekstra dyb trådkurv, som er perfekt som vasketøjskurv. Sæt den i bryggerset nær vaskemaskinen eller i soveværelset, hvis du har plads. Denne findes kun til skabsbredde 60 cm.

Kolonialskuffer


Ønsker du en fast bund i dine trådkurve, kan du overveje vores kolonialskuffer. De har en solid bund, som er rar til opbevaring af visse ting, men de har trådsider, ligesom almindelige trådkurve. Kolonialkufferne findes til skabe i bredde 40, 50 og 60 cm. Kitchn.dk leverer kolonialskuffer og trådkurve med udtræk i absolut højeste kvalitet. Vi giver 30 års garanti på vores trådkurve, der alle er lavet i kraftig trådkvalitet. Trådkurvene har en maksbelastning på mellem 10 og 30 kg.

Trådkurve til køkkenskabe


Med trådkurve i dine køkkenskabe har du nem adgang til dine køkkenredskaber under madlavningen. Gryder og pander er nemt tilgængelige og nemme at overskue, da de fleste af vores trådkurve er med fuldudtræk, så du også kan komme ind til det, der ligger bagerst i skuffen.

Trådkurve bag skydelåger


Trådkurve er også optimale at placere bag skydelåger. Her giver de utallige muligheder for opbevaring i både bryggers og garderobe. Du kan få trådkurve til vasketøj (både som udtræk med fuldudtræk og som monteret på front), sokker, håndklæder, handsker og huer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge trådkurvene til i dit hjem.

Har du spørgsmå, til vores produkter, så kontakt os.