Indbygningsskabe

Se vores store sortiment af højskabe til integrering  eller indbygning af køleskabe, ovne, mikrobølgeovne og opvaskemaskiner herunder.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om indbygningsmål eller lignende.
Bredde
Højde
Mærker
Sortering
 Installationsramme
H: 195,2 cm D: 11 cm
På lager
Viser 30 ud af 43 produkter

Indbygningsskabe til hvidevarer

 • Indbygningsskabene leveres usamlede - kan leveres samlede mod et tillæg.
 • Skabene leveres altid uden hvidevarer.
 • Husk ventilation i soklen for de hvidevarer der kræver dette.
 • Bagerst i alle indbygningsskabe er der 40 mm udluftningskanal.

  I dag drømmer de fleste af os om et stilrent køkken med et minimum af forstyrrende elementer. Det ønske kan et indbygningsskab hjælpe med at opfylde. Et indbygningsskab er nemlig et højskab, som er klargjort til integrering af køleskab, mikroovn eller andre hvidevarer. På den måde får du pænt gemt disse ting af vejen, så køkkenet fremstår lyst og lækkert, og du har stadig let adgang til dine hvidevarer.

  Se vores store sortiment af indbygningsskabe på siden her. Hos Kitchn.dk får du slidstærke skabe med en flot finish – og den helt rigtige pris.

  Vælg det rigtige indbygningsskab


  Når du kigger på indbygningsskabe skal du selvfølgelig først og fremmest overveje, hvilken funktion skabet skal have. Skal det bruges til integrering af køleskabet, fryseren, mikroovnen eller noget helt fjerde? Så har du allerede indskrænket din søgning. Er du ved at bestille et helt køkken eller bryggers, kan du vælge et indbygningsskab med samme fronter som de elementer, du ellers ønsker at bestille. Modeltypen vælger du, når du klikker ind på produktet.

  Vil du derimod tilføje et indbygningsskab til dit nuværende køkken eller bryggers, så kan du med fordel bestille en billig prøvelåge. Det er en ekstra service, vi tilbyder hos Kitchn.dk, fordi vi gerne vil give dig mulighed for at kigge nærmere på vores produkter, før du laver en større bestilling. På den måde kan du selv tjekke, om materialet falder i din smag, og om farven på indbygningsskabet vil passe til resten af dit køkken.

  Er du i tvivl om indbygningsmål eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os på info@kitchn.dk. Husk også at lave ventilation i soklen for de hvidevarer, som kræver dette. Bagerst i alle indbygningsskabe er der lavet en luftkanal, der lader den varme luft stige op.

  Indbygningsskabe til køleskabe kan være svære at gennemskue, men for at stille det enkelt op, så forhandler vi to typer indbygningsskabe til køl. Den ene er med uboret låge, og den er beregnet til fladhængslet montering af køleskab, også kaldet door-on-door. Den anden er med boret låge, og den er beregnet til montering af køleskab med glidebeslag.

  Se indbygningsskabet i dit eget køkken


  Drømmer du om et helt nyt køkken med indbygningsskabe og andre smarte elementer, men har du svært ved at forestille dig, hvordan det kommer til at se ud hjemme hos dig? Hos Kitchn.dk kan du få udarbejdet plantegninger, 3D tegninger og en video med dit projekt – kvit og frit. Din køkkentegning laves ud fra egne opmålinger, og herefter får du et konkret indretningsforslag med alt fra bordplader til indbygningsskabe.

  Med tegningen ved hånden kan du hurtigt vurdere, om indretningen vil fungere i praksis. Er indbygningsskabet til køleskabet for eksempel placeret fornuftigt i forhold til vasken? Eller ville du kunne få plads til endnu et højskab ved at flytte rundt på nogle elementer? Vores indretningseksperter sidder klar til at hjælpe dig, og sammen med tegningen får du selvfølgelig et helt uforpligtende tilbud på dit projekt – inklusiv alt fra indbygningsskabet til soklerne. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en mail på info@kitchn.dk med en beskrivelse, cirkamål og et par billeder.

  Billige indbygningsskabe hos Kitchn.dk


  Hos Kitchn.dk har vi et kæmpestort udvalg af fleksible højskabe, som kan tilpasses de fleste hvidevarer helt uden problemer. Det gælder for både indbygning og integrering, hvor hvidevaren bliver gemt bag køkkenlågen. Skabene leveres usamlede, men kan samles på forhånd mod et mindre tillæg. Der er gratis fragt, når du bestiller indbygningsskabe for mindst 5.000 kr.
 • 5 stjerner på Trustpilot
  Hurtig levering til GLS pakkeshop
  Betal først ved modtagelse
  30 års garanti*