Underskabe

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af underskabe til køkken og bryggers. Vores underskabe har forskellige funktioner og fås naturligvis med en bred vifte af fronter, så de passer til lige netop dit køkken. Vælg blandt andet mellem standard underskabe, hjørneskabe, vaskeskabe og underskabe til indbygningsovn. Fælles for vores underskabe er den danske kvalitet til billige priser.

Tag et kig på udvalget af underskabe her på siden, eller klik dig rundt i kategorierne. Bredde, hængselside og modeltype vælger du, når du har klikket dig ind på det ønskede underskab.

Mest populære
Underskab med hylde
Underskab med hylde DKK 496,00
Kolonial skuffeskab
Kolonial skuffeskab DKK 1.741,00
Vaskeskab
Vaskeskab DKK 593,00
Kolonial skuffeskab 2
Kolonial skuffeskab 2 DKK 1.403,00
Forrige side12Næste side
Underskab med hylde
Underskab med hylde
Hylde-skuffeskab
Hylde-skuffeskab
Grydeskab
Grydeskab
Kolonialskab m. udtræk
Kolonialskab m. udtræk
Kolonialskab m. indvendige skuffer
Kolonialskab m. indvendige skuffer
Underskab til ovn
Underskab til ovn
Underskab til ovn m. skuffe
Underskab til ovn m. skuffe
Kolonial skuffeskab 2
Kolonial skuffeskab 2
Kolonial skuffeskab 3
Kolonial skuffeskab 3
Kolonial skuffeskab
Kolonial skuffeskab
Skuffeskab
Skuffeskab
Vaskeskab
Vaskeskab
Vaskeskab m. 2 skuffer
Vaskeskab m. 2 skuffer
Vaskeskab m. affaldssystem
Vaskeskab m. affaldssystem
Affaldsskab m. 2 spande
Affaldsskab m. 2 spande
Vaskeskab m. affaldsudtræk
Vaskeskab m. affaldsudtræk
Underskab m. frontudtræk - 3 kurve
Underskab m. frontudtræk - 3 kurve
Underskab m. udtræk - 3 kurve
Underskab m. udtræk - 3 kurve
Hjørneskab m. hylde
Hjørneskab m. hylde
Hjørneskab m. karruseller
Hjørneskab m. karruseller
Forrige side12Næste side

Underskabe med flere funktioner

Underskabe er en fast bestanddel i ethvert køkken. Der er nok heller ikke nogen fare for, at du glemmer underskabene, når du bestiller nyt køkken, men vidste du, at de fås i et væld af varianter og med forskellige funktioner? Du gør derfor klogt i kigge på, hvordan du og din familie bruger køkkenet, og hvad I opbevarer i det, før du vælger dine nye underskabe.

Er du vild med at lave mad, og har du en stor samling gryder og pander, kan du med fordel vælge ikke bare et, men to eller flere grydeskabe. Har du eller familiemedlemmer rygproblemer, som gør det svært at nå ind bagerst i skabene, kan du også vælge underskabe med karruseller. De sikrer let adgang til alt, hvad du opbevarer i dine underskabe, og det kan på den måde også være nemmere at holde skabene ryddelige.

Foretrækker du et køkken med rene linjer og et minimum af forstyrrende elementer, bør du også vælge et underskab med indbygget affaldssystem og et komfurskab til indbygningsovnen. På den måde bliver komfuret en mere integreret del af køkkenet, og du får samtidig opbevaringsplads til eksempelvis bageplader under selve ovnen.

Fandt du ikke det underskab, du søger? Så tøv ikke med at kontakte os på info@kitchn.dk. Vi kan sikkert også lave en løsning, der opfylder dine behov.

Køkken med 30 års garanti


Kitchn.dk har Danmarks bedste køkkengaranti. Vi tilbyder nemlig 30 års garanti på alle egenproducerede skabe, fronter, hængsler og skuffer. Det gælder selvfølgelig også vores store udvalg af underskabe til køkken og bryggers. Har du fundet de rigtige underskabe til dit drømmekøkken, kan du derfor trygt bestille dem online. Her er du sikret solid, dansk kvalitet, og skulle du mod forventning få et underskab med fabrikationsfejl, dækker garantien selvfølgelig.

Bestil billige underskabe hos Kitchn.dk


Hos Kitchn.dk får du ganske vist underskabe i topkvalitet, men det betyder ikke, at priserne er skudt i vejret. Tværtimod. Når du bestiller billige underskabe hos Kitchn.dk, kan du også glæde dig over gratis fragt. Det tilbyder vi, når du bestiller køkkenelementer eller andre produkter for mindst 2.000 kr. Bestiller du for mindre, koster fragten blot 75 kr.

Har du brug for lidt køkkeninspiration? Hvis du har svært ved at forestille dig, hvordan nye underskabe vil se ud i lige netop dit køkken, kan du hos Kitchn.dk få udarbejdet en gratis køkkentegning, der viser netop dette. Med tegningen følger også et udspecificeret køkkentilbud med oversigt over alt fra underskabe til køkkenbordplader. Det er som altid helt uforpligtende.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven