Underskabe

Højde 704 mm x dybde 600 mm inkl. låge

Underskabe i den velkendte højde på 70 cm er standardelementer. Underskabene bruges mest til køkken og bryggers, men anvendelsesmulighederne er mange. Hvis du leder efter billige køkkenunderskabe i god dansk kvalitet, så har vi et stort udvalg i grydeskabe, affaldsskabe, skuffeskabe m.m. Du vælger selv modeller, skabsindretningen, materialer og farver.

Du kan vælger bredde og ønsket låge på produktsiden. Vi har skabe fra bredde 20 cm og op til 100 cm, så vi har køkkenskabe til enhver anvendelse.

Mest populære
Underskab med hylde
Underskab med hylde DKK 514,00
Vaskeskab
Vaskeskab DKK 614,00
Kolonial skuffeskab
Kolonial skuffeskab DKK 1.802,00
Kolonial skuffeskab 2
Kolonial skuffeskab 2 DKK 1.453,00
Forrige side12Næste side
Underskab med hylde
Underskab med hylde
Hylde-skuffeskab
Hylde-skuffeskab
Grydeskab
Grydeskab
Kolonialskab m. udtræk
Kolonialskab m. udtræk
Kolonialskab m. indvendige skuffer
Kolonialskab m. indvendige skuffer
Underskab til ovn
Underskab til ovn
Underskab til ovn m. skuffe
Underskab til ovn m. skuffe
Kolonial skuffeskab 2
Kolonial skuffeskab 2
Kolonial skuffeskab 3
Kolonial skuffeskab 3
Kolonial skuffeskab
Kolonial skuffeskab
Skuffeskab
Skuffeskab
Vaskeskab
Vaskeskab
Vaskeskab m. 2 skuffer
Vaskeskab m. 2 skuffer
Vaskeskab m. affaldssystem
Vaskeskab m. affaldssystem
Affaldsskab m. 2 spande
Affaldsskab m. 2 spande
Vaskeskab m. affaldsudtræk
Vaskeskab m. affaldsudtræk
Underskab m. frontudtræk - 3 kurve
Underskab m. frontudtræk - 3 kurve
Underskab m. udtræk - 3 kurve
Underskab m. udtræk - 3 kurve
Hjørneskab m. hylde
Hjørneskab m. hylde
Hjørneskab m. karruseller
Hjørneskab m. karruseller
Forrige side12Næste side

Find dine nye underskabe i standardmål hos Kitchn.dk

Standardunderskabe er de absolut mest anvendte skabe, der med deres højde på 704 mm. Kombineret med vores sokler, der har en højde på højde 180 mm, og en bordplade på 30 mm når vi op i en behagelig bordhøjde på 91,4 mm.

Standardunderskabene fås i vidt forskellige udgaver med både hylder, skuffer og udtrækssystemer og fås endvidere i mange hjørneskabsmodeller.

Underskabe til køkken med affaldssystemer


I dag vælger de fleste at have deres skraldespand placeret direkte under vasken i et køkkenskab. Dette er oftest det mest praktiske i forhold til arbejdsgangen i køkkenet, når der skal smides kartoffelskræller og andet madaffald ud, eller ryddes af efter aftensmaden.

Når du vælger underskabe til dit køkken, er det en fordel at overveje hvor mange og hvilke skraldespande du skal bruge. Skal det være så simpelt, som muligt, har Kitchn.dk køkkenunderskabe på 60 cm – 80 cm, hvor du kan montere det helt simple og billige affaldsstativ på lågen. Vi har også denne løsning med dobbelt affaldsstativer og fuldudtræksskinner, så du kan montere den i dit underskab.

En anden meget populær affaldsløsning med to spande, er dette affaldssystem. Affaldsspandene i vores køkkenunderskabe er monteret på et udtrækssystem, som gør det nemt at få dem ud.

I nogle kommuner skal man affaldssortere, og du kan have et behov for meget opdeling. Se på vores køkkenunderskabe med opdelte skraldespande. Disse køkkenunderskabe gør affaldssortering meget nemmere.

Køkkenunderskabe med udtræk


Hvis du har gryder, kopper, kolonialvarer osv. du skal opbevare i dine underskabe, kan det være en fordel at indrette dit skab med trådkurve eller kolonialudtræk. De er både stærke, og giver dig et meget bedre overblik over indholdet i dine skabe, når du kan trække hele skabets indhold ud.

Du kan se vores grydeskab med trådkurve her – trådkurvene er en god og billig opbevaringsløsning til pander og gryder, da de ikke vejer så meget og ikke har behov for en fast bund.

Hvis du gerne vil kunne opbevare kopper, glas og kolonial varer i dine køkkenskabe, er vores skab med kolonialskabene en god løsning. Skufferne heri er med fast bund, fuldudtræk, som sikrer det fulde overblik, og softclose, så skuffen kører stille og roligt på plads.

Køkkenunderskabe med skuffer


Den ultimative bedste opbevaring i skuffeunderskabe. Alle vores skuffer   har softclose og fuldudtræk, hvilket gør at skufferne ikke smækker i men glider nærmest lydløs på plads. Fuldudtrækket sikre at du kan trække din skuffe helt ud til skuffens bagkant, og du kan derfor overskue hele skuffen.

Hvis du så ovenikøbet investerer i bestikbakke kan du virkelig indrette dine skuffer praktisk – tænk på alle de mindre ting, du har i dit køkken, såsom bestik, bagepapir eller krydderier. De små ting er svært at have et overblik over, hvis man opbevarer dem løst i en skuffe, hvor de bliver blandet sammen. Med en bestikbakke kan du have tingene sorteret og i orden.

Køkkenunderskabe med høje skuffer er perfekt til opbevaring af flasker og tørvarer. Eksempelvis poser med havregryn eller pasta er nemme at vælte, og det er derfor oplagt at stille den slags i en høj skuffe i dit køkkenunderskab.

Smarte tilbehørsløsninger til køkkenunderskabe


Der er mange muligheder for at indrette dine underskabe så de er passer til dine behov. Brug eksempelvis et viskestykkeudtræk tæt på dit køkkenunderskab til vask – så kan du tørre hænderne lige efter du har vasket op. Til rengøringsmidler og -svampe findes der rengøringsudtræk til køkkenunderskabe, som gør det en hel del nemmere for dig.

Har du spørgsmål eller har brug for hjælp til at tegne et køkken forslag til dig, så kontakt endelig os på Tlf. 97 43 05 00 eller info@kitchn.dk.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven