Bestikindsats og skuffetilbehør

Få styr på skufferne med skuffeindsatser. Vi fører et et stort udvalg af bestikindsatser, knivindsatser og andre skuffeordnere i massiv eg, kraftig plast og rustfri stål. Med det rette skuffetilbehør til køkken og bad, er det nemt for dig at holde styr på alt fra krydderier til mascara, knive og gafler.

Når du køber din bestikindsats eller skuffeindsats hos Kitchn.dk er du sikker på at få indsatser i god kvalitet til en absolut rimelig pris.
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering
Viser 30 ud af 52 produkter

Bestikindsats og skuffetilbehør

Skuffeindsatser skaber overblik og gør det nemt at holde skufferne i hjemmet ryddelige – både i dit køkken, badeværelse og bryggers. Det er en meget lille udgift sammenlignet med skuffer og skabe, men alligevel glemmer mange af os de smarte bestikbakker og skuffeindsatser, når vi bygger nyt køkken eller bad. Det synes vi ikke, du skal gøre. Derfor har vi her på siden samlet vores store udvalg funktionelle skuffeindsatser og skuffetilbehør, som både giver bedre overblik og hjælper dig med at passe på service, makeupprodukter og andre små genstande.

Tag et kig på vores udvalg af skuffeindsatser, og kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Vores kundeservice er klar til at hjælpe.

Hold orden i køkkenskuffen – og på badeværelset


De fleste af os tænker ikke over, hvor vigtige skuffeindsatser og bestikbakker er, før vi åbner en skuffe, hvor indsatsen mangler. Skufferne vil ofte være rodede og forsinke både tilberedningen af aftensmaden og rutinen på badeværelset om morgenen. Derfor er det en stor fordel at købe en god bestikskuffe og skuffeindsats – og gerne flere.

Mange tænker nemlig bare på bestikbakker, når de hører ordet skuffeindsats, men krydderiindsatser, knivblokke, foliedispensere og kosmetikindsatser er også blevet meget populære de seneste år. Hos Kitchn.dk finder du skuffeindsatser med mange forskellige anvendelsesmuligheder, og du kan garanteret også finde skuffetilbehør med lige netop den funktion, som du har brug for.

Skuffeindsatser i flere mål og materialer


Vores skuffeindsatser og bestikbakker fås i forskellige materialer såsom massivt træ, rustfrit stål og grå plast. Hvad du skal vælge afhænger naturligvis af den ønskede funktion og stilen i rummet. Fælles for skuffeindsatserne er, at de fås i forskellige bredder og dybder. Ligeledes kan du selvfølgelig finde gummimåtter hos Kitchn.dk. Kontakt os i dag – så gør vi vores bedste for at finde skuffeindsatser og -tilbehør, der passer til lige netop dine skuffer.

Ønsker du at indrette din egen skuffeindsats, kan du vælge flere forskellige moduler til skuffeindretning. Du skal blot huske to stk. sidestykker til montage i skuffen.

Passer jeres bestikindsatse i min skuffer?


Hos Kitchn bliver vi ofte spurgt, hvorvidt vores skuffeindsatser passer i skuffer fra andre køkkenvirksomheder. Det er dog umuligt for os at holde styr på, hvilke skuffer andre sælger. Vi ved af erfaring, at vores kunder har brugt vores indsatse i skuffer købt hos HTH og Invita, men vi beder dig altid sammenholde målene på dine skuffer med de angivne produktmål på den enkelte bestikindsats.

Bestil indsatser til dine skuffer hos Kitchn.dk


Hos Kitchn.dk finder du skuffeindsatser til ethvert formål. Du kan eksempelvis købe en bestikbakke, knivholder, krydderiindsats, foliedispenser, gummimåtte og kosmetikindsats. Har du fundet den skuffeindsats, som du står og mangler, kan du trygt bestille den hjem. Her får du god kvalitet til billige priser, og vi leverer i hele Danmark.

Ønsker du at bestille elementer til et nyt køkken, badeværelse eller bryggers, men er du usikker på, hvad du skal vælge, så kan vi også hjælpe dig med at lave en tegning over dit projekt – helt gratis. Du skal blot sende os en beskrivelse af dine ønsker, et par billeder og gerne cirkamål. Så vender vores indretningseksperter hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud og en tegning over dit projekt – helt ned til bestikskuffe og skuffeindsatserne, hvis du ønsker det.