Badeværelse

Gå glad i bad - en lang række gennemtænkte badeværelsesmøbler til at skabe det perfekte badeværelse. Vi har løsningerne til ethvert bad, og selvfølgelig også de rigtige badmøbler til dig.

Hos os kan du få dit bad som du ønsker, indret det selv, eller lad os indrette det for dig.

Vi producerer selv alle vores badmøbler - så du er sikret både god dansk kvalitet, hurtig levering, og ikke mindst lave priser direkte fra fabrikken!
Front
Bredde
Mærker
Sortering

Badmøbler til dit badeværelse

Det ideelle badeværelse har et roligt udtryk, som giver velvære og afslappede morgener. Med enkle og flotte badmøbler kan du skabe det rolige udtryk, og nye badeværelsesskabe giver plads til både rene håndklæder, tandbørster og familiens øvrige toiletartikler. Så har hverken børn eller voksne heller ikke nogen undskyldning for ikke at holde badeværelset ryddeligt.

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af badeværelseskabe og -skabe i vores velkendte kvalitet. Priserne er selvfølgelig også lige så gode, som du husker.

Vælg de rigtige badmøbler


Når du ønsker at opdatere dit badeværelse med nye møbler og skabe, er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? Hvor store badeværelsesskabe er der plads til? Og hvordan skal stilen være? Hos Kitchn.dk behøver du ikke begrænse dig. Vi fører et bredt udvalg af alle former for badeværelsesskabe og badmøbler, og du kan garanteret også finde nogle, der passer ind i lige netop dit badeværelse.

Vælg for eksempel et lavt underskab til gæstebadeværelset eller den lille lejlighed. Sådan et badeværelsesskab optager ikke meget plads, men det giver dig alligevel mulighed for at gemme det meste af vejen. Samtidig kan de rigtige badmøbler være med til at lysne rummet, og når øjet ikke forstyrres af unødvendigt rod, kan selv et lille badeværelse hurtigt komme til at syne større.

Har du omvendt god plads på badeværelset, finder du hos Kitchn.dk også et stort sortiment af bad højskabe, overskabe og ekstra høje underskabe til det store badeværelse. Vi er af den overbevisning, at du skal have lige præcis det bad, som du ønsker, og har du brug for det, hjælper vi gerne med at indrette dit badeværelse – helt gratis. Du kan starte med at tage et kig på vores udvalg her på siden, og så er du altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for råd og vejledning.

Fælles for alle vores badmøbler er den gode danske kvalitet, som vi er stolte af og værner om. Det er derfor, vi trygt tilbyder 30 års garanti på alle egen-producerede skabe, fronter, hængsler og skuffer.

Badeværelsesskabe på specialmål


Hos Kitchn.dk producerer vi selv langt størstedelen af vores badmøbler. Derfor kan vi også tilbyde skræddersyede løsninger og badeværelsesskabe på specialmål. Vi kan klare næsten alle opgaver, og kontakter du os med en beskrivelse af dit badeværelse og dine ønsker, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud og en gratis tegning over den konkrete opgave.

Specialfremstillede låger og badskabe leveres ligesom vores øvrige badmøbler gratis i hele Danmark, men bemærk, at der er en lidt længere leveringstid på typisk 8-12 hverdage.

Bestil nye møbler og skabe til badeværelset i dag


Bestil dine nye badmøbler i dag. Så kan dit badeværelse være forandret om en uge. Vi leverer nemlig hurtigt, for de fleste af vores varer ligger på eget lager i Aulum, Midtjylland.

Inspiration til nyt badeværelse

Se badeværelset:
Sebring badeværelse i hvidt
SE BADEVÆRELSET:
BOSTON HVID VELVÆRE