Nyt Badeværelse | Badmøbler

Gå glad i bad - en lang række gennemtænkte badeværelsesmøbler til at skabe det perfekte badeværelse. Vi har løsningerne til ethvert bad, og selvfølgelig også de rigtige badmøbler til dig.  Her kan du få dit nye badeværelse som du ønsker det - indret det selv, eller lad os indrette det for dig. Vi producerer selv alle vores badmøbler og skabe - så du er sikret både god dansk kvalitet, hurtig levering, og ikke mindst lave priser direkte fra fabrikken.

Læs også om:  Badløsninger til dine mål | Tilbud på badmøbler | Spar penge online
Bredde
Højde
Dybde
Mærker
Sortering
Circulo LED lampe til spejl – blank krom
Spejllampe i blank krom, 8 cm i diameter, 100 % dansk design, 230 volt tilslutning, G9 LED 4W pære...
Før DKK 978,00
På Lager
Viser 30 ud af 72 produkter

Badmøbler til gamle og nye badeværelser

Det ideelle badeværelse har et roligt udtryk, som giver velvære og afslappede stunder. Med enkle og flotte badmøbler kan du skabe det rolige udtryk, og nye badeværelsesskabe giver plads til både rene håndklæder, tandbørster og familiens øvrige toiletartikler. Så har hverken børn eller voksne heller ikke nogen undskyldning for ikke at holde badeværelset ryddeligt.

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af badeværelseskabe i vores velkendte kvalitet. Priserne er selvfølgelig også lige så gode, som du husker.

De mest populære bredder på skabe til badeværelset:


» 60cm // 600mm → Se tilbud på 60 cm badeværelsesmøbler her
» 80cm // 800mm → Se tilbud på 80 cm badeværelsesmøbler her
» 100cm // 1000mm → Se tilbud på 100 cm badeværelsesmøbler her
» 120cm // 1200mm → Se tilbud på 120 cm badeværelsesmøbler her
» 140cm // 1400mm → Se tilbud på 140 cm badeværelsesmøbler her

Spar penge på badmøbler og skabe til dit nye badeværelse


Når du ønsker at opdatere dit badeværelse med nye møbler og skabe, er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? Hvor store badeværelsesskabe er der plads til? Og hvordan skal stilen være? Hos Kitchn.dk behøver du ikke begrænse dig. Vi fører et bredt udvalg af alle former for badeværelsesskabe og badmøbler, og du kan garanteret også finde nogle, der passer ind i lige netop dit badeværelse.

Vælg for eksempel et lavt underskab til gæstebadeværelset eller den lille lejlighed. Sådan et badeværelsesskab optager ikke meget plads, men det giver dig alligevel mulighed for at gemme det meste af vejen. Samtidig kan de rigtige badmøbler være med til at lysne rummet, og når øjet ikke forstyrres af unødvendigt rod, kan selv et lille badeværelse hurtigt komme til at syne større.

Har du omvendt god plads på badeværelset, finder du hos Kitchn.dk også et stort sortiment af bad højskabe, overskabe og ekstra høje underskabe til det store badeværelse. Vi er af den overbevisning, at du skal have lige præcis det bad, som du ønsker, og har du brug for det, hjælper vi gerne med at indrette dit nye badeværelse – helt gratis. Du kan starte med at tage et kig på vores udvalg her på siden, og så er du altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for råd og vejledning.

Lad dig inspirere til nye badmøbler


Hos Kitchn har vi et utrolig stort udvalg af låger, som kan give dit nye badeværelse vidt forskellige udtryk. Savner du inspiration til, hvilken retning, du skal gå i, så anbefaler vi, at du tager et kig i vores inspirationside for badeværelser, hvor der er vist forskellige, lækre badløsninger.

Fælles for alle vores badmøbler er den gode danske kvalitet, som vi er stolte af og værner om. Det er derfor, vi trygt tilbyder 30 års garanti på alle egenproducerede skabe, fronter, hængsler og skuffer.

Badløsninger til dine mål


Hos Kitchn.dk producerer vi selv langt størstedelen af vores badmøbler, og derfor kan vi også tilbyde skræddersyede løsninger. Vi kan klare næsten alle opgaver, og kontakter du os med en beskrivelse af dit badeværelse og dine ønsker, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud og en gratis tegning over den konkrete opgave.

Spar penge - Bestil nye badmøbler og skabe til badeværelset i dag


Bestil dine nye badmøbler i dag. Så kan dit badeværelse være forandret om en uge. Vi leverer nemlig hurtigt, for de fleste af vores varer ligger på eget lager i Aulum, Midtjylland. Vores varer er billigere, fordi vi ikke har fysiske butikker og ansatte, som står og venter på dig - til gengæld kan du betjene dig selv og få varerne leveret ved din kantsten i løbet af få dage. God fornøjelse!
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*