Badeværelse / Badmøbler

Gå glad i bad - en lang række gennemtænkte badeværelsesmøbler til at skabe det perfekte badeværelse. Vi har løsningerne til ethvert bad, og selvfølgelig også de rigtige badmøbler til dig.  Her kan du få dit bad som du ønsker det - indret det selv, eller lad os indrette det for dig. Vi producerer selv alle vores badmøbler og skabe - så du er sikret både god dansk kvalitet, hurtig levering, og ikke mindst lave priser direkte fra fabrikken!
Læs også om:  Badmøbler på specialmål | Tilbud på badmøbler | Spar penge online
Front
Bredde
Mærker
Sortering

Badmøbler og skabe til dit badeværelse

Det ideelle badeværelse har et roligt udtryk, som giver velvære og afslappede stunder. Med enkle og flotte badmøbler kan du skabe det rolige udtryk, og nye badeværelsesskabe giver plads til både rene håndklæder, tandbørster og familiens øvrige toiletartikler. Så har hverken børn eller voksne heller ikke nogen undskyldning for ikke at holde badeværelset ryddeligt.

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af badeværelseskabe i vores velkendte kvalitet. Priserne er selvfølgelig også lige så gode, som du husker.

De mest populære bredder på skabe til badeværelset:


 • 60cm // 600mm
 • 80cm // 800mm
 • 100cm // 1000mm
 • 120cm // 1200mm
 • 140cm // 1400mm

  Spar penge på badmøbler og skabe til badeværelset


  Når du ønsker at opdatere dit badeværelse med nye møbler og skabe, er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? Hvor store badeværelsesskabe er der plads til? Og hvordan skal stilen være? Hos Kitchn.dk behøver du ikke begrænse dig. Vi fører et bredt udvalg af alle former for badeværelsesskabe og badmøbler, og du kan garanteret også finde nogle, der passer ind i lige netop dit badeværelse.

  Vælg for eksempel et lavt underskab til gæstebadeværelset eller den lille lejlighed. Sådan et badeværelsesskab optager ikke meget plads, men det giver dig alligevel mulighed for at gemme det meste af vejen. Samtidig kan de rigtige badmøbler være med til at lysne rummet, og når øjet ikke forstyrres af unødvendigt rod, kan selv et lille badeværelse hurtigt komme til at syne større.

  Har du omvendt god plads på badeværelset, finder du hos Kitchn.dk også et stort sortiment af bad højskabe, overskabe og ekstra høje underskabe til det store badeværelse. Vi er af den overbevisning, at du skal have lige præcis det bad, som du ønsker, og har du brug for det, hjælper vi gerne med at indrette dit badeværelse – helt gratis. Du kan starte med at tage et kig på vores udvalg her på siden, og så er du altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for råd og vejledning.

  Få et tilbud på badmøbler fra Kitchn


  Vidste du at vi gerne laver et tilbud på en fuld møblering af dit badeværelse? Kontakt os via formularen GRATIS TEGNING og vi hjælper dig med at få sammensat et tilbud på badmøbler som passer til lige præcis dig og dit hus.

  Fælles for alle vores badmøbler er den gode danske kvalitet, som vi er stolte af og værner om. Det er derfor, vi trygt tilbyder 30 års garanti på alle egen-producerede skabe, fronter, hængsler og skuffer.

  Badeværelsesskabe på specialmål


  Hos Kitchn.dk producerer vi selv langt størstedelen af vores badmøbler. Derfor kan vi også tilbyde skræddersyede løsninger og badeværelsesskabe på specialmål. Vi kan klare næsten alle opgaver, og kontakter du os med en beskrivelse af dit badeværelse og dine ønsker, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud og en gratis tegning over den konkrete opgave.

  Specialfremstillede låger og badskabe leveres ligesom vores øvrige badmøbler gratis i hele Danmark, men bemærk, at der er en lidt længere leveringstid på typisk 8-12 hverdage.

  Spar penge - Bestil nye badmøbler og skabe til badeværelset i dag


  Bestil dine nye badmøbler i dag. Så kan dit badeværelse være forandret om en uge. Vi leverer nemlig hurtigt, for de fleste af vores varer ligger på eget lager i Aulum, Midtjylland. Vores varer er billigere, fordi vi ikke har fysiske butikker og ansatte, som står og venter på dig - til gengæld kan du betjene dig selv og få varerne leveret ved din kantsten i løbet af få dage. God fornøjelse!

Inspiration til nyt badeværelse

Se badeværelset:
Sebring badeværelse i hvidt
SE BADEVÆRELSET:
BOSTON HVID VELVÆRE