Sokler & sokkelben

Find sokler og sokkelben til køkken-, bryggers- og garderobeskabe.

De traditionelle sokler findes i mange modeller. Standardhøjde for alle sokler er 18 cm.

Soklerne leveres usamlede i hele længder, så du selv kan tilpasse dem.

Vi forhandler også sokkelben, som er en anden måde at konstruere sokler på.
Front
Bredde
Mærker
Sortering

Sokkel og sokkelsæt til dine skabe

Soklen er en vigtig del af indretningen – ikke blot fordi den er en synlig del, men fordi den giver stabilitet og bruges til at sikre, at alle elementerne står i vater.

Da soklen er med til at give køkkenet sit finish, så er det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Hos Kitchn.dk tilbyder vi hele sokkelløsninger, løse dele samt sokkelskuffer i mange forskellige materialer.


Mulige sokkel løsninger


Når du skal vælge sokkel, er der flere muligheder at tage i betragtning. Du kan få en fast sokkel, eller du kan vælge sokkelben og løse fronter, der skal klikkes på. Der er også mulighed for at få sokkelskuffer, der giver ekstra opbevaringsplads i dine rum.

Hos Kitchn.dk kan vi vejlede dig i dit valg, så du får den sokkel, der passer bedst til dine behov.


Sokkelsæt med det hele


Med et sokkelsæt får du alle de dele, du skal bruge til din sokkel – uanset om det er til køkken, bryggers eller opbevaringsskabe. Sokkelsættene kan leveres i samme materialer som vores elementer, så hele miljøet får det samme look.

Du kan også vælge at give dit rum et eksklusivt look ved eksempelvis at vælge en børstet alu sokkel, der passer til dine greb eller evt. alu kant på bordpladen. Mulighederne for sammensætninger er uendelig – det er kun fantasien, der sætter grænserne.


Sokkelskuffer i soklen


Sokkelskuffer giver mulighed for at udnytte pladsen i soklen, så du undgår spildplads. Uanset om det er til køkken, bryggers eller garderobeskabet, så kan en sokkelskuffe give dig ekstra opbevaringsmuligheder. Skufferne er optimale at bruge til opbevaring af de småting, der ikke bliver brugt hver dag.

Sokkelskufferne kan leveres i både 400, 500, 600 og 800 mm bredde, så de passer i størrelse med elementerne, der skal placeres oven på dem. De kan leveres i både samlet og usamlet tilstand.

Hos Kitchn.dk anbefaler vi, at du vælger sokkelskuffe og sokkel i samme materialer, så du får et ensartet udtryk med hele din sokkel.

Vi udarbejder gerne en sokkeltegning til netop dit projekt. Kontakt os på info@kitchn.dk – vores supportere sidder klar til at hjælpe netop dig.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*