Køkkengreb & knopper

De rigtige køkkengreb og knopper kan gøre underværker for både nye og ældre låger. Hos Kitchn.dk finder du greb og knopper i alle tænkelige udformninger, som passer til alle vores køkken-, badeværelses- og garderobeskabe. Det er en nem og billig løsning, når du vil give lågerne nyt liv, og vores køkkengreb kan selvfølgelig også bruges til mange andre producenters skabe.

Tag et kig på vores udvalg af knopper og greb til køkkenlåger her på siden. Har du nogle spørgsmål, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe. Du kan altid kontakte os på info@kitchn.dk.

Til køkkengreb der kræver to skruehuller er målet mellem center af de huller angivet.
Bredde
Sortering

Vælg de rigtige køkkengreb og knopper til skabe og køkkenlåger

Greb til køkkenlåger har stor betydning for det visuelle udtryk i dit køkken, bad og garderobe. De rigtige køkkengreb kan løfte hele rummet og få selv billige køkkenlåger til at fremstå eksklusive. Hos Kitchn.dk har vi derfor samlet et godt udvalg af greb og knopper for enhver smag og pengepung, lige fra de klassiske, velkendte designs til de populære, moderne greb, der kantmonteres i hele skuffens eller lågens bredde. Til greb, der kræver to skruehuller, er målet mellem center af de to huller angivet, så det er nemt og hurtigt at montere de nye greb.

De seneste år har minimalistiske køkkener med grebsfri fronter været et yderst populært valg i de danske hjem. Det forstår vi godt, og du kan selvfølgelig også finde de grebsfri låger med gribelister hos Kitchn.dk. Er du mere til greb og knopper, er du allerede på den rigtige side. Du kan for eksempel kigge nærmere på vores store udvalg af metalgreb, der er et tidsløst og stilsikkert valg, som passer til alle låger. Metalgreb er praktiske og lette at holde pæne, og de fås i et væld af former. Foretrækker du en mere romantisk stil, kan du vælge hvide porcelænsknopper, der straks får køkkenet til at emme af hygge og nostalgi.

Køkkengreb i flere størrelser


Når du kigger på nye greb og knopper, skal du ikke lade dig afskrække af, at længden måske ikke umiddelbart passer til dine skabe. De fleste greb til køkkenlåger kan nemlig vælges i flere længder, så du kan bevare et ens udtryk uanset køkkenlågens bredde. Har du eksempelvis skabe med både 300 mm låger og 600 mm låger, vil greb med samme længde ikke nødvendigvis se harmoniske ud på begge låger. I dette tilfælde kan det være en flot løsning med et 160 mm greb på 300 mm lågen og et 320 mm greb på 600 mm lågen. Dermed følges målene forholdsvis ad, og køkkenet får et flot og harmonisk udtryk. Hvis du vælger kantmonterede greb vælger du blot den størrelse, der passer til den enkelte skuffe eller låge.

Billige greb og knopper til køkkenlåger


Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af billige greb og knopper, som gør sig rigtig fint i alle husets rum. Vores billigste greb og knopper starter ved 22 kr. pr. stk.

Spørg om hjælp hos Kitchn.dk


Er du i tvivl om, hvilke greb du skal vælge? Du er altid velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk - så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige greb til køkkenlåger, badeværelset, bryggerset og garderoben.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*