Dansk kvalitet til skarpe priser

Dansk kvalitet direkte fra fabrikken

Kvalitet og pris følger normalt hinanden tæt - men ikke hos Kitchn.dk. Hos os er et billigt køkken ikke et dårligt køkken. Hos os får du dansk kvalitet til altid skarpe priser, og vi går ikke på kompromis med hverken produkter eller service. Du kan selv sammensætte dit drømmekøkken ud fra dine ønsker og behov, eller du kan kontakte vores konsulenter, der gerne hjælper med både vejledning, tegning og tilbud.

Produkterne sendes til dig direkte fra vores fabrik i Aulum, hvor du også kan finde både vores erfarne konsulenter og vores showroom.

Billigt køkken tilpasset til dig

Vi har et stort udvalg af elementer og moduler, som du kan sammensætte efter dine ønsker og behov. Du kan derfor sammensætte dit køkken efter målene i dit rum, så du får et drømmekøkken, der er tilpasset til dig og dit rum. Passer standardmålene ikke eller har du en skorsten eller andet, der står i vejen, så kan vi tilpasse vores skabskorpusser efter dine mål, så du får det perfekte køkken.

Se vores udvalg på hjemmesiden!

Vi er med hele vejen

Uanset projektets størrelse, så er vi med dig hele vejen. Det er en stor beslutning at købe et nyt køkken, og derfor hjælper vores konsulenter gerne med at sikre, at du er klædt på til at træffe de rigtige beslutninger, og at der bliver taget højde for alt i processen. De sidder klar til at hjælpe med alt fra vejledning til tegning og tilbud, så du kan få dit drømmekøkken.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt vores kundeservice. Vores erfarne personale sidder klar til at tage en snak om dine ønsker, drømme og behov.

Kontakt vores kundeservice her!

Nyt køkken til under 20.000,-

Hos Kitchn.dk kan du få et helt køkken til skarpe priser. Du kan få både skabe, skuffer, køkken-ø, overskabe og integreret køl til under 20.000 kr - og det er inklusiv både bordplade, vask og armatur.

Køkkenet ovenfor viser et elegant køkken med fronter i Plano Hvid med formia greb. Køkkenet består af en sektion ved væggen og en køkken-ø. Øen består af 1 skab og 2 skuffesektioner. Ved væggen har du 2 overskabe, et emhætteskab og et højskab med integreret køl. Derudover er der låge til integreret opvaskemaskine, et vaskeskab, et komfurskab og to underskabe, der giver perfekte opbevaringsmuligheder. Du får naturligvis også både affaldsstativ og bestikbakke med i prisen.  Hvidevarer er ikke inkluderet.

Den flotte hvide laminat-bordplade er gennemgående i hele køkkenet og i øen er bordpladen i ekstra bredde, så der er smarte siddepladser ved bordet. Der er ilagt en elegant Hamburg stålvask og monteret X-Trend armatur med L-tud.

Du får det hele til kun 19.700 kr.
Kitchn.dk leverer køkkener i god kvalitet til yderst fornuftige priser. Det kan vi da vi udelukkende sælger via vores webshop, hvor vores konsulenter sidder central på fabrikken - hvorfra vi sender vores varer direkte hjem til vores kunder.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven