Garderobe indretning 157cm

Garderobe indretning 157cm
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 2.413,00
Antal
   På lager
Varenummer: GD1160
Garderobe indretning til montering bag skydedøre, velegnet til 2 stk skydedør, kan reguleres i bredde, max bredde 1565mm x højde 1952mm x dybde 580mm

 • 2 stk højskab H403
 • 10 stk hylde UH40
 • 1 stk hylde UH80
 • 1 stk stang BR80
 • Inkl. Vinkler og beslag

 • Mest populære
  Andre har også købt
  Anslagsliste til væg
  Gavl til ende
  Gavl til ende
  DKK 693,00
  Combi garderobeskab - todelt låge
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven