Få gratis tegning og tilbud på dit projekt

Hvad enten du drømmer om et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller en ny garderobe, så er det gratis at få vores hjælp. Hos Kitchn.dk sidder vores indretningseksperter klar til at tegne og udregne et tilbud på lige netop dit projekt. På den måde kan du med egne øjne se, hvor flot det faktisk kan blive, og du får ingen overraskelser, for prisen på hvert enkelt køkkenelement står angivet sort på hvidt. Hos Kitchn.dk får du gennemsigtighed og topkvalitet til billige priser.

Det er nemt at få udarbejdet en 3D køkkentegning. Læs bare videre her på siden, og send os dine oplysninger via kontaktformularen nedenfor – så modtager du hurtigt et udkast med din tegning samt priser.


Sådan får du en køkkentegning

Det er hurtigt og nemt at få en køkkentegning med indretningsforslag til dit drømmekøkken. Start med at tage et eller flere billeder af det rum, som du gerne vil have indrettet. Jo flere billeder vi har, jo bedre kan vi se mulighederne i rummet. Er der eksempelvis radiatorer, faldstamme, afløb og installationer, som vi skal være særligt opmærksomme på, så tag også gerne billeder af det.

Derudover beder vi dig medsende cirkamål, så vi kan gøre din køkkentegning så præcis og detaljeret som muligt. Har du allerede gjort dig tanker om, hvilke køkkenbordplader og -skabe du godt kan lide, må du meget gerne inkludere disse oplysninger, og så er der faktisk bare tilbage at sende mailen afsted til info@kitchn.dk. Vores indretningseksperter vil straks gå i gang med at arbejde på din køkkentegning, og du modtager et udkast inden for 24 timer på hverdage.  

Her kan du se eksempler på køkken, bad eller garderobe tilbud

Hos Kitchn.dk er vi stolte af vores yderst konkurrencedygtige køkkentilbud. Det er vi, fordi vi ved, at du samtidig får et køkken i topkvalitet med 30 års garanti. Kan du lide, hvad du ser på din køkkentegning, kan du derfor trygt handle hos Kitchn.dk.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven