Få gratis tegning og tilbud på dit projekt

Hvad enten du drømmer om et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller en ny garderobe, så er det gratis at få vores hjælp. Hos Kitchn.dk sidder vores indretningseksperter klar til at tegne og udregne et tilbud på lige netop dit projekt. På den måde kan du med egne øjne se, hvor flot det faktisk kan blive, og du får ingen overraskelser, for prisen på hvert enkelt køkkenelement står angivet sort på hvidt. Hos Kitchn.dk får du gennemsigtighed og topkvalitet til billige priser.

Det er nemt at få udarbejdet en 3D køkkentegning. Læs bare videre her på siden, og send os dine oplysninger via kontaktformularen nedenfor – så modtager du hurtigt et udkast med din tegning samt priser.Kan du ikke se vores formular?

KLIK FOR KONTAKTFORMULAR

Processen fra ende til anden

Det er hurtigt og nemt at få en køkkentegning med indretningsforslag til dit drømmekøkken.  Udfyld formularen ovenfor, så kommer du godt i gang.


1. Beskriv dit projekt


Hvad drømmer du om? Hvordan er din smag? Hvad er dit budget? Den slags oplysninger hjælper os til at designe og tegne en løsning, der matcher dine drømme. Hvis du allerede har kig på nogle bestemte låger eller bordpladetyper, må du meget gerne skrive hvilke. Du er også velkommen til at medsende billeder og links til løsninger, du godt kan lide.

2. Tag billeder


Tag et eller flere billeder af det rum, vi skal hjælpe dig med at indrette. Jo flere billeder, vi har – desto mere præcist kan vi se mulighederne i rummet. Skulle der være vigtige detaljer som for eksempel faldstamme, radiator, afløb, installationer og lignende, må du meget gerne medsende billeder af dem også.

3. Tag mål


Skriv gerne nogle mål. Det giver os bedre mulighed for at gøre vores tegningerne præcise og detaljerede. Skulle der mangle en oplysning gør det ikke noget – så skal vi nok henvende os.

Her kan du se eksempler på køkken, bad eller garderobe tilbud

Hos Kitchn.dk er vi stolte af vores yderst konkurrencedygtige køkkentilbud. Det er vi, fordi vi ved, at du samtidig får et køkken i topkvalitet med 30 års garanti. Kan du lide, hvad du ser på din køkkentegning, kan du derfor trygt handle hos Kitchn.dk.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven