Få gratis tegning og tilbud på dit projekt

Hvad enten du drømmer om et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller en ny garderobe, så er det gratis at få vores hjælp. Hos Kitchn.dk sidder vores indretningseksperter klar til at tegne og udregne et tilbud på lige netop dit projekt. På den måde kan du med egne øjne se, hvor flot det faktisk kan blive, og du får ingen overraskelser, for prisen på hvert enkelt køkkenelement står angivet sort på hvidt. Hos Kitchn.dk får du gennemsigtighed og topkvalitet til billige priser.

Det er nemt at få udarbejdet en 3D køkkentegning. Læs bare videre her på siden, og send os dine oplysninger via kontaktformularen nedenfor – så modtager du hurtigt et udkast med din tegning samt priser.


Sådan får du en køkkentegning

Det er hurtigt og nemt at få en køkkentegning med indretningsforslag til dit drømmekøkken. Start med at tage et eller flere billeder af det rum, som du gerne vil have indrettet. Jo flere billeder vi har, jo bedre kan vi se mulighederne i rummet. Er der eksempelvis radiatorer, faldstamme, afløb og installationer, som vi skal være særligt opmærksomme på, så tag også gerne billeder af det.

Derudover beder vi dig medsende cirkamål, så vi kan gøre din køkkentegning så præcis og detaljeret som muligt. Har du allerede gjort dig tanker om, hvilke køkkenbordplader og -skabe du godt kan lide, må du meget gerne inkludere disse oplysninger, og så er der faktisk bare tilbage at sende mailen afsted til info@kitchn.dk. Vores indretningseksperter vil straks gå i gang med at arbejde på din køkkentegning, og du modtager et udkast inden for 24 timer på hverdage.  

Her kan du se eksempler på køkken, bad eller garderobe tilbud

Hos Kitchn.dk er vi stolte af vores yderst konkurrencedygtige køkkentilbud. Det er vi, fordi vi ved, at du samtidig får et køkken i topkvalitet med 30 års garanti. Kan du lide, hvad du ser på din køkkentegning, kan du derfor trygt handle hos Kitchn.dk.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven