Køkken i forskellige prisgrupper

Det kan være svært at overskue, hvad man egentlig kan få for pengene, når man køber nyt køkken på nettet - for hvad koster et nyt køkken egentlig? Og kan jeg få et fedt køkken efter mine ønsker med et lavt budget?

Hos Kitchn.dk har vi forsøgt at gøre det nemmere for dig. Vi har tegnet en række køkkener i forskellige prisgrupper, som kan give dig et overblik over dine muligheder. Uanset størrelsen på dit rum og uanset om du har et mindre eller et stort budget, så kan du finde et lækkert køkken hos Kitchn.dk.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores konsulenter og få en gratis tegning.


Alle priser nedenfor er vejledende priser inkl. moms. Priserne er inklusiv bordplade, vask, affaldsspand og bestikindsats.Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte og udgåede varer.

Cleveland sort eg - 14.800 kr.


Et stilrent kvalitetskøkken med personlighed. Et køkken behøver ikke nødvendigvis at være stort for at rumme mange muligheder. Dette elegante køkken er ikke stort, men det rummer plads til både integreret opvaskemaskine, skuffeskab med fuldudtræk og plads til at vaske af og tilberede mad på begge sider af vasken. Derudover er der god afstillingsplads på begge sider af kogepladen. De lave overskabe er med til at give ekstra opbevaringsplads samtidig med at køkkenet forbliver let og åbent.

Dette køkken er lavet i Cleveland sort eg, der er en 19 mm. spånplade med synkronmelamin. Synkronmelamin betyder, at strukturen i melaminen følger åretegningerne, hvilket gør overfladen meget naturtro. Der er brugt integrerede frisider på både overskabe og underskabe, så hele køkkenet får det flotte sorte look.

Bordpladen er en sort laminatbordplade, der både er utrolig slidstærk og let at vedligeholde. Dette er kombineret med sort Tectonite nedfældningsvask og sort armatur fra Cassøe (inkl. i prisen). Alle de sorte elementer er med til at skabe et helt stilrent, sort køkken. Den sorte farve kan dog nemt blødes op med naturelementer og farver på vægge og gulve.

Du kan få dette flotte Cleveland sort eg køkken for KUN 14.800 kr.

Du kan besøge vores inspirationsunivers for at se flere designs med Sort Cleveland og andre inspirerende køkken og bad løsninger. Du kan også KONTAKTE vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING der er tilpasset dit rum og dine ønsker.


Sebring hvid/stål - 18.000 kr.


Et lille bykøkken fortjener også at blive behandlet med kærlig hånd. På trods af ofte trange rum i små by-lejligheder, så kan køkkenet godt blive både lækkert og med masser af opbevaringsplads.

I dette køkken er der brugt ekstra høje højskabe og overskabe for at udnytte højden i rummet. Derudover er der sokkelskuffer i soklen, der er optimalt til opbevaring af bøtter og bageplader, som man kun sjældent bruger.

Fronten er Sebring hvid med gribelister i stål, der giver køkkenet et råt look samtidig med at de rene linjer bevares. Dette er kombineret med en laminatbordplade i beton look, der fuldender det rå udtryk i køkkenet.

Du kan få dette Sebring bykøkken for KUN 18.000 kr.

Du kan KONTAKTE vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING der er tilpasset dit rum og dine ønsker.


Daytona hvid - 22.750 kr.


Skal dit køkken være lyst og åbent - så er dette design en god mulighed for dig. De hvide fronter og den elegante hvide bordplade er en flot kombination og et stilsikkert valg.

Fronten er Daytona 800, som er en hvid UV-lakeret 19 mm spånplade med melamin. Den malede overflade gør frontem nem at rengøre og vedligeholde i en travl hverdag. På kanten i toppen af fronten er der monteret et Trivento greb, der giver et stilrent udtryk, er let at rengøre og beskytter mod slag i den øverste kant. Bordpladen er en 30 mm hvid laminatbordplade med ABS kant - en slidstærk og behagelig overflade at arbejde på. Vasken er en Franke stålvask og  bl. batteriet er fra Cassøe og kan betjenes med en hånd. Bl. batteriet er inkluderet i prisen.

Køkkenøen med den elegante bar-løsninger giver ekstra meget bordplads samtidig med at der bliver plads til at børnene kan hjælpe til i køkkenet, lave lektier, spise morgenmad og meget mere. I køkkenet finder du desuden opvaskemaskine og køleskab, der er flot integreret med Daytona fronterne. Dette giver køkkenet et stilrent udtryk, hvor stort set alle fronter er identiske.

Dette elegante Daytona køkken kan du få for KUN 22.750 kr.

Du kan læse mere om modellen Daytona hvid i modeltypeoversigten og vores andre modeller.
Du kan KONTAKTE vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING der er tilpasset dit rum og dine ønsker.


Cleveland grå eg - 26.700 kr.


Et køkken med en køkken-ø kan være det perfekte valg i et lidt større køkken, hvor man gerne vil have ekstra bordplads og gode arbejdsmuligheder. Køkkenøen åbner køkkenet op og giver et lækkert samtale-rum, hvor der er plads til alle og alle kan være med.

Til dette køkken er der valgt fronter i Cleveland grå eg, som er en 19 mm spånplade med synkronmelamin. Med synkronmelamin følger strukturen i melaminen åretegningerne, så fronten bliver helt naturtro. Den flotte Cleveland grå eg front giver et lyst og naturtro køkken. De gråtonede fronter står i flot kontrast til den hvide laminatbordplade, de hvide korpus-sider og den hvide sokkel, hvilket er med til at give køkkenet ekstra liv og lys.

Køkkenet er lavet med fokus på skuffer, åbenhed og overblik. Grebene er modellen Formia, som monteres øverst på lågens kant. Det er ikke alene er et enkelt og elegant greb, men det beskytter også lågen mod slag på kanten.

Du kan få dette flotte Cleveland grå eg køkken til KUN 26.700 kr.

Du kan KONTAKTE vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING der er tilpasset dit rum og dine ønsker.


Sebring hvid/sort - 30.000 kr.


Den samme opstilling - men med en anden front. Lågevalget kan gøre en verden til forskel i dit køkken, hvor to helt ens opstillinger giver to helt forskellige udtryk pga. lågevalget.

I denne opstilling er køkkenet lavet i den flotte Sebring hvid med sorte gribelister, der giver en flot kontrast til det ellers hvide køkken. Sebring er en 19mm MDF plade med mat hvid folie, der laves med både sorte, hvide og alu gribelister, så du kan tilpasse den efter dine ønsker. Fronten er som udgangspunkt 3-delt på alle skabe, så 3-skuffe-looket bevares i hele køkkenet.

Ovnen har fået en praktisk placering i det ene højskab, hvor den er placeret i god arbejdshøjde. Både køleskab og opvaskemaskine er flot integreret bag fronterne, så alle fronter i køkkenet er ens.

Du kan få det elegante Sebring hvid/sort køkken for KUN 30.000 kr.

Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter og få en gratis tegning.


Cleveland natur eg/Cleveland sort - 45.000 kr.


En kombination af låger, der giver et elegant og personligt køkken. Her er det Cleveland natur eg fronter kombineret med tilbehør i Cleveland sort samt sorte Kvadro greb - for at give et kontrastfyldt design.

Der er brugt både skabe og skuffer i dette L-køkken for at udnytte rummet optimalt og give de bedste opbevaringsmuligheder. Hjørneskabet er med det elegante Lemans-udtræk, der giver nem adgang til de ting, der står inderst i skabet. Køleskab og opvaskemaskine er flot integreret i køkkenet bag Cleveland natur fronterne. Derudover er de 2 ovne placeret i god arbejdshøjde i højskabene.

Bordpladen er 28 mm massiv sort-olieret eg, der giver køkkenet et flot finish. Der er god arbejdsplads ved bordpladen mellem kogepladen og vasken, der er en sort underlimet vask fra Franke.

Få dette elegante køkken til KUN 45.000 kr.

Du kan KONTAKTE vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING der er tilpasset dit rum og dine ønsker.


Madison hvid - 55.000 kr.


Et moderne, romantisk køkken i Madison hvid, der leder tankerne hen mod landlig idyl. Madison fronterne er 18 mm MDF med mat hvid folie og flotte udskæringer.

Der er primært brugt skuffersektioner i køkkenet, og opvaskemaskine og køleskab er flot integreret bag de hvide Madison fronter. Bemærk den spændende detalje med glatte skuffefronter i toppen af skuffeskabene. De elegante knop-greb er med til at understøtte det romantiske look i køkkenet.

Bordpladen er en massiv egetræsplade med klar lak, der er med til at give køkkenet det lyse og åbne finish. Der er kun brugt højskabe og overskabe på den ene væg i køkkenet, hvilket giver et åbent look samtidig med at pladsen bliver brugt optimalt med gode opbevaringsmuligheder.

Du kan få dette romantiske Madison køkken for KUN 55.000 kr.

Du kan besøge vores inspirationsunivers og se flere løsninger i den romantiske landstil.
Du kan også KONTAKTE vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING der er tilpasset dit rum og dine ønsker.


Washington/Orlando hvid eg - 98.900 kr.


Det eksklusive U-køkken i højeste kvalitet. I dette køkken er der ikke sparet på noget. De elegante Washington skuffefronter i massiv eg med hvidpigmenteret toplak er et perfekt match med Orlando fronterne i hvid højtrykslaminat med hvidpigmenterede egetræskanter.

Bordpladen er en 12 mm Coretop med usynlige samlinger og underlimet stålvask. Coretop er et solid surface-materiale, der giver en utrolig flot bordplade med silkeblød, ensartet overflade. Det er en gennemfarvet plade, hvor småridser og hak kan poleres væk uden synlige spor, så bordpladen altid fremstår som ny.

Der er primært brugt skuffe-sektioner med soft-push, da skufferne giver det bedste overblik over indholdet i køkkenet. Der er skuffer på begge sider af den 3 meter lange, åbne sektion med Washington fronterne, hvilket giver ekstra god arbejdsplads på bordet. Med soft-push er det nemt at åbne skabe og skuffer, da det kun kræver et let tryk på kanten at fronten. Dette betyder også, at der ikke er nogen synlige greb på fronterne.

Du kan få dette eksklusive køkken for KUN 98.900 krFlere kvaliteter

Hos Kitchn kan du få køkkener i mange prisklasser. Selvom du vælger en af vores billigste løsninger kan vi stadig stå 100% inde for kvaliteten af dit nye køkken. Vælger du et køkken til en højere pris, får du materialer med en højere finish og flere detaljer end i de helt billige køkkener. Du vil dog altid få et køkken, der holder sig i topform i mange år fremover.

Uanset dit budget kan vi finde et kvalitetskøkken, der matcher den pris, du har tænkt dig. Husk også, at du får 30 års garanti på alle skabe, skuffer, fronter og hængsler - fordi de holder 100%

Du kan KONTAKTE vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING der er tilpasset dit rum og dine ønsker.

Ved du præcist hvilke elementer du skal bruge, så kig nærmere her.TIL TOPPEN


KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven