Køkken Inspiration

Hos Kitchn.dk kan du få inspiration til et lækkert køkkendesign. Det kan nemlig godt være overvældende med de mange valgmuligheder, du bliver stillet overfor, når du ønsker at købe nyt køkken. Derfor har vi her på siden samlet en række af vores mest populære køkkendesign, som du kan se i rigtige miljøer. Vi håber, at vores køkken inspiration hjælper dig videre, og har du brug for vores hjælp, sidder indretningseksperter hos Kitchn.dk klar til at vejlede dig om alt fra materialevalg til de nyeste løsninger.

Moderne køkken med kontrast - hvid Sebring med sorte gribelister

Dette køkken er designet til den moderne børnefamilie - her er plads til den daglige madlavning, hvor hele familien kan være med i køkkenet på samme tid. Køkkenet er bygget op med tanke på samvær og god fordeling af arbejdsområderne, så det er både praktisk og funktionelt at lave mad i.  

Øen er lavet med praktiske siddepladser, hvor børnene kan lave lektier eller spise morgenmad, mens de voksne er i køkkenet. Når der er gæster, kan de sidde og nyde et glas, mens de sidste forberedelser til måltidet skal laves.

Med Sebring modellen har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige farver gribelister, der giver køkkenet 3 forskellige looks. Du kan vælge gribelisterne i hvid, sort eller stål. I dette køkken giver de sorte gribelister en flot kontrast til de hvide fronter - og det matcher flot med den mørke bordplade og det mørke gulv.

Kunne du tænke dig at få et flot moderne køkken som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.Minimalistisk køkken - Cleveland sort

Minimalistisk køkken i Cleveland sort, som er en trendy front med mærkbar træstruktur. Fronterne er meget hårdføre og kan tåle den daglige brug. Køkkenet er indrettet i en åben planløsning, og det er derfor designet til nærmest at fremstår som et møbel i rummet. Både  emhætte og opvasker er derfor integreret bag låger, så man bibeholder illusionen af et møbel.

Køkkenet er indrettet med fokus på praktik og æstetik. Selvom køkkenet er lille, er der tænkt over hvor alt skal anvendes og opbevares. Lågerne i topskabene er tophængte i et Aventos beslag, hvilket øger tilgængeligheden og brugsværdien. Skufferne er med soft close og fuldudtræk, som sikre fuldt overblik over indholdet i skufferne.

Bordpladen er en 30 mm mørke grå laminat i skifer-look med en sort underlimet Tectonite vask.


Kunne du tænke dig at få et trendy køkken i stil med Cleveland sort som dette?

LAD OS TEGNE DIT NYE KØKKENHvidt køkken til dagligdagen - Daytona hvid

Minimalisktisk køkken til den moderne nordiske livsstil. Dette køkken er designet til hverdagen med god arbejdsplads og plads til socialt samvær. Køkkenet er lavet i Daytona hvid med integreret køl/frys samt opvaskemaskine.

Den hvide model 800 Daytona er en lakeret front med silkeglat overflade, som er nem at gøre ren. Grebet er et Formia greb, som monteres på kanten af lågen og derved både giver et stilrent design til køkkenet og beskytter toppen af lågen mod slitage.

Bordpladen er en klassisk hvid laminatbordplade som er utrolig slidstærk og nem at vedligeholde. Bordpladen på øen er lavet i ekstra dybde, hvilket giver praktiske siddepladser på den ene side af øen.

Kunne du tænke dig at få et flot køkken som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
Shaker Køkken med brede topskabe - Houston Hvid Satin

Klassisk shaker stil med vedligeholdelsesvenlig overflade. Fronten er konstrueret i en ubrudt satinhvid plade, der ligner en traditionel rammelåge. Der er valgt brede køkkenskuffer til opbevaringen.

Emhætten over den brede kogezone er indbygget i overskabene. Lågerne på overskabene er tophængslede, hvilket letter tilgængeligheden og brugsværdien. Der er valgt en skydedørsløsning i køkkenet, hvilket giver oceaner af hylde- og skabsplads.

Ovnen er indbygget og flankeret af indbygget køleskab og fryser. Mikroovnen er skjult over ovnen bag en låge med liftbeslag. Den brede laminatbordplade er med underlimet stålvask og et master chef blandingsbatteri. Bordpladen ved væggen er udført i lys beton.

Kunne du tænke dig at få et flot køkken i shaker stil som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.Enkelt køkken - Plano Hvid

Enkelt og robust køkken med slagfast melamin overflade og stærk ABS kant. Plano er en attraktiv og prisbillig løsning, som med sit neutrale look altid vil være pænt og moderne. Funktionaliteten er i top med kvalitetshængsler og lågedæmpere samt skuffer med fuldt udtræk og softclose i europæisk topkvalitet.

Der er arbejdet med en mørk bordplade og sokkel samt et fritstående køleskab i sort, der matcher flot til resten af køkkenet. Opvaskemaskinen er med en børstet stålfront ligesom den frithængende emhætte. Vasken er underlimet, hvorved bordpladen er hygiejnisk uden samlinger og kanter. Blandingsbatteriet er et højt Hans Grohe Focus.

Med sit enkle og tidløse design er dette køkken samlet set et godt designet køkken til en konkurrencedygtig pris med alle de lækre deltaljer på plads.

Kunne du tænke dig en enkel og robust køkkenstil som her?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på dit nye køkken.Gråt Plano køkken med Clic Cubes

Smukt designerkøkken med enkle og gennemgående linjer i en lys grå farve. Valget af den lysegrå farve bryder med mange års tradition med hvide køkkener – uden at køkkenet bliver mørkt og tungt af den grund. Det giver køkkenet karakter og tilstedeværelse uden at dominere det store lyse køkken-alrum.

Der er valgt overskabe og højskabe i ekstra højde, så al pladsen op mod loftet er udnyttet. Det giver dig både praktisk plads og forhindrer ”skidtsamleren” i mellemrummet op mod loftet. Skuffesektionerne er lavet med to dybe skuffer, som giver et eksklusivt og roligt udseende. Bag de øverste skuffer gemmer der sig indvendige skuffer til bestik, krydderier, knive og andet køkkengrej.

I køkkenet er der monteret et køleskab med vanddispenser og en højt placeret indbygningsovn – begge med stålfronter. Bordpladen er en hvid retkantet laminatbordplade, som matcher designet flot. Vasken er en Intra Juvel Nemo granitvask.

Køkkenet er yderligere udstyret med 7 Clic Cubes i forskellige modefarver. Den asymmetriske montering giver både en lethed og kontrast til det meget vinkelrette køkken

Kunne du tænke dig et køkken-alrum ligesom dette?

LAD OS TEGNE DIT NYE KØKKENKøkken med kogeø - Dallas Hvid Satin

Moderne skandinavisk design hvor den silkeglatte overflade er markeret med en udfræst ramme under den heldækkende og slidstærke folie. Det store køkkenbord med vask og kogezone er udelukkende bygget op med dybe skuffer i enten 80 eller 40 cm bredde. I flere af de øverste skuffer er der monteret indvendige skuffer med lækker Orgaline indretning – såsom bestikindretning og krydderiindsats.

Den integrerede opvaskemaskine har en sammensat front af to skuffefronter, så linjerne forløber ubrudt gennem hele køkkenet. Induktionskogesektionen er placeret på tværs for enden af køkkenbordet, så bordpladsen optimeres. Emhætten er en Heaven 100X fra Eico.

Højskabs-sektionen rummer to ovne, en espressomaskine med varmeskuffe og et integreret køle/fryseskab. Bagerste højskab indeholder et tandem højskabs-udtræk, som giver fantastik overblik over indholdet af skabet, samtidigt med at det kan rumme hele 85 kg varer. Der er skabt et reolrum over ovnene og espressomaskinen, som giver lethed til væggen.

Bordpladen er lavet i 20 mm kraftig hvid solid color laminat, hvilket er et yderst konkurrencedygtigt materiale sammenlignet med for eksempel Corian. Den underlimede vask er en hvid Silgranit vask monteret med Hans Grohe AX Citterio blandingsbatteri.

Kunne du tænke dig et Dallas køkken som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.Køkken i støvet grøn med åbne reoler - model New York

Stort, moderne køkken hvor malede fronter er kombineret med åbne reoler, sokler og frisider i sandfarvet træstruktur. Her har pladsen virkelig været til stede for at skabe et overdådigt køkken. Der er lagt vægt på et stort funktionelt køkken, hvor der kan tilberedes mad i større mængder.

Der er et stort L-formet bordarrangement med underlimet stålvask. Bordpladen – som er fremstillet i 30 mm laminat – har dobbelt bredde ud mod opholds- og spise-afdelingen, hvorved der både er plads til at tilberede og anrette maden på det samme bord. Den 90 cm dybe niche på bagvæggen udgør en bred kogezone. Der er monteret jalousiskabe på bordpladen, så køkkenet hurtigt ser rent og ryddeligt ud efter brug – samtidigt med at alt er lige ved hånden.

Vekselvirkningen mellem åbne reoler og lukkede skuffer og skabe giver hele designet en lethed. I den brede højskabssektion er der fundet plads til indbygget kaffemaskine, pyrolyseovn samt kombiovn mellem de to integrerede køle- og fryseskabe.

Konsekvent er der brugt skuffesektioner med to dybe skuffer for at give flotte designmæssige linjer. Funktionaliteten er fortsat i top med en indvendig skuffe over den øverste dybe skuffe. De indvendige skuffer er monteret med praktiske gummigreb, som letter den daglige brug. Selve køkkenet er udstyret med 32 cm brede Neat greb, som både er elegante, praktiske og hygiejniske.

Kunne du tænke dig et madværksted som dette?

LAD OS TEGNE DIT NYE KØKKENHvidt køkken - Grebsfrit design model Boston

Spændende indretning af et U-køkken med grebsfrie fronter. Fronterne er mathvid lakerede og derfor særdeles holdbare. Bemærk hvordan gribesporerne i køkkenet giver flotte designmæssige linjer. Ovn og mikroovn er begge synligt indbygget i dette køkken. Ved siden af ovnene er der integreret køle- og fryseskab.

Den væghængte emhætte i børstet stål er det eneste, som sidder på væggen i dette køkken. Den udgør en fin helhed sammen med køkkenets sokkel i børstet stål. Soklen er her udnyttet med to sokkelskuffer placeret under den brede kogezone. Den FSC-certificerede bordplade er i 30 mm massivt bambus med påsat sarg, så det visuelle indtryk er en 60 mm massiv bordplade.

Kunne du tænke dig at få et elegant grebsfrit køkken i model Boston som her?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.Grebsfrit køkken - Boston Stone Ash

Minimalistisk designet køkken i gråtonet ask (stone ash) med grebsfrie skuffer og låger. Ovefladen er den nye og banebrydende synkron melamin, hvor åretegningerne i træet gengives 100% med en mærkbar struktur på overfladen. Det giver en meget naturtro overflade - men med melaminens holdbarhed og hygiejnefordele.

Køkkenet er indrettet i L-form langs to af multirummets vægge, hvorved ”madværkstedet” med masser af arbejdsplads og ergonomi blender i med rummets øvrige indretning. Der arbejdes primært med to dybe skuffer pr. sektion, hvilket giver et meget roligt og elegant design med rene og få linjer.

De dybe skuffer med softclose er udstyret med høje rælingsstænger og en rationel indretning, så opbevaringspladsen udnyttes optimalt. Der er monteret indvendige skuffer bag den øverste dybe skuffe, som giver samme plads til bestikindsatse, krydderi-indsatse og andre småting, som ved den traditionelle skuffesektion med 1 lav og 2 dybe skuffer.

Køkkenet rummer en 80 cm bred induktionskogezone med en bred væghængt emhætte over – begge dele fra AEG. Desuden er der indbygget pyrolyseovn (ligeledes fra AEG). Opvaskemaskinen er integreret ved siden af vaskearrangementet. Bordpladen og toppladen på det halvhøje medioskab er en elegant 20 mm hvid laminat med reflekseffekter, som giver et fantastik eksklusivt look, når lyset falder på bordpladerne. Hen over vaskearrangementet er der en smal række frithængende overskabe med lyseblå lakerede fronter. Disse er udstyret med push-beslag, så den grebsfrie stil fastholdes.

Kunne du tænke dig et grebsfrit køkken med naturlig charme og varme som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.Køkken i hvid højglans - Chicago

Stilrent hvidt højglanskøkken med stålgreb og flotte grå kontrastelementer. Der er rene linjer i køkkenet, da der under hele køkkenbordet kun er anvendt skuffemoduler med 3 køkkenskuffer. En integreret opvaskemaskine gemmer sig også bag en 3-delt front, så illusionen i køkkenet er komplet.

Overskabene er tophængslede og monteret forskudt sammen med et par åbne reoler i grå træstruktur. Dette giver et fantastisk spil i køkkenet. I nichen med højskabe sidder en integreret ovn ved siden af et integrerede køleskab. Det hvide højglanslook er også her brudt af en enkelt reol i den grå kontrastfarve.

Bordpladen er en 38 mm tyk laminatbordplade i mørk beton. Kogezonen er nedfældet i bordpladen ligesom vasken er underlimet. Det giver en helt glat og hygiejnisk bordplade.

Kunne du tænke dig at få et stilrent køkken i Chicago højglans som dette?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.Romantisk landkøkken - Madison Hvid

Romantisk landkøkken med mathvid overflade. Fronterne er rengøringsvenlige og produceret uden samlinger. Nostalgien er gennemført med antik sorte køkkengreb. Der er leget med alle de klassiske køkkendetaljer: blanding af låger og skuffer, diagonalt hjørneskab, glasvitriner, bordskabe og gesimslister.

Opvaskemaskine og køleskab er integreret og skjult. Hjørneskabet indeholder en praktisk hjørnekarrusel med trådkurve. Skufferne er udstyret med indsatse, som giver overskuelighed og orden. Bordpladen er i praktisk og hygiejnisk laminat i lyst egelook. Den underlimede antracitgrå Silgranit vask kombineret med det nostalgiske køkkenarmatur fuldender køkkenet.

Kunne du tænke dig at få et romantisk Madison køkken i stil med dette?Hvidt køkken model Chicago

Moderne og enkelt køkken i glat hvid overflade. Et enkelt design med et bredt køkkenbord i mørk antracit limestone laminat. Den underlimede stålvask og det moderne blandingsbatteri udgør en helhed sammen med bordpladen.

Der er skabe til opbevaring ud mod spisebordet, og skabspladsen er yderligere udvidet med aluvitriner med mat glas. Aluvitrinerne er udstyret med push-beslag, så de åbner ved et let tryk.

I selve køkkenet er det de brede køkkenskuffer, der er dominerende – kombineret med en enkel hjørneløsning. Der er monteret dobbelt ovn i køkkenet og på hver side af ovnene er der integreret henholdsvis køl og frys. Bemærk reolpladsen over ovnene samt de to tophængte overskabe.

Der er anvendte bøjlegreb i varierende brede, så de matcher frontens bredde. Soklen er i børstet aluminium.

Kunne du tænke dig et moderne og samtidig enkelt køkken i sikker stil som her?Design køkken model Washington & Orlando

Luksuriøst køkken i typisk skandinavisk design. Køkkenet er udført i en kombination af hvidpigmenteret, massivt egetræ og hvidt højtrykslaminat. I dette køkken er der tydeligt lagt vægt på et effektivt madværksted, hvor den indbyggede ovn, den store nedfældede induktionskogezone og det integrerede køleskab er placeret på linje med et godt og regulært arbejdsbord imellem.

Al opbevaring i køkkenet er samlet bag de store skydedøre. Dette giver en effektiv brugssituation, da den travle kok ikke skal kante sig forbi almindelige låger men blot gribe direkte ind på hylden efter ingredienserne – en kraftig reference til det professionelle køkken.

Ved siden af vasken er der placeret et smalt udtræksskab med højtplacerede affaldsspande. Affaldssorteringen sker derfor lige ved kilden og i en ergonomisk rigtig stilling.

Bordpladen er produceret i børstet rustfrit stål med vasken (en Lavabo Nexus 50) svejset i bordpladen. Mere hygiejnisk og slidstærk bordplade findes ikke. Den børstede stålsokkel matcher bordplade og de matte greb. Der er integreret opvaskemaskine, og blandingsbatteriet er et Hans Grohe Focus E3 Steel.

Kunne du tænke dig et luksuriøst køkken med stilsikkerhed som her?Shaker køkken - Houston Stone Grey

Et elegant køkken med flotte lyse elementer i stone grey og høj brugervenlighed. Køkkenet har flotte fyldningslåger i shaker stil med slidstærk folie og elegante apoteker greb. Bordpladen er i 3 cm stål, der giver optimale arbejdsbetingelser – en både hygiejnisk og slidstærk bordplade. Under bordpladerne finder du primært lækre skuffer, der giver nem adgang til dine redskaber. Derudover er der lave overskabe og tophængslede topskabe, der udnytter højden optimalt.

Ø-miljøet tilbyder en flot kontrast til de lyse farver med kombinationen af den mørke, massive wenge bordplade på 4 cm og en stålbordplade. Vasken med aflægningsbakke er svejset fast i stålbordpladen (ingen synlige samlinger), hvilket gør vaskeområdet nemt at rengøre. Ø-miljøet har en flot fingertappet bro, der giver et lækkert samlingspunkt i køkkenet.

Køkkenet er udstyret med indbygget ovn samt køleskab, fryser og vinkøler, der er hævet op på sokkel. Dette giver dig den mest ergonomisk korrekte arbejdsstilling.

Kunne du tænke dig et elegant køkken, der kombinerer de mørke og lyse farver?Køkken inspiration for enhver smag

Hos Kitchn.dk finder du køkken inspiration i alle stilarter. Det kan forhåbentlig hjælpe med at spore dig ind på, hvilken køkkenstil du bedst kan lide - eller inspirere dig til et kigge nærmere på et køkkendesign, som du måske ikke selv havde forestillet dig. Der er nemlig ikke noget rigtigt og forkert, når det gælder køkkendesign. Det handler udelukkende om, hvad du drømmer om.

Er du til minimalistiske køkkener med grebsfri underskabe, kan du for eksempel kigge nærmere på et køkkendesign som Boston eller Denver Bianco. Er du mere interesseret i vores rustikke og romantiske køkken inspiration, kan du med fordel vælge et køkkendesign som Madison med hvide fronter. Vælg en blanding af køkkenlåger, skuffer og vitrineskabe, og fuldend nostalgien med antik sorte greb.

Mulighederne er mange hos Kitchn.dk, og fælles for den køkkeninspiration, du ser her på siden, er selvfølgelig, at køkkenerne kan udformes efter lige præcis dine ønsker og behov.

Køkkendesign med 30 års garanti

Har vores køkkeninspiration vakt din interesse, og har du fundet et køkkendesign, som ville passe flot ind hjemme hos dig? Så kan du glæde dig over, at Kitchn.dk tilbyder Danmarks bedste køkkengaranti. Vi vil gerne gøre det nemt, hurtigt og sikkert at bestille nyt køkken på nettet, og netop derfor tilbyder vi 30 års garanti på alle egenproducerede skabe, fronter, hængsler og skuffer.

Det tilbyder vi, fordi vi kender kvaliteten af vores køkkendesign, og skulle det uheldige ske, at du modtager et køkken med fabrikationsfejl, er garantien din sikkerhed for, at du kan få et fejlfrit køkken. Vidste du i øvrigt, at Kitchn.dk producerer langt størstedelen af sortimentet på vores fabrik i Aulum, Midtjylland? På den måde kan vi sikre os, at du får dansk design til de bedst mulige priser.

Få mere køkken inspiration på Kitchn.dk

Har du brug for mere køkkeninspiration? Du er altid velkommen til at gå på opdagelse her på webshoppen, hvor vi har samlet alt fra køkkenskabe og bordplader til indvendigt skabstilbehør. Du kan også få udarbejdet en 3D tegning med dit foretrukne køkkendesign og på den måde se, hvordan det nye køkken vil se ud hjemme hos dig. Det er gratis og uforpligtende, og det eneste, vi skal bruge, er cirkamål på rummet og et par kommentarer med dine ønsker. Så vender indretningseksperter fra Kitchn.dk hurtigt tilbage med køkken inspiration til lige netop dit køkken.

Med tegningen følger selvfølgelig et uforpligtende tilbud, og vælger du at bestille dit nye køkken hos Kitchn.dk, får du gratis levering i hele Danmark.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven