Lavt badunderskab med 2 låger

Lavt badunderskab med 2 låger
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 808,00Antal
   På lager
Varenummer: BU57X2-
Lavt underskab til bad

2 stk. låge H:572 mm
1 stk. flytbar hylde
Hvidt korpus/skab m. fuld kantning
Indbygget skjult ophæng
Blum clip-on hængsler
Skabshøjde 576 mm
Skabsdybde 450 mm (m. låger 470 mm)
Skabet lagerføres

Fåes i skabsbredde 600, 800 og 1000mm som altid leveres m. 2 låger

SE MODELTYPER HER!

Vi mener at..
Vores mest almindelige badunderskab til badeværelset. Her er der plads til alt det der skal bruges umiddelbart under bordpladen og tæt ved vasken. Skabet kan uden problemer monteres alene men bruges oftest sammen med andre underskabe i et badmiljø. Vær obs på at alle bredder over 600 mm leveres med to låger, dette for at lette adgangen til skabet. Overvej at købe dæmpere til hængslerne for at undgå smæklyde fra lågerne, og måske endda en ekstra hylde for at lette sorteringen i skabet.
Andre har også købt
Lavt underskab bad
Lavt underskab bad
DKK 549,00
Lavt underskab bad m. skuffer
LAVA badvask i sort mat marmor - 82 cm
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven