Se hvad du kan spare ved at købe køkken på nettet!

Hvad koster et køkken hos Kitchn.dk?


Som udgangspunkt hænger størrelse og pris  sammen. Dit nye køkken behøver dog ikke koste i omegnen af en finanslov, bare fordi rummet er stort, og du skal bruge mange elementer.

Du kan spare mange penge ved at være bevidst om dit materialevalg. Du kan også overveje, om dit køkken skal være med skuffeskabe eller hyldeskabe, da skuffeløsninger ofte bliver mere bekostelige. Det er en god og nem måde at mindske prisen på dit nyt køkken.

Dette stilrene kvalitetskøkken koster eksempelvis KUN KR. 14.800,- vejledende pris inkl. moms. Køkkenet er lavet med fronter i sort Cleveland, som er 19 mm spånplade med  synkron melamin med træstruktur. Synkron melamin betyder at strukturen i melaminen følger åretegningen. Det gør overfladen meget naturtro.


Bordpladen er en laminatbordplade, som både fåes i mange designs, er meget slidstærk og let at vedligeholde. Vasken er en sort Tectonite nedfældningsvask og armaturet er fra Cassøe - i en overflade der matcher vasken.

Materialevalg til dit køkken

Når du skal vælge materialer til dit køkken, skal du tænke over, hvilke forventninger du har til nye dit køkken. Har du små børn, laver du meget mad, eller spiser mest ude osv.. Alt dette stiller krav til materialevalget i dit køkken.

Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af fronter med forskellige egenskaber - vigtigst af alt er dog, at de alle er lavet til anvendelse  i et `arbejdsområde´ og derfor kan tåle at blive brugt i hverdagen.

Du kan se alle vores fronter i modeloversigten

Materialevalget på bordpladen er også en vigtig  faktorer i et velfungerende køkken - og der findes mange forskellige muligheder. Valget af køkkenbordpladen har også betydning for den samlede pris på køkkenet, så det er vigtigt at få god vejledning om de enkelte materialer.

Køkkenet her er lavet til en børnefamilie, hvor der skal være plads til udfoldelse, samtidig med at materialerne skal kunne stå distancen. Køkkenøen giver mulighed for at børnene kan hjælpe til i køkkenet, lave lektier, spise morgenmad og meget mere.

Fronten er vores nye Daytona 800 model, som er en hvidlakeret 19 mm spånplade med melamin.  Den malede overflade gør den nem at rengøre og vedligeholde i en travl hverdag. Grebet er et Trivento greb monteret på kanten i toppen af lågen. Grebet giver et stilrent  udtryk, er let at rengøre og beskytter lågen mod slag i toppen.

Bordpladen er en hvid laminatbordplade på 30 mm, som er både slidstærk og en behagelig overflade at arbejde på. Vasken er en Franke stålvask, der er kombineret med et bl. batteri fra Cassøe, som kan betjenes med en hånd.

Vejledende pris for dette køkken er KR. 22.750,- inkl. moms.


Du kan læse meget mere om de overvejelser du kan  gøre dig i forbindelse med en køkkenrenovering her.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven