Tegn dit eget projekt

Med vores tegneprogram bestemmer du selv

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være dyrt at skifte ud og renovere i boligen - og det kan derfor være en stor beslutning at foretage denne udskiftning. Men har du gjort forarbejdet rigtigt, så kan investeringen være givet rigtig godt ud, da intelligente løsninger og gennemtænkte detaljer, kan give dig helt nye muligheder i dit hjem.

Køkken, bad, bryggers og garderobe

Det er dog ofte svært at forestille sig, hvordan det præcist vil komme til at se ud, og måske vil du gerne prøve en masse løsninger og små detaljer af, inden du tager den endelige beslutning?

For at imødekomme lige præcis det ønske, har vi lavet en online løsning, hvor du kan tegne dit eget køkken, bad, bryggers eller garderobe. Indsætte skabe, borde og skuffer forskellige steder. Teste forskellige farver og placeringer af de forskellige elementer af, inde du tager den store beslutning.

Vores tegneprogram finder du her og det er 100% gratis at prøve dig frem derinde. Når du er nået frem til lige den kombination, som passer dig og dine behov, så er det også super nemt at bestille dit nye hjemmetegnede design og få det hele leveret lige til døren.

START TEGNEPROGRAM HER

Skydedøre

Vil du gerne have skydedøre i din nye garderobe, i aktivitetsrummet eller på børneværelset? Så kan du også designe din egen skydedørsløsning. Med tegneprogrammet kan du afprøve forskellige løsninger og farver, så du finder netop det look, der passer bedst til dig og dit hjem.

Bemærk: kræver Silverlight

START TEGNEPROGRAM HER

Vi hjælper dig også gerne med tegningerne

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken, så har vi dygtige konsulenter, der kan hjælpe dig helt i mål. Du kommer nemt igang ved at tage et billede af dit nuværende køkken og sende det til os på en mail med et par ord om dine ønsker. Så kontakter vi dig i løbet af 24 timer med et uforpligtende og super godt tilbud.

Læs mere om vores gratis og professionelle tegninger her.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven