Tegn dit eget projekt

Med vores tegneprogram bestemmer du selv

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være dyrt at skifte ud og renovere i boligen - og det kan derfor være en stor beslutning at foretage denne udskiftning. Men har du gjort forarbejdet rigtigt, så kan investeringen være givet rigtig godt ud, da intelligente løsninger og gennemtænkte detaljer, kan give dig helt nye muligheder i dit hjem.

Køkken, bad, bryggers og garderobe

Det er dog ofte svært at forestille sig, hvordan det præcist vil komme til at se ud, og måske vil du gerne prøve en masse løsninger og små detaljer af, inden du tager den endelige beslutning?

For at imødekomme lige præcis det ønske, har vi lavet en online løsning, hvor du kan tegne dit eget køkken, bad, bryggers eller garderobe. Indsætte skabe, borde og skuffer forskellige steder. Teste forskellige farver og placeringer af de forskellige elementer af, inde du tager den store beslutning.

Vores tegneprogram finder du her og det er 100% gratis at prøve dig frem derinde. Når du er nået frem til lige den kombination, som passer dig og dine behov, så er det også super nemt at bestille dit nye hjemmetegnede design og få det hele leveret lige til døren.

Skydedøre

Vil du gerne have skydedøre i din nye garderobe, i aktivitetsrummet eller på børneværelset? Så kan du også designe din egen skydedørsløsning. Med tegneprogrammet kan du afprøve forskellige løsninger og farver, så du finder netop det look, der passer bedst til dig og dit hjem.

Bemærk: kræver Silverlight

Vi hjælper dig også gerne med tegningerne

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken, så har vi dygtige konsulenter, der kan hjælpe dig helt i mål. Du kommer nemt igang ved at tage et billede af dit nuværende køkken og sende det til os på en mail med et par ord om dine ønsker. Så kontakter vi dig i løbet af 24 timer med et uforpligtende og super godt tilbud.

Læs mere om vores gratis og professionelle tegninger her >>
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven