Tilbehør til garderobe

Se de mange muligheder for at tilpasse indmaden i din garderobe med tilbehør, som fuldender din garderobe.
Bredde
Mærker
Sortering

Tilbehøret der fuldender din garderobe

Tilbehør til standard skabe


Hvis du køber ganske almindelige garderobeskabe og selv sammensætter til en garderobe eller køber vores færdige indretninger til montering bag skydedøre, kan du selv tilpasse skabene med tilbehør, så din garderobe kommer til at opfylde dine ønsker til opbevaring.

Tilbehør til opbygning af garderobe


Oftest stilles garderobeskabene direkte på gulvet, og giver derved bedre mulighed for udnyttelse ovenpå skabene. Hvis du ønsker at integrere dine garderobeskabe så de er monteret fra væg til væg kan du monterer en tilpasning, som du skære ned til den bredde som du mangler, for at lukke af mellem skabene og ind til væggen.

Hvis den ene ende eller begge er synlige på din garderobeløsning, kan du montere en gavl udenpå skabet, og dække de skruehuller der er i skabskorpusset i top og bund - så får du en rigtig flot finish.

Tilbehør til opbevaring i din garderobe


Når du skal indrette din garderobe er det en fordel at tage stilling til om du har meget tøj der skal hænges på bøjlestænger, eller om du helst vil opbevarer dit tøj på hylder, så du kan designe din garderobe med en kombination der passer til dine behov. Hvis du selv sammensætter din garderobeløsning af flere standard skabe, så anbefaler vi dig at bruge en bøjlestang og en hylde i toppen, som kan tilpasses til det ?mål? hvor der måske ikke kan stå et skab på standard mål, på den måde får du både en billig og funktionel udnyttelse af din garderobeplads.

Vi har flere forskellige modeller af skuffeudtræk og trådkurve, som du kan montere i vores standard garderobeskabe. Fordelen ved de forskellige udtræksløsninger er at det er en god måde at opbevarer tøj som bl.a. undertøj og halstørklæder. Det er også en fordel at montere trådkurve nederst i skabene, da du kan trække dem helt ud og se hvad der er inderst i dit skab, hvor det oftest er svært at komme til.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*