Badeværelse

Gå glad i bad - en lang række gennemtænkte badmøbler til at skabe det perfekte badeværelse. Vi har løsningerne til ethvert bad, og selvfølgelig også de rigtige badmøbler til dig.

Hos os kan du få dit bad som du ønsker, indret det selv, eller lad os indrette det for dig i lækker 3D , helt gratis - råt og godt!

Vi producerer selv alle vores badmøbler - så du er sikret både god dansk kvalitet, hurtig levering, og ikke mindst lave priser direkte fra fabrikken!

Forrige side12Næste side
Badsæt med 2 låger 60 cm
Badsæt med 2 låger 60 cm
Badsæt med 2 skuffer 60 cm
Badsæt med 2 skuffer 60 cm
Badsæt 2 låger 80 cm
Badsæt 2 låger 80 cm
Badsæt med 2 skuffer 80 cm
Badsæt med 2 skuffer 80 cm
Badsæt med 2 skuffer 100 cm
Badsæt med 2 skuffer 100 cm
Lavt underskab bad
Lavt underskab bad
Lavt vaskeskab bad
Lavt vaskeskab bad
Lavt underskab bad m. skuffer
Lavt underskab bad m. skuffer
Lavt vaskeskab bad m. skuffer
Lavt vaskeskab bad m. skuffer
Lavt underskab bad m. 2 skuffer og indvendig skuffe
Lavt underskab bad m. 2 skuffer og indvendig skuffe
Lavt vaskeskab bad slimline
Lavt vaskeskab bad slimline
Lavt overskab bad
Lavt overskab bad
Overskab bad
Overskab bad
Ekstra højt underskab bad m. låge
Ekstra højt underskab bad m. låge
Højskab bad
Højskab bad
Højskab bad slimline
Højskab bad slimline
Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. skuffer
Højskab bad slimline m. skuffer
Vaskeskab bad
Vaskeskab bad
Vaskeskab bad m. skuffer
Vaskeskab bad m. skuffer
Forrige side12Næste side

Badeværelsesskabe og badmøbler

Det ideelle badeværelse har et roligt udtryk, som giver velvære og afslappede morgener. Med enkle og flotte badmøbler kan du skabe det rolige udtryk, og nye badeværelsesskabe giver plads til både rene håndklæder, tandbørster og familiens øvrige toiletartikler. Så har hverken børn eller voksne heller ikke nogen undskyldning for ikke at holde badeværelset ryddeligt.

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af badeværelsesmøbler og -skabe i vores velkendte kvalitet. Priserne er selvfølgelig også lige så gode, som du husker.

Vælg de rigtige badmøbler


Når du ønsker at opdatere dit badeværelse med nye møbler og skabe, er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? Hvor store badeværelsesskabe er der plads til? Og hvordan skal stilen være? Hos Kitchn.dk behøver du ikke begrænse dig. Vi fører et bredt udvalg af alle former for badeværelsesskabe og badmøbler, og du kan garanteret også finde nogle, der passer ind i lige netop dit badeværelse.

Vælg for eksempel et lavt underskab til gæstebadeværelset eller den lille lejlighed. Sådan et badeværelsesskab optager ikke meget plads, men det giver dig alligevel mulighed for at gemme det meste af vejen. Samtidig kan de rigtige badmøbler være med til at lysne rummet, og når øjet ikke forstyrres af unødvendigt rod, kan selv et lille badeværelse hurtigt komme til at syne større.

Har du omvendt god plads på badeværelset, finder du hos Kitchn.dk også et stort sortiment af bad højskabe, overskabe og ekstra høje underskabe til det store badeværelse. Vi er af den overbevisning, at du skal have lige præcis det bad, som du ønsker, og har du brug for det, hjælper vi gerne med at indrette dit badeværelse – helt gratis. Du kan starte med at tage et kig på vores udvalg her på siden, og så er du altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for råd og vejledning.

Fælles for alle vores badmøbler er den gode danske kvalitet, som vi er stolte af og værner om. Det er derfor, vi trygt tilbyder 30 års garanti på alle egen-producerede skabe, fronter, hængsler og skuffer.

Badeværelsesskabe på specialmål


Hos Kitchn.dk producerer vi selv langt størstedelen af vores badmøbler. Derfor kan vi også tilbyde skræddersyede løsninger og badeværelsesskabe på specialmål. Vi kan klare næsten alle opgaver, og kontakter du os med en beskrivelse af dit badeværelse og dine ønsker, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud og en gratis tegning over den konkrete opgave.

Specialfremstillede låger og badskabe leveres ligesom vores øvrige badmøbler gratis i hele Danmark, men bemærk, at der er en lidt længere leveringstid på typisk 8-12 hverdage.

Bestil nye møbler og skabe til badeværelset i dag


Har du brug for hjælp? Hos Kitchn.dk tilbyder vi ikke blot udarbejdelse af gratis tegninger og badmøbler i høj kvalitet til lave priser. Vi kan også være behjælpelige med opmåling og montering, og har du særlige ønsker til leveringen, gør vi vores bedste for at efterkomme disse.

Bestil dine nye badmøbler i dag. Så kan dit badeværelse være forandret om en uge.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven