Tilbehør til bad

Er du ved at købe nye bad møbler, eller har du behov for at opgradere det eksisterende, så er du landet det rette sted.
Her  finder du alt tilbehør til dine bad møbler.
Du kan finde lamper, spejle, armatur, bundventil, indsatse til opdeling til dine skuffer, rengørings- og vedligeholdelsesmidler til bad bordplader.
Vi er stolte af vore udvalg som vi kan stå inde for, så vi ved du får det bedste produkt til den gode pris.
Bredde
Mærker
Sortering
Trækasse med låg
Før DKK 276,00
På lager
Viser 30 ud af 47 produkter

Bad tilbehør - kvalitet til skarpe priser

Hos Kitchn.dk er vi fagfolk, som kun ønsker at tilbyde vores kunder god kvalitet for pengene. Derfor er vores varer nøje udvalgt, så vi kan stå inde for kvaliteten.
Vi ved at det kan være svært at  se om produkterne passer, eller hvordan finishen er, derfor sidder vi klar ved telefonene,  for at kunne vejlede, og  finde materiale som kan lette beslutningsprocessen for vores kunder.

Her i badkategorien kan du finde rengøringsprodukter både til vedligehold og  daglig rengøring af din bad bordplade.
Det er vigtigt at man købe det rette rengøringsmiddel, da nogle af rengøringsprodukterne indeholder blegemiddel og skuremiddel, det er ikke alle bordplader der kan tåle at man anvender de produkter på dem .
Så kontakt os hvis du er i tvivl.

Belysningen på dit badeværelse er også en vigtig faktor, da det er i dette rum vi ofte skal lave ting som barbering, ligge make-up eller andre ting der kræver god belysning. Hos Kitchn.dk har vi  både spejle med LED-lysfelter integreret i spejlet, som giver en god belysning til `arbejdet´ ved vasken, men vi anbefaler man også har en anden lyskilde loftet sammen med.
Har man et eksisterende spejl, har vi lamper der kan monteres over spejlet eller på selve spejl kanten.
De senere år det blevet meget modern med skuffer i badeværelse møblet, det er der flere årsager til. Med de nye skuffer med fuldudtræk kan man se hele indholdet i skuffen, og med soft-close kører skufferne stille og roligt på plads uden et larmende smæk. Udfordringen med skufferne var i første omgange at få udskåret til vandinstallationer, men det er løst elegant i vores skuffer, hvor der er lavet en udskæring i øverste skuffe som de fleste ville kunne anvende ved modernisering af de gamle installationer i dag.
Det kan dog være en udfordring med de store skuffer i badeværelses møbler, da rigtig mange af vores ting på badeværelset er mindre produkter, som rigtig kan ligge og flyde rundt i de store skuffer.  Hos Kitchn.dk har vi skuffe indsatse i ege træ der passer til vores skuffer med udskæring , og opdeler skuffen så det er let at organisere og at finde rundt i i den daglige brug/anvendelse.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*