Badeværelsesvaske

Bordplader med integreret vask giver badeværelset et lækkert og fuldendt udseende - samtidigt bliver det lettere at holde bordpladen omkring kummen ren og tør. Badeværelsesvaske føres i mange forskellige længder, materialer og med forskellige former på vaskekummen.

Skal du bruge mere bordplads, kan du tilkøbe bordplader i samme farve og materiale. Disse passer naturligvis også til vores bad-underskabe.

Badvaskene føres i dybderne 36 & 48 cm her på shoppen, men andre dybder laves efter forespørgsel.

Badbordplader med integreret håndvask

En integreret håndvask fuldender det moderne badeværelse og giver det et stilrent udtryk. Det drømmer de fleste af os om, og vælger du at købe din nye badeværelsesvask hos Kitchn.dk, behøver det faktisk ikke være dyrt at få et lækkert, nyt badeværelse. Her finder du flot og enkelt design til gode priser og med en særdeles god holdbarhed. Fælles for vores badeværelsesvaske er det stilrene design, som gør sig godt i alle danske hjem – både nybyggeriet og det ældre hus. Derudover passer de helstøbte vaske naturligvis til vores underskabe. Du kan også finde badbordplader med tilhørende underskabe som komplette badmiljøer.

Et badeværelseer nemlig til for at blive brugt – mange timer om dagen og af alle medlemmer af familien. Derfor skal vasken også kunne holde til lidt af hvert, og den skal være nem at rengøre for snavs, cremer og tandpastarester. Det ved vi godt hos Kitchn.dk.

Tag et kig på vores udvalg af håndvaske her på siden, og kontakt os gerne, hvis du ønsker vejledning eller hjælp til at optegne dit nye badeværelse.

Vælg den rigtige badbordplade til dit badeværelse


Mulighederne er mange, når du er på udkig efter en bordplade med integreret vask. Badeværelsets størrelse kan selvfølgelig sætte sine naturlige begrænsninger, men du har stadig et væld af muligheder, hvad angår farve og form.

Vil du prøve noget nyt, kan du overveje en sort håndvask med enten mat eller blank overflade. Det giver et eksklusivt udtryk, og har du eksempelvis et sort køkken, er det oplagt at lade stilen fortsætte ud på badeværelset. Foretrækker du et mere traditionelt baderum, kan du selvfølgelig også vælge en hvid bordplade og håndvask. Det gør helt automatisk badeværelset lyst og luftigt, og du kan stadig lege med udtrykket ved at vælge en vask med bløde former eller en mere skarptskåret variant med skrå forkant.


Rengøring og vedligehold


Rengøring og vedligehold af en bordplade med indbygget vask er nemt og lige til. På almindelige bordplader og vaske er der revner og fuger som gør rengøringen besværlig og resultatet er ikke altid godt. Med en indbygget vask i bordpladen på badeværeslet er der ikke fuger, revner eller forhøjninger og rengøringen klares nemt og hurtigt og resultatet er altid en flot bordplade. De forskellige materialer har alle det tilfælles at de modstår slid og brug og dermed bliver det stilene og moderne udtryk bevaret i mange år.

Badeværelsesvaske og bordplader i alle materialer


De fleste badvaske, du finder på vores webshop, er i støbt marmor, som er det mest populære materiale. Har du andre ønsker, så kan vi dog også hjælpe.

Vi fører badeværelsesvaske og -bordplader fra anerkendte leverandører som Marmorline og Kuma. Det betyder, at vi kan tilbyde bordplader i et væld af kvalitetsmaterialer, som tåler det daglige brug af badeværelset. Vælg eksempelvis mellem marmor, porcelæn, corian og granitex, eller tag et kig på de mere specielle materialer som terrazzo, graphalit og granulon.

Vi tør næsten godt love, at du kan finde en vask, som passer perfekt ind i lige netop dit badeværelse.

Bestil bordplade med integreret vask hos Kitchn.dk


Hvad enten du er ved at bygge nyt eller blot ønsker at give det gamle badeværelse en lille opdatering, kan du roligt købe din nye badeværelsesvask hos Kitchn.dk. Vi er stolte af at kunne tilbyde badmøbler og -tilbehør til billige priser og alligevel i topkvalitet.

For at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder tilbyder vi gratis levering i hele Danmark, når du bestiller for mindst 5.000 kr.

Find din nye bordplade og badeværelsesvask allerede nu.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*