Badmiljø – tilbud på komplette bademiljøer

Her gør vi det nemt og billigt for dig at vælge nyt badmiljø. Vi har sammensat nogle af vores mest populære kombinationer af forskellige skabe, skuffeskabe og vaske. Udvalgte badmiljøer kommer også med spejle og lamper.  Vi giver dig tilmed hele badsættet til en fordelagtig pris. Det er nemt, hurtigt og billigt.
Bredde
Mærker
Sortering
Viser 30 ud af 33 produkter

Badmiljøer i alle afskygninger

Kitchn.dk har et stort udvalg af badsæt og bademiljøer i alle afskygninger, og vi tør næsten godt love, at vi kan hjælpe dig med at skabe det badmiljø, du drømmer om.

Det kan være et stort projekt at indrette nyt badeværelse, men med vores komplette badmiljøer har vi gjort det nemt og billigt for dig. Vi har sammensat nogle af vores allermest populære kombinationer af badskabe, vaske, spejle m.m., og du får tilmed hele badsættet til en billig pris.

På den måde slipper du for at bruge tid på at finde badmøbler og -tilbehør, der skal passe perfekt sammen. Det har vores indretningseksperter klaret for dig, og alle badsæt samles både nemt og hurtigt.

Et lille badmiljø er et oplagt valg til gæstebadeværelset eller det lille badeværelse med begrænset plads, men du kan også sagtens vælge et badsæt til større badeværelser. Du kan nemlig bestille ekstra badeværelsesskabe med samme låger og stadig få glæde af den gode pris på delene i badsættet, ligesom du også nemt kan tilføje badmøbler til opstillingen senere, hvis du skulle få lyst til det. På den måde kan du udvide dit badeværelse efter behov.

Vælg for eksempel mellem skuffer og låger, et utal af badbordplader med integreret vask og greb.

Hvis du har brug for mere inspiration til badeværelset, kan du også klikke dig videre rundt på webshoppen og tage et kig på vores højskabe til badeværelset, der kan supplere badsættet.


Billige badsæt med lækre detaljer


Hos Kitchn.dk er vi stolte af vores lave priser og gode kvalitet. Det er også derfor, vi tilbyder 30 års garanti på alle egenproducerede skabe, fronter, hængsler og skuffer. Vores badsæt er produceret i kvalitetsmaterialer, der tåler dagligt brug af badeværelset i mange år fremover. Badmøblerne er gennemtestede til brug i vådrum, og alt er lavet i rengøringsvenlige materialer, der er nemme at holde rene og pæne.

Derudover har vores badsæt et væld af lækre detaljer, som er med til at give velvære og en følelse af luksus – uanset badeværelsets størrelse. Vælg for eksempel et bademiljø med softclose og skuffer med fuldt udtræk. Det giver rolige morgener med et minimum af støj, og vælger du et badsæt fra Kitchn.dk, får du tilmed god belysning med i købet. Her er spejle med lysfelter eller tilhørende lamper nemlig inkluderet i vores badsæt tilbud.


Bestil badsæt online hos Kitchn.dk


Har du fundet et badsæt her på siden, som vil passe godt ind på dit badeværelse, så kan du trygt bestille det hjem. Vi leverer gratis, når du bestiller for mindst 5.000 kr. her på Kitchn.dk, og har du brug for det, hjælper vi gerne med at arrangere montering. Du kan også bestille en prøvelåge, så du kan tjekke, om farve og materialer opfylder dine ønsker og passer til dit nuværende badmiljø. Der er jo ingen, der siger, at du skal skifte hele badeværelset ud på samme tid.

Bestil dit badsæt online i dag. Her finder du tilbud på badsæt i forskellige bredder, og udvalget af låger og tilbehør er selvfølgelig lige så stort som ved vores øvrige badmøbler.

Er du klar til at renovere dit badeværelse nu? Ellers kan du læse mere her.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*