Beslag og hængsler til køkkenlåger

Du finder et stort udvalg af skabshængsler og beslag, der passer til standard låger i køkken, badeværelse, bryggers og garderobe.

Vores standard hængsler til køkkenlåger passer til kop-boring 35 mm. for nem montering.
Bredde
Mærker
Sortering

Mere om hængsler til køkkenskabe

Vores hængsler til køkkenskabe mv. er produceret i Europa hos producenten Blum, som er en af verdens største og førende brands hvad angår køkkenbeslag. Her bliver alle beslag afprøvet og gennemtestet, så de kan holde til den daglige brug i mange år.


Hvilke hængsler skal du vælge til dine skabe?


Vores udvalg af hængsler kan godt virke overvældende. Hvad er forskellen på de forskellige, og hvilke er de rigtige i din situation? Det er heldigvis ikke så kompliceret, som det umiddelbart ser ud til.

Standardhængsler på køkkenskabe kan åbne åbne 100 grader. Det er i udgangspunktet den type hængsler, der følger med, når du køber køkkenskabe eller bryggersskabe hos Kitchn,

Hvis du vil have skuffer eller trådkurve bag en låge, er der behov for, at skabet kan åbnes mere end "normalt", og der vil man anvende hængsler, der kan åbnes 155 grader. Det sikrer, at dit udtræk let kan komme ud og ind af skabet.

Hjørneskabe med knæklåger skal bruge hængsler, der kan åbnes hele 170 grader.

Er du i tvivl om, hvilke hængsler, du skal købe? Kontakt os, så hjælper vi dig gerne.


Køb lågedæmpere til dine hængsler


Der kan også købes dæmpere til alle vores hængsler, så de får softclose. På den måde undgå du smæk fra lågerne og klemte fingre når lågerne lukkes.


Top- og liftbeslag


For at åbne låger opad, skal du bruge topbeslag eller liftbeslag. Det finder du heldigvis også i vores udvalg. Vær opmærksom på, at de forskellige beslag er designet til brug med forskellige lågebredder, så husk at købe den model, der passer til netop din lågestørrelse.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*