Køkkenskabe

Køkkenskabe

Når du bestiller køkkenskabe hos Kitchn.dk, får du danskproduceret kvalitet og en enestående garanti med i prisen. Her får du nemlig 30 års garanti på alle køkkenskabe, og når du bestiller for mindst 2.000 kr., får du også gratis levering. Vælg selv blandt vores kæmpestore udvalg af køkkenskabe. Vi har både underskabe, overskabe og højskabe med fronter og mål efter lige netop dine ønsker.

UNDERSKABE

OVERSKABE

HØJSKABE  

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige køkkenskabe, og kontakt os gerne på info@kitchn.dk, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores indretningseksperter sidder klar til at hjælpe.

Køkkenskabe til flere rum

Du skal selvfølgelig bruge køkkenskabe i køkkenet, men hvorfor ikke også i bryggerset, entréen og baggangen? Køkkenskabe fra Kitchn.dk kan bruges i alle husets rum, og kun fantasien sætter grænser for kombinationer af vores skabe og elementer. Vælger du de samme køkkenskabe i flere rum, skaber du også en rød tråd gennem hele hjemmet, og eksempelvis dit bryggers kommer hurtigt til at virke mere eksklusivt og som et sted, hvor det er rart at opholde sig. Det samme kan du gøre på badeværelset, hvortil du hos Kitchn.dk kan bestille flotte badeværelsesskabe i samme stil som i køkkenet.

Vælg den rigtige køkkenlåge til dit køkkenskab

Et køkkenskab fra Kitchn.dk er altid produceret i slagfast, hvid melamin, der tåler dagligt brug i mange år. Hvilken låge, du ønsker til dit køkkenskab, er en anden sag – det er nemlig helt op til dig. Vi lagerfører et kæmpe udvalg af forskellige lågefronter til køkkenskabe.  Du kan se alle mulighederne i vores lågeoversigt. Er du til rene linjer og skandinavisk minimalisme, kan du med fordel vælge grebsfri køkkenlåger i hvid eller andre farver. Foretrækker du køkkenlåger med greb, kan du selvfølgelig også finde dette i et væld af varianter her på webshoppen.

Er du i tvivl om, hvilke låger du skal vælge til dine køkkenskabe, eller vil du bare gerne være helt sikker på, at du har truffet det rigtige valg? Du er meget velkommen til at kigge forbi vores  showrooms i Aulum og Valby.

Bestil dine køkkenskabe hos Kitchn.dk

Har du fundet det helt rigtige køkkenskab hos Kitchn.dk? Så kan du trygt bestille det hjem med gratis levering. Det tilbyder vi i hele landet, når du bestiller for mindst 2.000 kr., og er din ordre mindre, koster leveringen blot 75 kr. Vores køkkenskabe er selvfølgelig også dækket af vores 30 års garanti mod fabrikationsfejl.

Ønsker du et tilbud på køkkenskabe eller et komplet køkken, er du velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk. Sender du os cirkamål og et par billeder, tilbyder vi at udarbejde et gratis og uforpligtende køkkentilbud med alt fra køkkenskabe til bordplader. Med tilbuddet følger både plantegninger og 3D tegninger over dit nye køkken, og du kan på den måde hurtigt se, om den valgte indretning fungerer i lige netop dit køkken. Har du allerede fået tilsendt en køkkentegning, tilbyder vi også at udarbejde en gratis 3D video af dit kommende køkken. Så kan du tage en virtuel rundtur i køkkenet og se det fra alle vinkler.

Velkommen til Kitchn.dk og vores store udvalg af billige køkkenskabe i dansk kvalitet.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven