Køkkenskabe

Køkkenskabe

Når du bestiller køkkenskabe hos Kitchn.dk, får du danskproduceret kvalitet og en enestående garanti med i prisen. Her får du nemlig 30 års garanti på alle køkkenskabe, og når du bestiller for mindst 2.000 kr., får du også gratis levering. Vælg selv blandt vores kæmpestore udvalg af køkkenskabe. Vi har både underskabe, overskabe og højskabe med fronter og mål efter lige netop dine ønsker.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige køkkenskabe, og kontakt os gerne på info@kitchn.dk, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores indretningseksperter sidder klar til at hjælpe.

Køkkenskabe til flere rum

Du skal selvfølgelig bruge køkkenskabe i køkkenet, men hvorfor ikke også i bryggerset, entréen og baggangen? Køkkenskabe fra Kitchn.dk kan bruges i alle husets rum, og kun fantasien sætter grænser for kombinationer af vores skabe og elementer. Vælger du de samme køkkenskabe i flere rum, skaber du også en rød tråd gennem hele hjemmet, og eksempelvis dit bryggers kommer hurtigt til at virke mere eksklusivt og som et sted, hvor det er rart at opholde sig. Det samme kan du gøre på badeværelset, hvortil du hos Kitchn.dk kan bestille flotte badeværelsesskabe i samme stil som i køkkenet.

Vælg den rigtige køkkenlåge til dit køkkenskab

Et køkkenskab fra Kitchn.dk er altid produceret i slagfast, hvid melamin, der tåler dagligt brug i mange år. Hvilken låge, du ønsker til dit køkkenskab, er en anden sag – det er nemlig helt op til dig. Vi lagerfører et kæmpe udvalg af forskellige lågefronter til køkkenskabe. Er du til rene linjer og skandinavisk minimalisme, kan du med fordel vælge grebsfri køkkenlåger i hvid eller andre farver. Foretrækker du køkkenlåger med greb, kan du selvfølgelig også finde dette i et væld af varianter her på webshoppen.

Er du i tvivl om, hvilke låger du skal vælge til dine køkkenskabe, eller vil du bare gerne være helt sikker på, at du har truffet det rigtige valg? Hos Kitch.dk kan du bestille en eller flere prøvelåger til en meget overkommelig pris.

Bestil dine køkkenskabe hos Kitchn.dk

Har du fundet det helt rigtige køkkenskab hos Kitchn.dk? Så kan du trygt bestille det hjem med gratis levering. Det tilbyder vi i hele landet, når du bestiller for mindst 2.000 kr., og er din ordre mindre, koster leveringen blot 75 kr. Vores køkkenskabe er selvfølgelig også dækket af vores 30 års garanti mod fabrikationsfejl.

Ønsker du et tilbud på køkkenskabe eller et komplet køkken, er du velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk. Sender du os cirkamål og et par billeder, tilbyder vi at udarbejde et gratis og uforpligtende køkkentilbud med alt fra køkkenskabe til bordplader. Med tilbuddet følger både plantegninger og 3D tegninger over dit nye køkken, og du kan på den måde hurtigt se, om den valgte indretning fungerer i lige netop dit køkken. Har du allerede fået tilsendt en køkkentegning, tilbyder vi også at udarbejde en gratis 3D video af dit kommende køkken. Så kan du tage en virtuel rundtur i køkkenet og se det fra alle vinkler.

Velkommen til Kitchn.dk og vores store udvalg af billige køkkenskabe i dansk kvalitet.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven